01 Ağustos 2016, Pazartesi 13:30:02

İlker Aycı'dan 15 Temmuz mesajı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin uçak içi dergisi Skylife dergisindeki yazısında 15 Temmuz ve sonrası ile ilgili önemli mesajlar verdi.
  • Yaz geldı perısan olmaya başlayan ıscıler sadece adalet Tgs personelinin Hakkı'nı verin
  • 15 Temmuz gecesi biz meydanlardaydık ama Sn. Aycı neredeydi? O akşam neden yurtdışına çıktı acep.
  • Benim fikrim böyle bir değişiklik yapilacaksa bu görev başinda şehit olan arkadaşlarimizin isimleriyle taçlandirilmaliydi.
  • Hatta oldu olacak yeni havalimanının adını da 15 Temmuz Havalimanı yapalım orada Thy nin özel terminali olursa orası da 15 Temmuz Terminali olsun o terminaldeki CIP salonunun adı da 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları olur. Havalimanına giden otobüslerin de numarası 15T olsun hatta. Yeni havalimanındaki ana caddenin adı da 15 Temmuz Şehitleri Caddesi olsun hatta. Öyle bir peyzaj yapılsın ki çiçeklerden 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları yazısı çıksın yeşil alanlarda.Mümkünse girişe bir de 15 Temmuz anıtı dikilir. Hatta onunla da yetinilmeyip havalimanı metrosunun hat numarası da T15 olsun. Hatta mümkünse terminallere de çok gösterişli bir gate yapılsın numarası da 15T olsun. Thy şayet jumbo jet veya A350/777X alırsa birinin adını 15 Temmuz koysun. Hatta Thy bu uçaklardan birinin üzerine tankın üstüne çıkmış insanlar ve yaptığından pişman olan bir darbeci askeri resmedebilir. Bunların hepsi yapılabilir. Evet.
  • İsin ehli ile isin yalakasini karistirmamak lazim. Ornek: lufthansa, british yk baskani kac yillik havaci ve yoneticisidir.
  • Sayın: ##ilker#avcı##THY Kargo terminalinde çalışan taşeron isçiler köle gibi çalıştırılıyorlar Bazı ##Şefler##insan ayrımı yapıyorlar bu konuda Bir şeyler yapmayı düşünürsünüz her halde
  • YURTDIŞINDAKİ MÜDÜRLÜKLER DE YAPILMASI GEREKEN YONETİCİ VE KADROLAŞMARI NEDEN TEMİZLEMİYORSUNUZ. GENEL MUDURLÜGÜNÜZDEKİ PERSONEL TEMİZLİĞİNİ NEDEN GEREKTİĞİ GİBİ YAPMIYORSUNUZ.YAPAMAMA NEDENLERİNİZİ SAYIN BAŞBAKAN VE SAYIN CUMHURBAŞKANINA NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ..BUNUN SONUCUNUN NELERE MAL OLABİLECEGİNİ DÜŞÜNMÜYORMUSUNUZ..RADİKAL DAVRANIP EN UFAK BİR ŞAİBE BIRAKMADAN GEREKENLERİ YAPMANIZ THY İLE SEYAHAT EDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZA YÖNETTİĞİNİZ KURUMUNUZA DAHA FAZLA GUVEN SAGLAMAZMI? SAYGILARIMLA
  • Herşey iyi güzelde THY'de ki TAŞERON KÖLELİĞİNİ ne zaman bir hala yola koyacaksınız bunu merak ediyoruz doğrusu. Şimdi siz VIP salonunun ismini değiştirdiniz ya hani yukardakilere yaranmak için. birazda şirket içinde ki TAŞERON olarak çalışan insanlara yaransanız herkes duacınız olacak. Yani İlker bey sizin için zor bir şey olmasa gerek. Tekniğe trilyonlarca lira harcayıp baştan aşşağı yarattınız illa ki ''gerekliydi'' ALLAH razı olsun ama insanları hala kölelikten kurtarmadınız. Saygılar/ Sevgiler...
  • Sn Baskanim, Yurt Disinda paralelci kripto Fetö Md ve Sefler kendilerini kamufle etmek için IHH üye olup meģer insani yardimda bulunuyorlar. Bunlarda lütfen arastirilsin. Sehitlerimize Allahtan Rahmet, Aile ve sevdiklerine cenabi hak sabirlar versin. Hürmetler.....
  • Hainlerin oyunu bozulduğu için farklı yollar deneyecekler.şehit haberleri geliyor bu adilere fırsat vermemek için devletimizin pkk süşmanıyla işbirliğine giren hainlere güneydoğuda yoğunlaşmasını bir vatandaş olarak istiyorum,onlarında belini kırmak önem arz ediyor.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin uçak içi dergisi Skylife dergisindeki yazısında 15 Temmuz ve sonrası ile ilgili önemli mesajlar verdi. Aycı THY'nin dış hatlar CIP salonunun adının da 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları olarak değiştirildiğini ifade etti.

