25 Şubat 2016, Perşembe 11:29:11

İnegöl Belediyesi uçak alacak

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş 2 uçak alınacağını açıkladı.
  • sanırım rakam yanlış yazılmış onun haricinde umarım uçaklarda almanyadan bursa firması gökçenin aldığı aquila dan alınır
  • Yine, son 1 hafta içinde girilen 2 haberde; birisi, deniz üzerine inşa edilecek Rize-Artvin Havaalanı proje bedelinin 750 milyon TL, Artvin-Çıldır havaalanını hizmete açmak için gerekli tamamlama yatırımlarının 180 milyon TL olduğu belirtiliyordu. İnegöldeki bu doğa sporları parkında, bu gezi uçağının iniş pistinin toprak ya da çim kaplı olacağını, bir de üstü kapalı kalsın diye kıytırık sacdan bir hangar yapılacağını hepiniz tahmin edebilirsiniz; böyle bir şeyin de 774 milyon TL tutmasının imkansız olduğunu da! Ne kadar gereksiz bir şey üzerinden herkes birbirine sallıyor, benim de parmaklarımı yoruyorsunuz burada ;-)
  • Edirne ye de havaalanı yapılacak hatta ileri gittilerde istanbul edirne arasını 330 u doldururuz demişlerdi muhaha..iş basında yankı bulsun olayı
  • sıkıldım artık bu boş muhabbetlerden...
  • atma remzi din kardeşiyiz:)
  • 774 mil TL, 270 mil USD eder, bu cash parayla EasyJet e ortak olup yonetim kuruluna girersin. hadi ordan, Maymuna 500 mil usd verip uçak yapmasını beklemek gibi birsey olmus bu.
  • bursa coştu beee üretimden sonra alımada başladılar, iskender i alan ilk belediye olurlar:)
  • Remzi Bey, Neden bu kadar rahatsız oldunuz ki, bu ülkeye bir hava parki kazandirmanin neresi kotu anlayamadım. Avrupa’da bir cok belediyenin bu tur hizmetleri var. Bu da bir hizmet değil midir ?
  • Şimdi bi şey diyecem , ayıp kaçacak . Yahu bu milletin parasını böyle plansız programsız saçma sapan işlere harcamak bu kadar kolay mı ??? Belediye'nin birinci önceliği belediyecilik yapmaktır . İki uyduruk uçakla mı ünlü pilotlar yetiştirecekler ??? Toplam bütçe 774.879.076 TL imiş , bunun 400.000 TL'sini bilmemne karşılayacakmış . Ne hesapsız kitapsız işler ya ... Bu milletin parasını ayağı yere basmayan aptal hayallerle çar çur etmek bu kadar kolay olmamalı ...

İnegöl Belediyesi'nin BEBKA'dan destek alan projelerinden birisi olan, Yeniceköy kırsalında kurulması planlanan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) projesi kapsamında iki adet sivil havacılıkta kullanılan tek motorlu, iki oturumlu uçak alınacak. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’ün pilotlarıyla da ünlü olacağının altını çizdi. 

"İKİ ADET UÇAK ALACAĞIZ"

Dostum projesi kapsamında iki adet uçak alacaklarını aktaran Aktaş, “İnegöl, mobilyası, köftesi, kaplıcaları gibi pilotlarıyla da meşhur olacak. Önce bir uçak alacağız. İki oturumlu uçak olacak. Maliyeti 350-400 bin lira arasında. Uçak ihalesinin biri 14 Mart 2016 tarihinde yapılacak” dedi. Aktaş, diğer uçağın ise bir dahaki yıl alınacağını bildirdi.

Başkan Aktaş, "Hazırlanan bu projemizin gayesi, Yeniceköy'de kırsal turizm ve ekonomi potansiyelinin Doğa Sporları Turizmi Merkezi kurularak geliştirilmesidir. Yeniceköy ve çevresindeki kırsal bölgeye yerli ve yabancı turistler çekilerek, bölgede ekonomik canlılığın arttırılmasını hedefliyoruz. Doğaseverlerimiz pek çok doğa sporunu yapma imkanına kavuşacak. Mobilyası, köftesi, ayçekirdeği ve Oylat gibi önemli markları ile kendinden söz ettirmeye başaran İnegöl artık doğa sporları ile yeni bir alanı daha barındıracak ve kırsal turizm konusunda da cazibe merkezi olacak. Kurulacak olan merkezimiz 80 bin metrekarelik bir alan içerisinde hangar, kafeterya, atv ve motocross sahası, bisiklet parkuru, uçuş pisti, okçuluk eğitim sahası, balıkçılık alanı ve otopark bulunan geniş bir alandan oluşacaktır. Tek katlı olarak inşa edilmesi planlanan bu merkez içerisinde irtibat bürosu, güvenlik birimi, mescid, misafir salonu, derslik ve konaklama odaları gibi bölümler bulunmaktadır. İnşaatı 12 ay sürecek olan bu projemizin toplam bütçesi 774 milyon 879 bin 76 TL'dir. Bu rakamın 400 bin TL kadarını BEBKA'nın karşılayacak" diye konuştu.

