09 Temmuz 2013, Salı 09:38:50

İLK İNCELEME BÖYLE YAPILDI

ABD'nin San Francisco şehrinde düşen Boeing 777-200ER tipi yolcu uçağının ilk incelemesi yapıldı...
  • NTSB ekibine hiç gerek yoktu bence, bizim Türkiye' deki yorumculardan bir kaç tanesini götürselerdi , uçağı ve videosunu görmeden tek bir resim ile olayı çözüp raporu hemen hazırlarlardı ...
  • Burada ciddi ciddi pilotlugunu kanitlamak icin yazanlar oldugunu gorunce gulmekten yariliyorum. :))). Bu arada sayfanin gazcilari dokuluyorsunuz !!
  • pilotluk eskidenmis ıls olmadan iniş bile yapamıyorlar artık
  • FS'de amatörüm, 777 ile ilk uçmaya başladığımda günde 10 kez yaşadığım senaryo,daha düzgün inişim yok, şaka bir yana nazar olmasın bizimkiler böyle havada böyle indiriyorlar ; http://www.youtube.com/watch?v=ai9Xp42nhdM
  • 777-200LR kargoda ek yakit tanki var. ama okyanus otesi gelen, full dolu ucakta yakit kalmamistir saniriyorum. yoksa inis takimlari dumduz olunca kargo yakit tanklari hasarlanmis ve patlamis olabilir, en az bir yil bekleriz saniriyorum kaza kirim raporu icin.
  • Bence suçlu faiz lobisi:) kesin onlar:) ülkemizdeki "huzuru" kaçırmak için gizli örgütleri devreye sokmuş olmalılar:)
  • O uçağın tavanı erimişmi yoksa itfaiyeciler yolcuları kurtarmak için kaynakla keserek mi açmışlar?
  • Ya bu iste TK nin bir parmagi olmasin, Turkiye de ve dunyada olan bir cok olayda suclu onlar, muhakkak bir kusurlari vardir yine.

Geçtiğimiz hafta sonu ABD'nin San Francisco Havalimanı'na inişi sırasında düşen ve 2 kişinin ölümüne neden olan uçak kazasının ilk incelemesi yapıldı.

Kazanın ardından ABD Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu'nun (NTSB) oluşturduğu bir ekip enkaz üzerinde incelemelerde bulunarak rapor hazırladı. Kazanın nedenine ilişkin olarak detaylı bir inceleme yapan NTSB ekibi, hazırladıkları raporu kurula sundu.

Raporun içeriğine ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

İLK İNCELEME BÖYLE YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

cruiser ~ 11 yıl önce
NTSB ekibine hiç gerek yoktu bence, bizim Türkiye' deki yorumculardan bir kaç tanesini götürselerdi , uçağı ve videosunu görmeden tek bir resim ile olayı çözüp raporu hemen hazırlarlardı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhtesem yahu :) ~ 11 yıl önce
Burada ciddi ciddi pilotlugunu kanitlamak icin yazanlar oldugunu gorunce gulmekten yariliyorum. :))). Bu arada sayfanin gazcilari dokuluyorsunuz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskiden ~ 11 yıl önce
pilotluk eskidenmis ıls olmadan iniş bile yapamıyorlar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 11 yıl önce
FS'de amatörüm, 777 ile ilk uçmaya başladığımda günde 10 kez yaşadığım senaryo,daha düzgün inişim yok, şaka bir yana nazar olmasın bizimkiler böyle havada böyle indiriyorlar ; http://www.youtube.com/watch?v=ai9Xp42nhdM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nuri ~ 11 yıl önce
777-200LR kargoda ek yakit tanki var. ama okyanus otesi gelen, full dolu ucakta yakit kalmamistir saniriyorum. yoksa inis takimlari dumduz olunca kargo yakit tanklari hasarlanmis ve patlamis olabilir, en az bir yil bekleriz saniriyorum kaza kirim raporu icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adnan şeker ~ 11 yıl önce
Bence suçlu faiz lobisi:) kesin onlar:) ülkemizdeki "huzuru" kaçırmak için gizli örgütleri devreye sokmuş olmalılar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
O uçağın tavanı erimişmi yoksa itfaiyeciler yolcuları kurtarmak için kaynakla keserek mi açmışlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fantezi ~ 11 yıl önce
Uçağın kapıları açık, escape slide'lar patlamış. Nasıl terkedildiği gayet net. İtfaiyeciler zaten fantezi peşinde, tavanı eritip kesmişler. pih!
TK? ~ 11 yıl önce
Ya bu iste TK nin bir parmagi olmasin, Turkiye de ve dunyada olan bir cok olayda suclu onlar, muhakkak bir kusurlari vardir yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deme ~ 11 yıl önce
yapmayın ramazan ramazan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000