14 Mayıs 2015, Perşembe 20:10:02

İLKER AYCI THY TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY tarihinde görülmemiş bir uygulamaya imza atarak, iki uçağın temizliğinde görev aldı. İşte detaylar...
  • Bir gün merkeze de bekleriz sayın aycı...
  • Saygısızsınız,size şu an yaptıgınız iş bile cok fazla!!!Acaba kendi adınıza siz ne yaptınız işinizde oturun bir onu dusunun.CHP geleydi de rahat rahat apronda kafayı buldugunuz gunlere gerı doneydınız demı????!!!!!
  • Ne yani gelir gelmez CEO luk mu yapacağını sandınız. Anladığı işten başlamış zar. Memlekette ve sektörde insanlar boşuna kariyer yapıyor. Bir yerlere yükselmek ve yararlı olmak için. Geliyor bir ne alaka tip. Hoş tepeye konduruluyor. Bu memleket 2 ileri 1 geri böyle gider beyler.
  • İlker bey, geldiğiniz nokta başınızı döndürmüş, tepede tutunamayıp dibe vurdunuz anlaşılan. Sizin bu yaptığınız ucuz iş. Herkesin yapacağını değil, farklılığınızı gösterin. Benim pek umudum yok ya. Allahım şu Tayyip Erdoğan devletin kurumlarını ne hale getirdi. THY yi Bilale bırakmış diyorlar. Tipik saltanat uygulaması. Yahu niye Bilale bıracakmışsın koskoca global bir şirketi. Global dünyayla böyle mi rekabet edecek. Global şirketler bir kişinin iki dudağı arasına mı bırakılırmış. O da tek bildiği şeyi yani Kartal İHL de ne kadar tanıdığı varsa onları getiriyor. Doğru olan bu mu şimdi. Bu yapılana bir Allahın kulu doğru diyebilir mi. Bilalin dünyasının sadece İHL olduğunu da böylece görmüş olduk. İnsan biraz önemli Üniversitelerden ve sektörden birilerini getirir ki anlarız birşeylere gayret ediyor diye. Sanki sektörden intikam alıyor. Nedir profesyonellerin böyle acemilerden çektiği. Nedir bu memleketin bu talihsizliği.
  • Konu tasnifli haberlerde (tgs haberleri) slayt geçişinde haberin değil ana sayfadaki haberin ilgili linkine yönlendiriyor, dolayısı ile programcının düzeltmesi gerekiyor. Güzel düşünce ancak link yanlış
  • Bu cok yapilan bir uygulamadir..iyi niyetlebakmak gerek ..global bir sirketin basina gecmek bu konuda profesyonel deneyiminiz yoksa urkutucu gelebilir..ve bazen yanlis seylerde yapabilursiniz. Normal..uygulama iyi desifre etmeden devam daha iyi olurdu. Genc bir beyin .iyi olur insallah
  • şu teşeronlar napsın diyen arkadaşlar.kusura bakmayın ama tk çalışanlarından daha iyi yaşıyorsunuz!elinizde son model telefon öğle yemeklerinde dışarı çıkmalar hiç bişiden eksik kalmamalar.sizi zorla almıyorlar bile bile sözleşme imzalıyorsunuz!dışarda ne kadar işsiz var sizin yerinizde çalışmak isteyen o yüzden halinize şükredin tk personelinin haklarında gözünüz kalmasın!beğenmiyorsanız kapı orda!
  • Sn. Ayci yaptiginiz taktire sayan ancak popilizm kokan goruntuler gibi... makaminizin artik farkina varin, ceteci, gezici bir kac kisiyi temizlediniz umutlandik ama arkasi kesildi. Makaminiza yakisan islerle ugrasin top toplamak degil sizden beklemek teknik direktorluk yapmak. Gozlem yapin, personelle birlikte olun ama bunu samimiyetle yapin reklam yapmayin. Bunu yapacaginiza tgs' yi ciftligi gibi kullanan ik'dan sorumlu sert soyisimli sahisin yaptiklarina bakin Kac adam istihdam ettigine bakin onceki gm yi nasil kullandigina bakin. Ucak altinda temizlikte birilerinin cani cikarken yatanlara bakin. Thy'de dedikodu kulturunden nemalanan asalak yontecilerinize bakin bu buyuklukte bu kadar yoneticisi olan baska bir isletme var mi ona bakin. Hantal bir yapidan dinamik bir yapiya gecin, thy yi, tgs' yi bu kamburlardan kurtarin.
  • Bu güzel bir olay başkanımızı işi yerinde canlı takıp etmesi saygıdeğer bir hareket diyer yöneticilerimizdende sahaya bekliyoruz. Malum fırsatçı ve yalaka takımlarının etkisinden kurtulmalı lazım sevgili ve saygıdeğer yöneticilerimizin. Tgs Aplas operator barbaros küçük
  • Taşaron THY persenelı ne demek bana bunu bırı ızahını yapabılırmı her ıkısındede tc kımlıyı var neden İnsanları sınırlandırıyorlar yorumlardan bırısınde arkadaş yakınıyor persenole kar payından verılmemıs hakını helal etmıyormus ya Taşeron ne yapsın aynı Isı yap 1 yıla adıgını Taşeron 4.5 yıla alıyor taseron çalışan olsun Ozaman Say'ın başkan bunları dıkkate alırsanız ıs takıbıne gerek kalmaz

