25 Ağustos 2012, Cumartesi 08:08:04

İLK UÇAK CUMHURİYET BAYRAMINDA İNECEK

Altıntaş’ta yapımı devam eden Kütahya-Uşak-Afyonkarahisar bölgesel havaalanına ilk uçak Cumhuriyet Bayramı'nda inecek.
  • bu haber yaklaşık 1 yıl önceden kalmış gibi. şu an havalimanının tüm inşaatları tamamlanmak üzere ve bu yılın 29 ekimine yetişecek inşaallah...
  • Bir de hangi yılın Cumhuriyet bayramı olduğunu belirtseniz muhteşem olacaktı. Habere inşaatcı gözüyle bakınca iyi ihtimal 2013, kötüsü 2014, bürokrat gözüyle bakınca 'ödenek gelince."
  • Sayın Aiport yöneticileri Kastamonu havaalanı için verilen sözlerin neden takipçisi olmuyorsunuz? bu gün yarın yaz sezonu ? yılın son çeğreği ? sizlerden bu konuda destek bekliyoruz İNŞALLAH sesimizi duyarsınız.

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, ilçe sınırları içerisine yapılan Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet edecek olan Altıntaş Zafer Havaalanı'nın açılışı ile büyük bir kalkınma hamlesi başlayacağını belirttiler. Yatırım alanında kalan parsellerin Ulaştırma Bakanlığına devir işlemlerinin Altıntaş Mal Müdürlüğünce yürütüldüğü kaydedildi.

Altıntaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Yap-işlet-devret yöntemi ile yapılacak havaalanı için 23.12.2010 tarihinde İçtaş İnşaat Sanayii ve Tic. A.Ş. ile yapılan sözleşme neticesinde 25.05.2011 tarihinde yer teslimi yapılmıştır. Yatırımın gerçekleşmesi için hali hazırda havaalanı çevre emniyeti ve ışıklandırma sahasının çevresi perde beton ve tel çit ile yüzde 90’ı çevrilmiştir. Pist, apron, taksirut inşaatı kazılarının çoğu tamamlanarak pist dolgusuna başlanılmıştır. Terminal binası ve uçuş kontrol kulesi temel imalatına; kaza, yangın ve garaj binası temel kazılarına devam edilmektedir. Havaalanı inşaatında kullanılacak beton santralı tesisi tamamlanmıştır.”

İLK UÇAK CUMHURİYET BAYRAMINDA İNECEK

Yorumlar

havaalanı ~ 12 yıl önce
bu haber yaklaşık 1 yıl önceden kalmış gibi. şu an havalimanının tüm inşaatları tamamlanmak üzere ve bu yılın 29 ekimine yetişecek inşaallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tufan Erensoy ~ 12 yıl önce
Bir de hangi yılın Cumhuriyet bayramı olduğunu belirtseniz muhteşem olacaktı. Habere inşaatcı gözüyle bakınca iyi ihtimal 2013, kötüsü 2014, bürokrat gözüyle bakınca 'ödenek gelince."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayaller yıkılıyor mu ne zaman gerçek olaçak? ~ 12 yıl önce
Sayın Aiport yöneticileri Kastamonu havaalanı için verilen sözlerin neden takipçisi olmuyorsunuz? bu gün yarın yaz sezonu ? yılın son çeğreği ? sizlerden bu konuda destek bekliyoruz İNŞALLAH sesimizi duyarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000