İşte Aycı'nın o yazısı:

Değerli Konuklarımız,

15 Temmuz gecesi Türkiye çok önemli bir dönemeçten geçti. Halen bu gecenin devam eden etkileri ve sonuçlarının oluşturduğu bir süreçteyiz. Bu süreç bizlere bütün açıklığıyla birkaç şeyi gösterdi. Öncelikle son yıllarda güçlenen demokrasisiyle ve artan bölgesel ve uluslararası ağırlığıyla Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta durma dirayetine sahiptir ve bunu hiç kaybetmeyecektir. İkincisi, ülkemizin meclisine, seçilmiş temsilcilerine ve millî iradesine karşı yapılan bu kalkışmayı bertaraf eden halkımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla demokratik bir rejimin Türkiye Cumhuriyeti için en doğru yönetim şekli olduğu inancının altını çizmiştir. Aynı zamanda, bu süreçte oluşan millî birlik ve beraberlik ortamı, yeniden ivme kazanan vatanseverlik duyguları önümüzdeki günlere umutla bakmamızı daha da perçinlemiştir. Dünya demokrasi tarihine geçecek bu halk zaferi, şüphesiz ki aynı zamanda mazlum milletler için de bir ilham kaynağıdır. Bu tarihî günü her daim anmak adına Atatürk Havalimanı’nda mevcut Dış Hatlar CIP salonumuzun adını da “15 Temmuz Demokrasi Kahramanları” Salonu olarak değiştirme kararı almış bulunuyoruz. 

Türkiye’nin Bayrak Taşıyıcı havayolu şirketinin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı olarak; devlet yöneticilerimize, kahraman milletimize, özveriyle görevlerini yerine getiren ve kalkışmadan sonra saatler içerisinde faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam etmemizi sağlayan, ramp işçisinden kabin ekibimize kadar tüm personelimize şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin uluslararası alandaki gururu olan Markamızın operasyonlarının kısa süre içinde normale dönmesinde emeği bulunan İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile Turkish Ground Services (TGS), Turkish Opet, ve Turkish Do&Co başta olmak üzere tüm alt marka ve iştiraklerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

Türkiye böylesi bir girişimi bertaraf edip yoluna daha emin ve hızlı adımlarla devam ederken ülkemize ve markamıza desteklerini esirgemeyen Boeing, Airbus, Aercap, CFM International, Pratt & Whitney, General Electrics, Honeywell, Rolls Royce, Rockwell Collins, Recaro, Panasonic, Thales ve diğer tüm ortaklarımız ile üyesi olduğumuz IATA, ICAO ve Star Alliance’a teşekkür ediyor, kendileri ile işbirliğimizin güçlenerek sürmesini diliyorum.

Değerli misafirlerimiz,

Yaşanabilecek tüm zorlu koşullara rağmen siz değerli yolcularımızın memnuniyetine duyduğumuz hassasiyet bizlere her sene olduğu gibi bu sene de ödüller kazandırmaya devam etti. Skytrax değerlendirmelerinde son 5 yıldır kazandığımız “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ödülüne, 2016 yılında da 20 milyon kişinin oylarıyla bir kez daha layık görüldük. Peş peşe altıncı kez kazandığımız bu ödülün dışında, bizi layık gördüğünüz,  “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı”, “En İyi Business Class İkram Servisi” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ödülleri için siz değerli konuklarımıza minnettarız. 116 ülkedeki 290 destinasyona sefer düzenleyerek bugün dünyanın en çok ülke ve en çok uluslararası destinasyonuna uçan havayolu şirketi unvanını, sizlerin memnuniyetini ifade eden bu birinciliklerle güçlendiren Türk Hava Yolları’nın, bu ödüllerle dünyanın en iyisi olma hedefindeki adımlarını daha da sıklaştıracağından emin olabilirsiniz.

Ardımızda bıraktığımız olağanüstü günler sonrası, bu sayıda sizlerle birlikte olmak istedim. Geçirdiğimiz zor zamanlara rağmen ülkemize, milletimize ve geleceğimize olan inancımız, birlikteliğimizden ve beraberliğimizden aldığımız güçle pekişiyor. Tüm Türkiye tek vücut olarak; yakalamış olduğu ekonomik istikrar ve güven ortamını geliştirmek için çaba gösteriyor, geleceğini inşa etmeye büyük bir şevk ve heves ile devam ediyor.

