23 Aralık 2008, Salı 07:51:19

İlk uçuş başarıyla tamamlandı

Uzaya ticari sefer yapacak aracı taşıyacak özel tasarlanmış uçağın deneme uçuşu başarıyla tamamlandı.
  • Victoria Principal aktrist olup Dallas dizisinde Bobby Ewing nin eşi Pamela Ewing karakterini yıllarca oynamış olup, Elvis Presleyin tek eşi Priscilla Presley dir.Bildiğim kadarıylada Elwis inde tek eşi Priscilla Presley olmuş olup Victoria Principal ile hiç evlenmemiştir.
  • Victoria Principal aktris değil, sadece Elvis Presley'in eşidir. Bir de başlıkta anlamsız resimler kullancağınıza konu ile alakalı olarak Google'da aratma yapsanız binlerce resim bulabilirsiniz.
  • withney houstonu alsın

Maceracı İngiliz işadamı Richard Branson'ın sahibi olduğu Virgin Galactic şirketine ait ''WhiteKnightTwo'' (Beyaz Şövalye 2) adlı iki gövdeli 4 turbofan motorlu uçak, Kaliforniya'daki Mojave Üssü'nden kalktıktan sonra 1 saat süreyle uçtu ve havalandığı yere güvenli bir biçimde indi.

Yapımı sürmekte olan ''SpaceShipTwo'' (Uzay Gemisi 2) adlı uzay aracını taşıyıcak uçağın başka deneme uçuşlarının da yapılacağı bildirildi.

Virgin Galactic şirketi, ilerde siparişler de vermek üzere 5 uzay aracı ve 2 taşıyıcı uçak siparişi verdi.

2 pilot ile 6 biletli yolcu taşıyacak ve bir koltuğun 200 bin dolara satılacağı yolculuklar için şimdiden aralarında aktris Victoria Principal, fizikçi Stephen Hawking ve Hollanda Prensesi Beatrice'in bulunduğu 200 kadar potansiyel uzay turisti depozit yatırdı.

XPrize ödüllü ''SpaceShipOne'' tasarımı temelinde geliştirilen ''SpaceShipTwo'' adlı yaklaşık 20 metre uzunluğundaki uzay aracıyla yapılacak uçuşlar 2 saat sürecek ve yolculara yaklaşık 5 dakika yerçekimsiz ortamda bulunma olanağı sağlanacak.

''WhiteKnightTwo'' ile Concorde'un sefer yüksekliği olan 50 bin feet'e çıktıktan sonra ana gemiden ayrılarak motorlarını ateşleyecek uzay aracı, 110 kilometre yüksekliğe ulaşabilecek.

İlk uçuş başarıyla tamamlandı

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
Victoria Principal aktrist olup Dallas dizisinde Bobby Ewing nin eşi Pamela Ewing karakterini yıllarca oynamış olup, Elvis Presleyin tek eşi Priscilla Presley dir.Bildiğim kadarıylada Elwis inde tek eşi Priscilla Presley olmuş olup Victoria Principal ile hiç evlenmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 15 yıl önce
Victoria Principal aktris değil, sadece Elvis Presley'in eşidir. Bir de başlıkta anlamsız resimler kullancağınıza konu ile alakalı olarak Google'da aratma yapsanız binlerce resim bulabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
goncaligul ~ 15 yıl önce
withney houstonu alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000