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY tarihinde görülemmiş bir uygulamaya imza attı. Uçakların temizliğinde görevli çalışanların psikolojisini anlamak için tulum giyen Aycı, iki uçağın temizliğini yaptı. 

THY ve Havaş ortaklığında kurulan yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personeli ile uçağa giren Aycı, raporlu bir temizlik görevlisinin yerine ekipe görev aldı.

Henüz yeni başkan olan İlker Aycı, çalışanların kendisini tanımamasını da fırsat bilerek tıpkı bir temizlik personeli gibi çalıştı. Uçak temizliği bittikten sonra çalışanlar ekip arkadaşlarının THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı olduğunu öğrendi ve büyük şaşkınlık yaşadı.

Biri dar biri geniş gövde olmak üzere iki uçakta görev yapan Aycı, daha sonra kimliğini açıkladı ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Uçak temizliğinden sonra işçi kıyafetleri ile başbakanın uğurlama ttörenine katılan Aycı, ilginç bir görüntü oluşturdu. 

Bilindiği gibi İlker Aycı, THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanır atanmaz TGS'nin hem apron hem de genel müdürlük binasında kendisine bir oda hazırlatmış ve operasyonun içerisinde olacağı mesajını vermişti.

©AirportHaber

İLKER AYCI THY TARİHİNDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (130)

