11 Ocak 2016, Pazartesi 16:43:20

İlk drone havalimanı açılıyor

Aerodrome, dünyanın ilk drone havalimanını açmaya hazırlanıyor.
  • simdiden siraya aliyolarmis. Özellikle trden ögrenci istiyolarmis. itü odtü bogazicinden baska yerlerden adam almiyolarmis, basvuranlarin toefl dan 115 ve üzeri, mavi gözlü olan tercih sebebi, attigini vurabilen, gözlerinden ates cikarabilen olanlarin önceligi varmis. Detay isteyen varsa bana ulassin, icerden tanidiklarim var.
  • Thy bu eğitime başlangıç üniversite mezunu şartı ve eleme için Alman psikologlar getiriyomuş
  • Alımları ne zaman başlıyor?
  • Havayolu pilotu olamadık IHA pilotu olalım bari :)

Aerodrome, dünyanın ilk drone havalimanını açmaya hazırlanıyor.

Aerodrome, ABD Nevada’daki Bouldier şehrinde dronelar için ilk kez bir ticari havalimanı üzerinde çalışıyor. Limanın ticari droneler ve eğitim faaliyetleri üzerine işlev göstereceği belirtilirken, drone pilotları yetiştirileceği de söyleniyor.

3 YILDA KULLANIMA HAZIR OLABİLİR

CES tüketici elektroniği fuarında tanıtımı yapılan drone-limanı, Aerodrome adlı şirketin geliştirmekte olduğu bir proje. Nevada merkezli şirket, bu projeyi aynı zamanda drone uçuşları için bir eğitim alanı olarak da konumlandırmaya hazırlanıyor. Aerodrome Başkanı Jonathan Daniels, FAA’e yaptıkları havalimanı başvurusuyla işin yasal tarafını çözmeye çalıştıklarını paylaşıyor ve dünyanın ilk ticari drone-limanınu yapacaklarının da altını çiziyor.

Amerika’nın farklı şehirlerinde eğitimler veren Aerodrome, müşterilerinin bireysel drone pilotlarından kamu kuruluşlarına kadar çeşitlendiğini söylüyor.Drone-limanının tamamının 3 yılda bitirilmesi planlanıyor ve şu anda 5 dönümlük arazide çalışmalar başlamış durumda.

İlk drone havalimanı açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

, ~ 8 yıl önce
simdiden siraya aliyolarmis. Özellikle trden ögrenci istiyolarmis. itü odtü bogazicinden baska yerlerden adam almiyolarmis, basvuranlarin toefl dan 115 ve üzeri, mavi gözlü olan tercih sebebi, attigini vurabilen, gözlerinden ates cikarabilen olanlarin önceligi varmis. Detay isteyen varsa bana ulassin, icerden tanidiklarim var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücreti? ~ 8 yıl önce
Ne kadar?
... ~ 8 yıl önce
Thy bu eğitime başlangıç üniversite mezunu şartı ve eleme için Alman psikologlar getiriyomuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drone Teknik ~ 8 yıl önce
Alımları ne zaman başlıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
Havayolu pilotu olamadık IHA pilotu olalım bari :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000