10 Temmuz 2017, Pazartesi 13:33:49

İnegöl AVM ziyaretçilerini uçurdu

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, altıncı yaşını renkli etkinliklerle kutladı.

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, altıncı yaşını renkli etkinliklerle kutladı. 8 – 9 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenen altıncı yıl etkinlikleri kapsamında ziyaretçiler, klasik otomobil sergisi, Türk sinema tarihinin unutulmaz sanatçılarının canlandırıldığı canlı heykel sergisi ve Türk müziğine damgasını vurmuş hit parçalarını seslendiren Retrobüs Grubu konseri ile buluştu. Ayrıca düzenlenen “İnegöl AVM 6. Yaşında Uçuruyor Kampanyası” kapsamında tam 60 kişiye uçak bileti hediye edildi.

Ferah, mutluluk veren mimarisi, geniş ürün yelpazesi ve eğlenceli aktiviteleriyle 7’den 70’e her kesimin uğrak noktası olan İnegöl AVM, altıncı yılını kutladı.

Sadece İnegöl için değil bulunduğu bölge için de önemli bir sosyal yaşam merkezi olan İnegöl AVM, 8 – 9 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenen altıncı yıl etkinlikleriyle yine alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıdı.

İki gün boyunca süren ve 15 adet aracın yer aldığı klasik otomobil sergisi ile başta otomobil tutkunları olmak üzere tüm İnegöl halkını adeta zamanda yolculuğa çıkartan İnegöl AVM, Türkan Şoray, Belgin Doruk, Sadri Alışık ve Kadir İnanır gibi Türk sinema tarihinin unutulmaz sanatçılarının canlandırıldığı, canlı heykel sergisi ile de ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşattı.

Altıncı yıl kutlamalarının ilk gününde sahne alan ve Türk müziğine damgasını vurmuş hit parçaları seslendiren Retrobüs Grubu ise tüm ziyaretçilere müzik şöleni sundu.

İnegöl AVM 6. Yaşında Uçuruyor Kampanyası…

Altıncı yıl kutlamalarının ikinci gününde ise İnegöl AVM ziyaretçileri çok özel bir kampanya ile karşılaştı. Tam 60 kişi “İnegöl AVM 6. Yaşında Uçuruyor Kampanyası” kapsamında uçak bileti kazandı. Biletler, MC sunumlarıyla renklenen özel bir tören ile sahiplerine takdim edildi.

İnegöl AVM, Temmuz ayı boyunca da ziyaretçilerine renkli dakikalar yaşatmaya devam edecek. 23 Temmuz 2017, Pazar günü Şener Kaya ile Jonglör gösterisi, 29 Temmuz Cumartesi ise çocuklar için Balon Kukla Gösterisi düzenlenecek.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (Fiba CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.







İnegöl AVM ziyaretçilerini uçurdu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000