Merkez ~ 9 yıl önce
Bir gün merkeze de bekleriz sayın aycı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
Saygısızsınız,size şu an yaptıgınız iş bile cok fazla!!!Acaba kendi adınıza siz ne yaptınız işinizde oturun bir onu dusunun.CHP geleydi de rahat rahat apronda kafayı buldugunuz gunlere gerı doneydınız demı????!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne sandınız ya... ~ 9 yıl önce
Ne yani gelir gelmez CEO luk mu yapacağını sandınız. Anladığı işten başlamış zar. Memlekette ve sektörde insanlar boşuna kariyer yapıyor. Bir yerlere yükselmek ve yararlı olmak için. Geliyor bir ne alaka tip. Hoş tepeye konduruluyor. Bu memleket 2 ileri 1 geri böyle gider beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufak işler ~ 9 yıl önce
İlker bey, geldiğiniz nokta başınızı döndürmüş, tepede tutunamayıp dibe vurdunuz anlaşılan. Sizin bu yaptığınız ucuz iş. Herkesin yapacağını değil, farklılığınızı gösterin. Benim pek umudum yok ya. Allahım şu Tayyip Erdoğan devletin kurumlarını ne hale getirdi. THY yi Bilale bırakmış diyorlar. Tipik saltanat uygulaması. Yahu niye Bilale bıracakmışsın koskoca global bir şirketi. Global dünyayla böyle mi rekabet edecek. Global şirketler bir kişinin iki dudağı arasına mı bırakılırmış. O da tek bildiği şeyi yani Kartal İHL de ne kadar tanıdığı varsa onları getiriyor. Doğru olan bu mu şimdi. Bu yapılana bir Allahın kulu doğru diyebilir mi. Bilalin dünyasının sadece İHL olduğunu da böylece görmüş olduk. İnsan biraz önemli Üniversitelerden ve sektörden birilerini getirir ki anlarız birşeylere gayret ediyor diye. Sanki sektörden intikam alıyor. Nedir profesyonellerin böyle acemilerden çektiği. Nedir bu memleketin bu talihsizliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
linkler yanlış ~ 9 yıl önce
Konu tasnifli haberlerde (tgs haberleri) slayt geçişinde haberin değil ana sayfadaki haberin ilgili linkine yönlendiriyor, dolayısı ile programcının düzeltmesi gerekiyor. Güzel düşünce ancak link yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nurhan buyukkaya ~ 9 yıl önce
Bu cok yapilan bir uygulamadir..iyi niyetlebakmak gerek ..global bir sirketin basina gecmek bu konuda profesyonel deneyiminiz yoksa urkutucu gelebilir..ve bazen yanlis seylerde yapabilursiniz. Normal..uygulama iyi desifre etmeden devam daha iyi olurdu. Genc bir beyin .iyi olur insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
realist ~ 9 yıl önce
şu teşeronlar napsın diyen arkadaşlar.kusura bakmayın ama tk çalışanlarından daha iyi yaşıyorsunuz!elinizde son model telefon öğle yemeklerinde dışarı çıkmalar hiç bişiden eksik kalmamalar.sizi zorla almıyorlar bile bile sözleşme imzalıyorsunuz!dışarda ne kadar işsiz var sizin yerinizde çalışmak isteyen o yüzden halinize şükredin tk personelinin haklarında gözünüz kalmasın!beğenmiyorsanız kapı orda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşemus kölemus ~ 9 yıl önce
realist arkadaşım ,hiç realist bir düşünce olmamış ..at gözlüğüyle bakmamak lazım.az empati kurmaya çalış Aycı başkanımız gibi. ..aynı konumda sen çalışsan,Ne düşünürdün.eminim yazdıklarından utanırdın.saygılar :)
Avcı ~ 9 yıl önce
Sn. Ayci yaptiginiz taktire sayan ancak popilizm kokan goruntuler gibi... makaminizin artik farkina varin, ceteci, gezici bir kac kisiyi temizlediniz umutlandik ama arkasi kesildi. Makaminiza yakisan islerle ugrasin top toplamak degil sizden beklemek teknik direktorluk yapmak. Gozlem yapin, personelle birlikte olun ama bunu samimiyetle yapin reklam yapmayin. Bunu yapacaginiza tgs' yi ciftligi gibi kullanan ik'dan sorumlu sert soyisimli sahisin yaptiklarina bakin Kac adam istihdam ettigine bakin onceki gm yi nasil kullandigina bakin. Ucak altinda temizlikte birilerinin cani cikarken yatanlara bakin. Thy'de dedikodu kulturunden nemalanan asalak yontecilerinize bakin bu buyuklukte bu kadar yoneticisi olan baska bir isletme var mi ona bakin. Hantal bir yapidan dinamik bir yapiya gecin, thy yi, tgs' yi bu kamburlardan kurtarin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu güzel bir olay başkanımızı işi yerinde canlı takıp etmesi saygıdeğer bir hareket diyer yöneticilerimizdende sahaya bekliyoruz. Malum fırsatçı ve yalaka takımlarının etkisinden kurtulmalı lazım sevgili ve saygıdeğer yöneticilerimizin. Tgs Aplas operator barbaros küçük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....,,,,, ~ 9 yıl önce
Taşaron THY persenelı ne demek bana bunu bırı ızahını yapabılırmı her ıkısındede tc kımlıyı var neden İnsanları sınırlandırıyorlar yorumlardan bırısınde arkadaş yakınıyor persenole kar payından verılmemıs hakını helal etmıyormus ya Taşeron ne yapsın aynı Isı yap 1 yıla adıgını Taşeron 4.5 yıla alıyor taseron çalışan olsun Ozaman Say'ın başkan bunları dıkkate alırsanız ıs takıbıne gerek kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000