Bu vesile ile birlikteliğimizin ve milli irademizin temelini simgeleyen Kurtuluş Savaşımızın sembolü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı kutluyor, 15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

Saygılarımla,

M. İlker Aycı

Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı

İlker Aycı'dan 15 Temmuz mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Adalet ~ 8 yıl önce
Yaz geldı perısan olmaya başlayan ıscıler sadece adalet Tgs personelinin Hakkı'nı verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 Temmuz ~ 8 yıl önce
15 Temmuz gecesi biz meydanlardaydık ama Sn. Aycı neredeydi? O akşam neden yurtdışına çıktı acep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cedric08 ~ 8 yıl önce
Benim fikrim böyle bir değişiklik yapilacaksa bu görev başinda şehit olan arkadaşlarimizin isimleriyle taçlandirilmaliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Hatta oldu olacak yeni havalimanının adını da 15 Temmuz Havalimanı yapalım orada Thy nin özel terminali olursa orası da 15 Temmuz Terminali olsun o terminaldeki CIP salonunun adı da 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları olur. Havalimanına giden otobüslerin de numarası 15T olsun hatta. Yeni havalimanındaki ana caddenin adı da 15 Temmuz Şehitleri Caddesi olsun hatta. Öyle bir peyzaj yapılsın ki çiçeklerden 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları yazısı çıksın yeşil alanlarda.Mümkünse girişe bir de 15 Temmuz anıtı dikilir. Hatta onunla da yetinilmeyip havalimanı metrosunun hat numarası da T15 olsun. Hatta mümkünse terminallere de çok gösterişli bir gate yapılsın numarası da 15T olsun. Thy şayet jumbo jet veya A350/777X alırsa birinin adını 15 Temmuz koysun. Hatta Thy bu uçaklardan birinin üzerine tankın üstüne çıkmış insanlar ve yaptığından pişman olan bir darbeci askeri resmedebilir. Bunların hepsi yapılabilir. Evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ehil ~ 8 yıl önce
İsin ehli ile isin yalakasini karistirmamak lazim. Ornek: lufthansa, british yk baskani kac yillik havaci ve yoneticisidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERZİNCAN.LI ~ 8 yıl önce
Sayın: ##ilker#avcı##THY Kargo terminalinde çalışan taşeron isçiler köle gibi çalıştırılıyorlar Bazı ##Şefler##insan ayrımı yapıyorlar bu konuda Bir şeyler yapmayı düşünürsünüz her halde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 8 yıl önce
YURTDIŞINDAKİ MÜDÜRLÜKLER DE YAPILMASI GEREKEN YONETİCİ VE KADROLAŞMARI NEDEN TEMİZLEMİYORSUNUZ. GENEL MUDURLÜGÜNÜZDEKİ PERSONEL TEMİZLİĞİNİ NEDEN GEREKTİĞİ GİBİ YAPMIYORSUNUZ.YAPAMAMA NEDENLERİNİZİ SAYIN BAŞBAKAN VE SAYIN CUMHURBAŞKANINA NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ..BUNUN SONUCUNUN NELERE MAL OLABİLECEGİNİ DÜŞÜNMÜYORMUSUNUZ..RADİKAL DAVRANIP EN UFAK BİR ŞAİBE BIRAKMADAN GEREKENLERİ YAPMANIZ THY İLE SEYAHAT EDEN TÜM VATANDAŞLARIMIZA YÖNETTİĞİNİZ KURUMUNUZA DAHA FAZLA GUVEN SAGLAMAZMI? SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Başkanım ~ 8 yıl önce
Herşey iyi güzelde THY'de ki TAŞERON KÖLELİĞİNİ ne zaman bir hala yola koyacaksınız bunu merak ediyoruz doğrusu. Şimdi siz VIP salonunun ismini değiştirdiniz ya hani yukardakilere yaranmak için. birazda şirket içinde ki TAŞERON olarak çalışan insanlara yaransanız herkes duacınız olacak. Yani İlker bey sizin için zor bir şey olmasa gerek. Tekniğe trilyonlarca lira harcayıp baştan aşşağı yarattınız illa ki ''gerekliydi'' ALLAH razı olsun ama insanları hala kölelikten kurtarmadınız. Saygılar/ Sevgiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 temmuz ~ 8 yıl önce
Sn Baskanim, Yurt Disinda paralelci kripto Fetö Md ve Sefler kendilerini kamufle etmek için IHH üye olup meģer insani yardimda bulunuyorlar. Bunlarda lütfen arastirilsin. Sehitlerimize Allahtan Rahmet, Aile ve sevdiklerine cenabi hak sabirlar versin. Hürmetler.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehit haberleri geliyor ~ 8 yıl önce
Hainlerin oyunu bozulduğu için farklı yollar deneyecekler.şehit haberleri geliyor bu adilere fırsat vermemek için devletimizin pkk süşmanıyla işbirliğine giren hainlere güneydoğuda yoğunlaşmasını bir vatandaş olarak istiyorum,onlarında belini kırmak önem arz ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000