22 Haziran 2017, Perşembe 11:20:13

İlker Aycı THY'nin öncelikli hedeflerini açıkladı

Dünyada korumacılık dalgasındaki yükseliş büyüme için engeller yaratsa bile Türk Hava Yolları, başka hava yolu şirketlerine yatırım yaparak genişleme planlarını sürdürmeyi değerlendiriyor.
  • Tgs de Tüm Liise Mezunlarını müdür yapsın
  • Thy yönetimini işgal edenler mert ve samimi değil. Sadece siyasi hedefleri var. Birilerine yaranmak şirin görünmek satışındalar. Bu sebeple 211 içinde fetöcü diye masumları da attılar. Maksat sayı kabarık olsun ki aferim alsınlar. Adalet ve kalkınmanın adaletini çoktan sildiler. Kalkınma için ne yapacaklar göreceğiz ilerde. Ancak tam bir sukut-u hayal olup dosta endişe düşmana güven vermekteler.
  • Yerdeki arkadaşlar kahve sigara yapıp cici cici giyinip takılırken, Ben 4 bacak maksimum mesaiyle yazılan (thanks to ekip planlama) uçuşun 25 dakika sonraki 3. bacağına bir yerlerim terleyerek sırılsıklam yetişiyorsam. Pegasusçu gibi short cut kovalarken ekip planlama hala optimize edeceğim diye 3 kuruşun hesabını yapıp programları altüst edip emniyeti hiçe sayarken ben yine kan kusup kızılcık şerbeti içiyorsam. PRİMLE FALAN KANDIRMAYINIZ. BEN MAAŞ ZAMMIMI İSTİYORUM.
  • Thy ile kalkınma ajansı çok mu birbirine girdi sanki ? Pek eskiye sünger çekilemedi mi acaba ? Düşünüyorum sadece , yanılıyorumdur İnş.
  • para var o zaman:)
  • Hep alıyosunuz satıyosunuz, devletin malı deniz, sen petrodolar ülkeleriyle nasıl aşık atıcan he hee
  • THY ne zaman TGS oluyor
  • geldin dışardan beleşe kondun şimdi sallayıp duruyosun
  • parayı basan bize ortak olur hatta anahtarı bırakır gideriz:)
  • sen once aldigin ahlari bi duzelt ilker

Dünyada korumacılık dalgasındaki yükseliş büyüme için engeller yaratsa bile Türk Hava Yolları, başka hava yolu şirketlerine yatırım yaparak genişleme planlarını sürdürmeyi değerlendiriyor.

Paris Havacılık Fuarı’nda Bloomberg’in sorularını yanıtlayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Hindistan, Çin ve ABD’nin de aralarında olduğu pazarlarda yatırım olasılıkları üzerinde çalıştıklarını belirtti.

"Bugüne kadar organik şekilde büyüdük ama korumacı politikalar artıyor" diyen Aycı, "Bu nedenle havayolu şirketleri arası ortaklık veya işbirliği şeklindeki ilişkileri araştırıyoruz. Bu uzun vadeli bir strateji ve gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini söylemek için erken" dedi.

Basra Körfezi’nin hızlı büyüyen ve aralarında Dubai merkezli Emirates’in de bulunduğu üç öncü havayolu şirketi, kıtalararası yolcu taşımacılığındaki paylarını ciddi şekilde artırmış durumda. Bu şirketler, ABD ve Avrupa’daki otoritelerin engelleriyle karşı karşıya. Türk Hava Yolları ise benzer bir strateji izlemesine rağmen henüz hedefte değil. 

Aycı, şirketinin ABD’de "büyüyen bazı havayolu şirketlerini" takip ettiğini, Çin’e bile yatırım yapabileceğini söyledi. Aycı, havacılık sektörünün en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olan Hindistan’a Qatar Airways’in kendi birimini kurmayı planladığını, Abu Dabi merkezli Etihad Airways’in de Jet Airways India Ltd.’de hisse alımı ile girdiğini hatırlatırken, ülkenin yine de cazibesini koruduğunu söyledi.

İflas başvurusunda bulunan Roma merkezli Alitalia SpA’yı da değerlendirdiklerini ifade eden Aycı, bu şirketin Türk Hava Yolları’nın zaten yeterli şekilde varlık gösterdiği pazarlarda faaliyete bulunduğunu kaydetti.

Aycı, Türk Hava Yolları’nın yatırım yapmak yerine Deutsche Lufthansa AG ile SunExpress’te yaptığı gibi ortak girişim kurmayı da değerlendirebileceğini söyledi. 

İlker Aycı THY'nin öncelikli hedeflerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Ygs ~ 7 yıl önce
Tgs de Tüm Liise Mezunlarını müdür yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy yonetimi ~ 7 yıl önce
Thy yönetimini işgal edenler mert ve samimi değil. Sadece siyasi hedefleri var. Birilerine yaranmak şirin görünmek satışındalar. Bu sebeple 211 içinde fetöcü diye masumları da attılar. Maksat sayı kabarık olsun ki aferim alsınlar. Adalet ve kalkınmanın adaletini çoktan sildiler. Kalkınma için ne yapacaklar göreceğiz ilerde. Ancak tam bir sukut-u hayal olup dosta endişe düşmana güven vermekteler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Masum bir çok çalışanı işten çıkardılar bu dünya da belki olmaz ama ahirette hesap sorulur
MAYIŞ ~ 7 yıl önce
Yerdeki arkadaşlar kahve sigara yapıp cici cici giyinip takılırken, Ben 4 bacak maksimum mesaiyle yazılan (thanks to ekip planlama) uçuşun 25 dakika sonraki 3. bacağına bir yerlerim terleyerek sırılsıklam yetişiyorsam. Pegasusçu gibi short cut kovalarken ekip planlama hala optimize edeceğim diye 3 kuruşun hesabını yapıp programları altüst edip emniyeti hiçe sayarken ben yine kan kusup kızılcık şerbeti içiyorsam. PRİMLE FALAN KANDIRMAYINIZ. BEN MAAŞ ZAMMIMI İSTİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ajansı ~ 7 yıl önce
Thy ile kalkınma ajansı çok mu birbirine girdi sanki ? Pek eskiye sünger çekilemedi mi acaba ? Düşünüyorum sadece , yanılıyorumdur İnş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rr ~ 7 yıl önce
para var o zaman:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he ilker he ~ 7 yıl önce
Hep alıyosunuz satıyosunuz, devletin malı deniz, sen petrodolar ülkeleriyle nasıl aşık atıcan he hee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuristan ~ 7 yıl önce
THY ne zaman TGS oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma ilker ~ 7 yıl önce
geldin dışardan beleşe kondun şimdi sallayıp duruyosun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
parayı basan bize ortak olur hatta anahtarı bırakır gideriz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211xx ~ 7 yıl önce
sen once aldigin ahlari bi duzelt ilker

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000