14 Ağustos 2009, Cuma 13:07:16

İngilizlerden Airbus'a dev destek!

İngiliz hükümeti Airbus 350XWB projesine 562 milyon dolarlık destek sağlanacağını açıkladı.
  • boeing yep yeni bir uçak geliştiriyor.bile bile arızalı şekilde seri üretim yapacak değil herhalde.varolan modeller zaten her sınıfta lider.fırsat kurnazlığı yapan airbus,daha sadece maketi ortada olan A350 için sipariş aldığında göklere uçuyor.2013'te uçacaının garantisi var mı? tabii ki yok,onu da yadırmamak lazım yepyeni bir model üretecek.ama bu modeli ne zaman çıkarmaya karar verdiğine bakmak lazım.boeing'in iki adım gerisinde sürekli.
  • boeing önce kendiyle bas etsin.alenia sirketinin ürettigi 787 gövde segmentleri hatalı oldugu icin bu parcaların üretimi durdurulmus ve bilinmeyen bir zamanda yeniden üret,lecegi acıklanmıs.bu da demek oluyor ki,su anda 2 yıllık gecikmesi olan 787 uzun bir süre daha gecikecek.artık boeing kendiyle nasıl basa cıkar siz düsünün.
  • Harika Bir Yorum Hocam 4 Ülke Boeinge Baş edemiyorlar.
  • 4 tane ülke birleşti,devlet desteği dahil.bir tane boeing şirketiyle başedemiyorlar.

Airbus’ın çift koridorlu uçağı A350XWB projesine ortaklardan destek geliyor. İlk olarak İngiliz hükümeti projeye 562 milyon dolarlık destek sağlayacağını duyurdu.

Diğer ortaklar Fransa, Almanya ve İspanya da projeye destek verme kararı aldı.

Airbus 350XWB, Boeing’in geleceğin uçağı olarak lanse ettiği 787 Dreamliner’in en büyük rakibi olarak biliniyor.

İngilizlerden Airbus'a dev destek!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
boeing yep yeni bir uçak geliştiriyor.bile bile arızalı şekilde seri üretim yapacak değil herhalde.varolan modeller zaten her sınıfta lider.fırsat kurnazlığı yapan airbus,daha sadece maketi ortada olan A350 için sipariş aldığında göklere uçuyor.2013'te uçacaının garantisi var mı? tabii ki yok,onu da yadırmamak lazım yepyeni bir model üretecek.ama bu modeli ne zaman çıkarmaya karar verdiğine bakmak lazım.boeing'in iki adım gerisinde sürekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
boeing önce kendiyle bas etsin.alenia sirketinin ürettigi 787 gövde segmentleri hatalı oldugu icin bu parcaların üretimi durdurulmus ve bilinmeyen bir zamanda yeniden üret,lecegi acıklanmıs.bu da demek oluyor ki,su anda 2 yıllık gecikmesi olan 787 uzun bir süre daha gecikecek.artık boeing kendiyle nasıl basa cıkar siz düsünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Harika Bir Yorum Hocam 4 Ülke Boeinge Baş edemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
4 tane ülke birleşti,devlet desteği dahil.bir tane boeing şirketiyle başedemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000