19 Şubat 2011, Cumartesi 16:24:49

İMDADA TAILWIND YETİŞTİ

Libya’daki çatışmaların ortasında kalan ilk Türk grubu Tailwind Havayolları’na ait uçakla şu sıralarda Türkiye’ye getiriliyor
  • BAZI arkadaşlar burada hem insanı hem de ticari bir olaydan bahsediliyor ama siz en az 200 kişinin ekmek yediği ve uçaklarında TC yazan bir firmaya demediğinizi bırakmıyorsunuz. Garip imalar, kötü temenni çağrıştıran alaycı yazılar vb. Bu tip anlamsız, yanlış ve aşağılayıcı yazıları yazanların kuyruk acıları nedir ve nedendir acaba ? İyi kötü bir havayolu hakkında konuşma hakkını siz kimden alıyorsunuz ? Havacılık son iki yıldır daraldıkça daralıyor ve artık eski nemalar ve ekmekler yok. İflas eden veya kapanan şirketlerin yerine yenileri eskisi gibi çabuk gelmiyor ve iş imkanı devamlı daralıyor. Nedir bu kininiz ? Nedir rumuzların arkasına sığınarak yazdığınız vicdan ve terbiye dışı yazılarınız ? Kendinize gelin ey tatlı su havacıları. MK
  • derdimiz taılwınd veya headwınd degılkı performans olaylarını bırak bence ınsanlıktan bahsedelim ne dersın
  • uçuş okulundaki arkadaşlar tailwind havayolları sizleri bekliyor ondan sonrada soluğu afrikada kenyada nijeryada felan alırsınız , elinizi çabuk tutun.
  • Diğer habere yorum yapan arkadaş hemen işe koyulmuş. Gerçekten ilginç.
  • HEADWIND olmasın da. Yalnız kalkışta ve inişte tailwind olumsuz faktördür. İniş ve kalkış HEADWIND' e karşı olursa uçak daha stabil olur, kanatlardaki taşıma olumlu etkilenir, duruş mesafesi kısalır.
  • Son gülen iyi gülermiş:)THY Afrika'ya uğramadığı zamanlarda Türk charter şirketleri Fidişi Sahili'nden Kenya'ya kadar wet lease operasyonu yapıyordu...
  • İlgili diğer haberdeki yorumları okuyun, bir kişi bunun olması gerektiğini soylemis baskaları dalgasını gemisti.. Ben esas simdi güldüm :)
Mısır’daki iç çatışmalar sırasında ülkede bulunan 600 Amerikan vatandaşını Türkiye’ye getiren Tailwind Havayolları, bu kez karışıklık yaşanan bir başka ülkede bulunan Türk vatandaşlarını İstanbul’a getiriyor.

Libya Havayolları ile işbirliği yapan Tailwind Havayolları, Libya’da çatışmaların başlamasından sonra Türkiye’nin Bingazi Konsolosluğu ile organize olarak Türkiye’ye gelecek Türk vatandaşlarının ulaşımı için seferber oldu.

İlk olarak Bingazi’de bulunan 120 Türk'ü Türkiye'ye getirecek Tailwind uçağı, yaklaşık 30 dakika önce Türkiye’ye gelmek üzere havalandı. 140 yolcunun daha Tripoli’den karayoluyla Bingazi’ye geçtiği ve bu yolcuların da Tailwind’e ait uçaklarla İstanbul’a getirileceği bildirildi.

Airporthaber.com
İMDADA TAILWIND YETİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
BAZI arkadaşlar burada hem insanı hem de ticari bir olaydan bahsediliyor ama siz en az 200 kişinin ekmek yediği ve uçaklarında TC yazan bir firmaya demediğinizi bırakmıyorsunuz. Garip imalar, kötü temenni çağrıştıran alaycı yazılar vb. Bu tip anlamsız, yanlış ve aşağılayıcı yazıları yazanların kuyruk acıları nedir ve nedendir acaba ? İyi kötü bir havayolu hakkında konuşma hakkını siz kimden alıyorsunuz ? Havacılık son iki yıldır daraldıkça daralıyor ve artık eski nemalar ve ekmekler yok. İflas eden veya kapanan şirketlerin yerine yenileri eskisi gibi çabuk gelmiyor ve iş imkanı devamlı daralıyor. Nedir bu kininiz ? Nedir rumuzların arkasına sığınarak yazdığınız vicdan ve terbiye dışı yazılarınız ? Kendinize gelin ey tatlı su havacıları. MK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
derdimiz taılwınd veya headwınd degılkı performans olaylarını bırak bence ınsanlıktan bahsedelim ne dersın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçuş okulundaki arkadaşlar tailwind havayolları sizleri bekliyor ondan sonrada soluğu afrikada kenyada nijeryada felan alırsınız , elinizi çabuk tutun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Diğer habere yorum yapan arkadaş hemen işe koyulmuş. Gerçekten ilginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HEADWIND olmasın da. Yalnız kalkışta ve inişte tailwind olumsuz faktördür. İniş ve kalkış HEADWIND' e karşı olursa uçak daha stabil olur, kanatlardaki taşıma olumlu etkilenir, duruş mesafesi kısalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son gülen iyi gülermiş:)THY Afrika'ya uğramadığı zamanlarda Türk charter şirketleri Fidişi Sahili'nden Kenya'ya kadar wet lease operasyonu yapıyordu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İlgili diğer haberdeki yorumları okuyun, bir kişi bunun olması gerektiğini soylemis baskaları dalgasını gemisti.. Ben esas simdi güldüm :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000