09 Aralık 2015, Çarşamba 10:01:17

İlk 737 MAX böyle tanıtıldı

Amerikalı üretici Boeing'in son teknoloji uçağı Boeing 737 MAX'in ilk uçağı görkemi bir törenle tanıtıldı.
  • Hangardan cikisinda orada bulundugum neo serisini terletecek turden efsane bi tasarim. Turkiye'ye ne zaman gider bilinmez fakat cok tutulacagi kesin
  • Bence pala remzi ve memet birer trol. Biz de cevap veriyoruz usenmeden. Bir adam 25 sorulu, coktan secmeli bir testte nasil ki butun sorular icin ayni şıkkı hic degistirmeksizin isaretlemesine ragmen 0 ( yaziyla sıfır) dogru sonuç buluyorsa, aynen onun gibi, neredeyse imkansiz herseyi bu kadar yanlis bilmeleri. Kör gözüm parmağına :-) bence bunlar troll ve Antalyadan kıs kıs gülüyor(lar)
  • Mehmet kardes amma da emin yazmissin. Madem sallayacaksin, bari caktirmadan once bi google'la :-) Siettla Amerikanin bir kentim washington eyaleti. Kanada ile tek alakasi, bir sınır sehri olnasi. Venkuuvır'a yakin. Lutfen desteksiz atmayalim. Fabrikalar portland (hani şu cimentosu ile ünlü yer?) ce Everett kentlerinde. Yani Boink'in ucak sanayisinin bir kismi da Oregon eyaletinde. Californiyada da var biseyler ama cok iyi bilmiyorum.
  • Yerden biraz daha yuksek.
  • Ucak muhendisi degilsin galiba?
  • bence boeing bu ucagin kabinini %21.78 oraninda buyutup ,kanatlara birer motor daha koymali. dortmotor sayesinde hizi iki kata cikabilir
  • bence b737 cok guzel ucak en az 500 sayisina mutlaka erismeli bu sayi
  • Remzi troll müsün yoksa sahici mi yazıyorsun?
  • TK'nın bahstsız 737 filosuna en kral 37 modelini getirsen ne olur? En kötü yerlere,Afrika'da hiçbir havayolunun uçmadığı meydanlara,Irak'ta orada burada en saçma sapan destinasyonlara uçurur dururlar. 10 saatlik yatılar planlayıp üstüne sabah 3 lokal kalkışlı uçuşlar uçururlar. Airbus'çı devresi arkadaşı aynı gün Milano'da,üstüne Barselona'da selfie çekip sosyal medyaya yüklerken 737'ci Bamako'da vurulmamak için yatağın altına girer. Doala'da sinek sokmasın diye kendi uyuduğu odasını sinek ilacına boğar.. Sinekten kurtuldum diye döner ülkesine,üstüne Saw kalkışlı uçuşları başlar. Bir de trafikte geberir saatlerce.
  • Ön sol camı neden takmamışlar?anlayamadım?

Amerikalı üretici Boeing'in son teknoloji uçağı Boeing 737 MAX'in ilk uçağı görkemi bir törenle tanıtıldı.

Washington'daki Renton fabrikasından çıkarılarak basına tanıtıldı. Boeing'in kilometre taşlarından olan 737'in MAX serisinin çok özel olduğu vurgulanırken, binlerce Boeing çalışanı da o anlara tanıklık etti.

 MAX Programı Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Keith Leverkuhn, 'Bu uçak 737'in mirasını koruyacak. Gururluyuz' dedi.

737 Max'in FAA tarafından incelenmesinin ardından test uçuşlarına başlayacağı ve 2017'nin üçüncü çeyreğinde ilk teslimatını Southwest Havayolları'na yapabileceği açıklandı.

