14 Ekim 2011, Cuma 13:01:02

İLK A380'İ TESLİM ALDI...

China Southern Havayolları ilk Airbus A380’ini teslim aldı ve havayolu böylece Çin’deki ilk A380 operatörü oldu
  • Arkadas eger bir havayolu sirketi goze hitap etmek istiyorsa uygun tasarim ve renk cumbusu kullanmali.. Bu tartisilir, mantiksiz yorum yazma
  • darısı THY nin başına.
  • renk ve zevk tartışılamaz bir kere, sen beğen diye yapamadılar elbette.
  • adamlar özellikle mi böyle son derece göze hitap etmekten uzak iğrenç renklerin bir araya gelmesinden oluşan tasarımlar uyguluyor anlayamadım.
Airbus China Southern Havayolları’na ilk A380 uçağını teslim etti. Airbus’ın Toulouse’da yer alan teslim merkezinde düzenlenen törende Airbus Başkanı ve CEOsu Tom Enders, China Southern Yönetim Kurulu Başkanı Si Xiamin’e 5 adet siparişin ilk uçağını teslim etti. 
 
Böylece China Southern Havayolları dünyanın en eko-verimli* uçağı olan Airbus A380’in Çin’de ilk ve dünyada da yedinci kullanıcısı oldu. Rolls-Royce Trent-900 motorları ile güçlendirilen uçak öncelikle Beijing, Şanghay ve Guangzhou gibi  Çin’in önemli şehirleri arasında iç hatlarda kullanılacak. Sonrasında havayolu A380’i uluslararası rotalarda kullanmaya başlayacak. 
 
Tören sırasında China Southern geniş ve konforlu A380 kabininin de tanıtımını gerçekleştirdi. Tipik 3 sınıf konfigürasyonda 506 koltuğa sahip uçakta, sekiz lüks first class süitinin yanı sıra 70 tamamen yatabilen business class koltuğu ve 428 ekonomi sınıfı koltuk yer alıyor. Kabinde yer alan değişik senaryolara sahip uçak içi ışıklandırma sistemi ile yolculara çok daha rahatlatıcı bir atmosfer ve ortam sunuluyor. Uçak içi eğlence sistemi de özellikle uzun uçuşlarda yolcuların keyifli zaman geçirmesini sağlarken A380 uçuşlarını unutulmaz kılıyor. Kabin aynı zaman özürlü yolcular için de kolay ulaşılabilen ve kullanılabilen koltuklar ve tuvaletler sunuyor. 
 
China Southern Yönetim Kurulu Başkanı Si Xiamin törende yaptığı konuşmasında: “Çin’deki ilk A380 operatörü olmaktan gurur duyuyoruz. A380’in filomuza katılması havayolumuz için oldukça önemli bir gelişme. Bu geniş ve modern uçak sayesinde yolcularımıza dünya standartlarında konfor sunabileceğiz. Ayrıca A380’in ekonomik özellikleri de küresel pazarda rekabetçiliğimizi artırırken havayolumuzun küresel bir marka olma yolunda adımlarını da destekliyor” dedi. 
 
Airbus Başkanı ve CEOsu Tom Enders is konuşmasında: “China Southern’ı A380 kullanıcıları arasında görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Airbus A380 konfor, ekonomik verimlilik ve çevreci özellikleri ile havacılıkta yeni standartlar yarattı. A380’in China Southern’ın küresel bir marka olma yolunda atacağı adımlara destek olacağına eminiz” dedi. 
 
2007 yılında hizmete girdiği günden beri A380 tüm beklentilerin ötesinde performansı ile çok daha fazla kişiyi çok daha uygun fiyatlara uçurmaya devam ediyor (bugüne kadar 16 milyon yolcu A380 deneyimi yaşadı). Geniş ve çok daha sessiz kabini sayesinde A380 yolcular tarafından özellikle tercih ediliyor. Bu nedenle de A380 uçuşlarının doluluk oranları normalin üzerinde seyrediyor bu da havayollarının uçağı uçurdukları her noktada karlılığını artırması ile sonuçlanıyor. Tipik üç sınıf konfigürasyonunda 525 yolcu taşıyabilen A380 15,300km menzili ile dünyanın önemli şehirlerini birbirine bağlıyor.
İLK A380'İ TESLİM ALDI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadas eger bir havayolu sirketi goze hitap etmek istiyorsa uygun tasarim ve renk cumbusu kullanmali.. Bu tartisilir, mantiksiz yorum yazma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
darısı THY nin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
renk ve zevk tartışılamaz bir kere, sen beğen diye yapamadılar elbette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamlar özellikle mi böyle son derece göze hitap etmekten uzak iğrenç renklerin bir araya gelmesinden oluşan tasarımlar uyguluyor anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000