İnegöl Belediyesi uçak alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ali ak ~ 8 yıl önce
sanırım rakam yanlış yazılmış onun haricinde umarım uçaklarda almanyadan bursa firması gökçenin aldığı aquila dan alınır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
774 milyon ~ 8 yıl önce
Yine, son 1 hafta içinde girilen 2 haberde; birisi, deniz üzerine inşa edilecek Rize-Artvin Havaalanı proje bedelinin 750 milyon TL, Artvin-Çıldır havaalanını hizmete açmak için gerekli tamamlama yatırımlarının 180 milyon TL olduğu belirtiliyordu. İnegöldeki bu doğa sporları parkında, bu gezi uçağının iniş pistinin toprak ya da çim kaplı olacağını, bir de üstü kapalı kalsın diye kıytırık sacdan bir hangar yapılacağını hepiniz tahmin edebilirsiniz; böyle bir şeyin de 774 milyon TL tutmasının imkansız olduğunu da! Ne kadar gereksiz bir şey üzerinden herkes birbirine sallıyor, benim de parmaklarımı yoruyorsunuz burada ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Din kardeşiyiz ~ 8 yıl önce
Edirne ye de havaalanı yapılacak hatta ileri gittilerde istanbul edirne arasını 330 u doldururuz demişlerdi muhaha..iş basında yankı bulsun olayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş muhabbet ~ 8 yıl önce
sıkıldım artık bu boş muhabbetlerden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
atma remzi din kardeşiyiz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Din kardesiyiz ~ 8 yıl önce
774 mil TL, 270 mil USD eder, bu cash parayla EasyJet e ortak olup yonetim kuruluna girersin. hadi ordan, Maymuna 500 mil usd verip uçak yapmasını beklemek gibi birsey olmus bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa ~ 8 yıl önce
bursa coştu beee üretimden sonra alımada başladılar, iskender i alan ilk belediye olurlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UPL ~ 8 yıl önce
Remzi Bey, Neden bu kadar rahatsız oldunuz ki, bu ülkeye bir hava parki kazandirmanin neresi kotu anlayamadım. Avrupa’da bir cok belediyenin bu tur hizmetleri var. Bu da bir hizmet değil midir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
Bırakın artık şu bu kazandırma masallarını , millet doydu yemiyor . Bu ülkenin 774 MİLYON TL'si ile yapacak çok daha önemli ve öncelikli işleri var . Avrupa'dan örnek vermişsin , sen önce vatandaşını Avrupa gibi bir refah seviyesine getir de ondan sonra bunları düşün . Bir de şunu merak ettim , madem biliyorsunuz Avrupa'daki bu belediyeleri , bana sadece 5 tanesinin ismini ve bu işe kaç para harcadıklarını sayar mısınız ???
remzi ~ 8 yıl önce
Şimdi bi şey diyecem , ayıp kaçacak . Yahu bu milletin parasını böyle plansız programsız saçma sapan işlere harcamak bu kadar kolay mı ??? Belediye'nin birinci önceliği belediyecilik yapmaktır . İki uyduruk uçakla mı ünlü pilotlar yetiştirecekler ??? Toplam bütçe 774.879.076 TL imiş , bunun 400.000 TL'sini bilmemne karşılayacakmış . Ne hesapsız kitapsız işler ya ... Bu milletin parasını ayağı yere basmayan aptal hayallerle çar çur etmek bu kadar kolay olmamalı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi. ~ 8 yıl önce
Belediyenin birinci amacı belediyecilik yapmaktır diyorsunuz ne kadar düzensiz bir üslup kullanmissiniz. Belediye Kanunu 5393e bir göz gezdirinde belediyenin birinci amacını ogreniniz.
Fake Remzi'ye ~ 8 yıl önce
Amacı demiyorum ''önceliği'' diyorum . Ya okumadan sallıyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun . Umarım ikisi arasındaki derin anlam farkını anlayacak düzeyin vardır . Bu arada Belediye Kanunu 5393 diye bir şey yok . Lütfen fikirleri tartışırken olmayan şeyler üzerinden yürüme ...
BELEDIYE KANUNU ~ 8 yıl önce
5393 sayılı bilgi mevzuat sistemini diyorsunuz bu dogru bir bilgidir bu mevuzattan yola çıkılarak 1580 sayılı belediye kanunu oluşturuluyor.arkadasımızın soyledıgıne yok dıyen remzı beye de 1580 sayılı yonetmelıgı okumasını tavsıye ederım .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000