737 MAX'in boyamasının Dreamliner ile aynı olması dikkat çekti.















İlk 737 MAX böyle tanıtıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Harikuleyt ~ 8 yıl önce
Hangardan cikisinda orada bulundugum neo serisini terletecek turden efsane bi tasarim. Turkiye'ye ne zaman gider bilinmez fakat cok tutulacagi kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ramzi ~ 8 yıl önce
Bence pala remzi ve memet birer trol. Biz de cevap veriyoruz usenmeden. Bir adam 25 sorulu, coktan secmeli bir testte nasil ki butun sorular icin ayni şıkkı hic degistirmeksizin isaretlemesine ragmen 0 ( yaziyla sıfır) dogru sonuç buluyorsa, aynen onun gibi, neredeyse imkansiz herseyi bu kadar yanlis bilmeleri. Kör gözüm parmağına :-) bence bunlar troll ve Antalyadan kıs kıs gülüyor(lar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memet ~ 8 yıl önce
Mehmet kardes amma da emin yazmissin. Madem sallayacaksin, bari caktirmadan once bi google'la :-) Siettla Amerikanin bir kentim washington eyaleti. Kanada ile tek alakasi, bir sınır sehri olnasi. Venkuuvır'a yakin. Lutfen desteksiz atmayalim. Fabrikalar portland (hani şu cimentosu ile ünlü yer?) ce Everett kentlerinde. Yani Boink'in ucak sanayisinin bir kismi da Oregon eyaletinde. Californiyada da var biseyler ama cok iyi bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzun bacak ~ 8 yıl önce
Yerden biraz daha yuksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil'e ~ 8 yıl önce
Ucak muhendisi degilsin galiba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cemil ~ 8 yıl önce
bence boeing bu ucagin kabinini %21.78 oraninda buyutup ,kanatlara birer motor daha koymali. dortmotor sayesinde hizi iki kata cikabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemil ~ 8 yıl önce
Cemil sakin ol..
Ahhahaah ~ 8 yıl önce
21.87 biseden anliyomus gibi gozukmek icin iyi bi sayi tebrikler
Ciddi mi bu ya ~ 8 yıl önce
Bu adami derhal kara listeye almalari lazim boyle sacmalik mi olur
bence ~ 8 yıl önce
bence b737 cok guzel ucak en az 500 sayisina mutlaka erismeli bu sayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Remzi troll müsün yoksa sahici mi yazıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık 737'cilere ~ 8 yıl önce
TK'nın bahstsız 737 filosuna en kral 37 modelini getirsen ne olur? En kötü yerlere,Afrika'da hiçbir havayolunun uçmadığı meydanlara,Irak'ta orada burada en saçma sapan destinasyonlara uçurur dururlar. 10 saatlik yatılar planlayıp üstüne sabah 3 lokal kalkışlı uçuşlar uçururlar. Airbus'çı devresi arkadaşı aynı gün Milano'da,üstüne Barselona'da selfie çekip sosyal medyaya yüklerken 737'ci Bamako'da vurulmamak için yatağın altına girer. Doala'da sinek sokmasın diye kendi uyuduğu odasını sinek ilacına boğar.. Sinekten kurtuldum diye döner ülkesine,üstüne Saw kalkışlı uçuşları başlar. Bir de trafikte geberir saatlerce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw he he ~ 8 yıl önce
ne ağladınız arkadaş
Fo ~ 8 yıl önce
Boeing Airbus kardeştir, ayrım yapan. :)
777 ~ 8 yıl önce
buyuyup 777 olunca unutursun merak etme
Birleşelim ~ 8 yıl önce
37 filosu olarak birleşelim beyler. bu airbus lobisine karşı çıkacak tanıdık yüksek yerden adamımız yoksa ki yok. anarşiye dönelim. airbuscuların arabalarını belirleyip çizelim aynalarını kıralım lastiklerini indirelim. Flywizede şapkalarını çantalarını çalıp çöpe atalım. O zaman bakın seve seve avrupa yatılarının bir kısmını bize vermek zorunda kalırlar. Yeteri kadar like alırsam fight club gibi underground grubu kuruyorum.
havacı ~ 8 yıl önce
Ön sol camı neden takmamışlar?anlayamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı mı? ~ 8 yıl önce
Yahu arkadaş hani biz haberlerin resimlerine bakıp haberin detayını okumayan millettik ama görülüyor ki artık aşmışız haberin artık sadece ilk resmine bakıyoruz na haber içeriğinin ne de diğer resimlerin bi önemi yok. Rumuzu havacı(!) olan arkadaş ilk resimdeki ışık yanılgısı ile uçağın sol camının takılmadığını anlamadığını belirtmiş. Kendisine de havacı rumuzu koymuş. Yani diyor ki ben tek resimden haberin gerisini anlarım havamı da basıp ahhada böyle havacı olurum. Salak bu boeing salaak, koca camı takmayı unutmuşlar, hatta bi de yağmurlu havada hemde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000