26 Şubat 2009, Perşembe 01:14:21

İncil’in içinden 30 bin dolar çıktı

Atatürk Havalimanı’nda Gümrük Muhafaza ekipleri F.Y adlı bir kişinin yanında bulunan İncil’in içine gizlenmiş 30 bin dolar ele geçirdi.

Parayı yurt dışına çıkarmaya çalışan F.Y’nın verdiği ifadesinde Bankok’a kumar oynamaya gittiğini iddia ettiği öğrenildi.

Atatürk Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Bankok seferini yapacak olan uçağına bir kişinin üzerinde çok miktarda beyan edilmemiş döviz olduğu ihbarını alan Gümrük Muhafaza ekipleri harekete geçti.

Geçtiğimiz Pazar günü yolcuların uçağa binişi öncesinde görevliler kontrollerini sıklaştırdı. Şüpheli hareketleriyle de dikkat çeken F.Y uçağa binmek üzereyken körükte gözaltına alındı. Yapılan aramalarda F.Y’nin el bagajında İncil ve bir ajanda içine saklanmış toplam 30 bin dolar para bulundu.

Gümrük Muhafaza’da F.Y’nın yapılan ilk sorgulamasında Bankok’a kumar oynamaya gittiğini ve güvenli olduğu için bu yolu seçtiğini söyledi.

İfadesi alınan F.Y beyan edilmemiş çok miktarda dövizi yurt dışına çıkarmak teşebbüsünden Bakırköy adliyesine çıkartılırken parada adli emanete alındı. F.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İncil'den 30 Bin Dolar Çıktı

İncil'den 30 Bin Dolar Çıktı

İncil'den 30 Bin Dolat Çıktı

İncil’in içinden 30 bin dolar çıktı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000