07 Ağustos 2016, Pazar 08:47:42

İlk kez Türkiye rotasını da eklediler

İstanbul Havacılık Kulübü, “MEMORIAL HANS GUTMANN RALLY 2016” pilotlarını, Yenişehir Havalimanı’nda ağırlıyor!
  • Gerçekten güzel bir çalışma olmuş, emeklerinize sağlık
  • Başta Ali Bey bak üzere herkesin eline ve emeğine sağlık. Türk havacılığı ve tanıtımı icin yapılmış olan herşey desteklenmelidir. Teşekkürler.
  • Barış abi, Recai abiyle beraber iyi güneşlenmişsiniz. Tanımakta zorlandım
  • Türkiye aleyhinde bu kadar söz söyleyen ülke ile bu ihk arasındaki bu dostluk manidardır bence.ihk patronlar kulubü olmaktan çıksında uygun fiyata ppl verse kendi varandaşlarına daha iyi olmazmı

2011yılında trajik bir uçak kazası yaşayan Avusturya’lı uçuş eğitmeni Pilot Hans Gutmannın anısına, her yıl düzenlenen uluslararası uçuş organizasyonu bu yıl davetimiz üzerine Türkiye’yi de programına ekledi. Pilotlar, İstanbul Havacılık Kulübü ve Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürlüğü katkıları ile Bursa-Yenişehir Havalimanı’nda 6-7 Ağustos 2016 tarihlerinde ağırlanacak.

5-14 Ağustos 2016 tarihlerinde Macaristan, Bulgaristan, Türkiye ve Gürcistan ülkeleri için oluşturulan rotada, bu yıl ilk defa Türkiye’yi ekleyen ekip, Bursa Yenişehir, Samsun Engiz ve Ordu-Giresun Havalimanlarına iniş yaparak, Türkiye’yi batıdan doğuya kat ediyor ve Gürcistan hava sahasında Tiflis Natakhtari Havalimanına inişlerini planlıyor.

14 pilottan oluşan ekip, havacılık tutkusu ve Hans Gutmann’a saygısı ile her yıl bu organizasyonu gerçekleştiriyor.

İstanbul Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kağnıcı organizasyonla ilgili şöyle konuştu; "İstanbul Havacılık Kulübü olarak, özellikle tüm Türkiye’de VFR uçuşların yasaklanmasına karşın, gerekli resmi izinlerin alınarak, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Böylesi kritik bir zamanda, resmi otoritelerin desteklerini hissetmek, havacılık tutkumuzu tekrar tetikledi".







İlk kez Türkiye rotasını da eklediler

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Turgut ~ 8 yıl önce
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş, emeklerinize sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KV ~ 8 yıl önce
Başta Ali Bey bak üzere herkesin eline ve emeğine sağlık. Türk havacılığı ve tanıtımı icin yapılmış olan herşey desteklenmelidir. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 8 yıl önce
Barış abi, Recai abiyle beraber iyi güneşlenmişsiniz. Tanımakta zorlandım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FT ~ 8 yıl önce
Recai abi bu aralar çok sık mangal yapıyor herhalde.
İhk ~ 8 yıl önce
Türkiye aleyhinde bu kadar söz söyleyen ülke ile bu ihk arasındaki bu dostluk manidardır bence.ihk patronlar kulubü olmaktan çıksında uygun fiyata ppl verse kendi varandaşlarına daha iyi olmazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
İhk sabiha gökçen gibi yerde hiç bir destek almadan 1986 yılından beri gerek amatör gerek ticari pilot yetiştiren bir kurumdur. Patronlar kulübü falan değildir, uzaktan atıp tutmadan önce aZıcık araştırsan iyi edersin, ülkeni milletini seviyosan şu habere teşekkür yorumu yazman lazım, ihk bu ırganizasyonu içişleri bakanlığı, özel harekat , shgm, dhmi , yenişehir meydan yönetimi ile full koordineli gerçekleştirdi ve tüm devlet kurumları böyle bir ortamda bu organizasyonu gerçekleştirebilen ihk ya teşekkür ettiler. ...
İhk ~ 8 yıl önce
Bu kulubun ucakları şahıslara ait ve bir kulup genelde zengin işadamları takılıyor bencede...normal havacılara açık değil
tk ~ 8 yıl önce
Düşen petrol fiyatları biraz etki etseydi uçuş ücretlerine iyi olurdu. Fiyatlar zaten dolar üzerinden, bir de zam olunca iyice erişilmez oldu. Kulübün tavrı, bu ücreti verebilen gelsin, olabilir. Hoş indirim olsa da %10 u geçmez sanıyorum. Sorun sadece kulüpte de değil, büyük oranda ülkede. Burada araba alıp kullandığın fiyatlara gelişmiş ülkelerde uçak işletebiliyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000