04 Eylül 2014, Perşembe 16:03:22

İKİ ÜLKEDEN TÜRK F-16'LARA TACİZ

Türk F-16'larına Suriye'de konuşlu SA füze sistemleri ve Yunanistan'a ait F-16 uçakları tarafından tacizde bulunulduğu bildirildi.
  • Aslan diyen kardesim Aglamam dedigine gore duygularin korelmis yenilgileri kabullenmisin, biz kabullenmedik boyle seylere uzuluyoruz
  • Bence o yunanlı kardeşleride THY ye diğer yunanlıların yanına hemen işe alalım bu Türklerden kurtulmuş oluruz. Sayın Temel beyin dediği gibi milliyetci ilkel düşüncelerden kurtulalım artık. Bırakalım ne istiyorlarsa yapsınlar boşuna ağlamayalım o ihlal etti bu sınırı geçti diye zaten bizden çok çalışan yunanlı var havacılık sektöründe.
  • Canim genelkurmayim soyle bana ben doverim onlari, aglama canim bak doverim ben onlari
  • Oooo... Yunan bi yerden para bulmuş!
  • genelkurmayımızda o kitlendı bu kitlendı . ne güzel ya valla gözlerim yasardı vatan kımlere emanet :) ee dagdaki 3 5 bin capulcunn kökünü kazıyamayan dan ne umucazkı
  • Bravo, sonunda çok uluslu Millet olduk. Bizim Avrupa topluluğuna girmemize gerek yok, onlar Ülkemize girmiş zaten,
  • Sürekli taciz ediliyor bi türlü bitiremediler işi.bunlar işi bilmiyor madem taciz yapıyorsun geçirmesini de bileceksin :))
  • Suriye sınırı ihlal ettiğinde kaldırıp iki tane uçağı vurduruyorlar Yunanistan sınırı ihlal edince neden bir şey yapılmıyor.
  • kilitlenmiş miş de , şu olmuş, vursaydınız o zaman, emir mi gelmedi malum yerlerden, ne yapmanız gerektiğini ben mi söyleyeceğim size, yazık... "kilitlendiği için malum tehlike olarak algılanmıştır ve vurulmuştur"... oyun oynamayın bu milletle, vurursunuz burada ahkam keserler vurmazsınız ağlama duvarına dönersiniz de bir allahın kulu bunun gerçeğini söylemez bu millete... gidin işinize...
  • Her şey ticarete ve güçlü ekonomiye odaklı. İlk yorumcunun düşüncesine katılıyorum. Sera

Türk F-16'larına Suriye'de konuşlu SA füze sistemleri ve  Yunanistan'a ait F-16 uçakları tarafından tacizde bulunulduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre,  dün, Türkiye-Suriye sınır bölgesinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" yürüten 2  Türk F-16 uçağına Suriye'de konuşlu SA füze sistemleri tarafından, saat 15.32'de  10 saniye süreyla radar kilidi muhafaza edilerek tacizde bulunuldu.

Yunanistan'a ait 2 F-16 uçağı, Ege'de eğitim uçuşu yapan 4 Türk F-16  uçağını, saat 10.35'te 35 saniye süreyle kilitlenerek taciz etti.

Öte yandan, Türk hava sahası, saat 10.50'de İzmir Alaçatı bölgesinin  güneydoğusunda 2 Yunanistan F-16'sı tarafından 18 saniye süreyle ihlal edildi.

İKİ ÜLKEDEN TÜRK F-16'LARA TACİZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Aslan ~ 10 yıl önce
Aslan diyen kardesim Aglamam dedigine gore duygularin korelmis yenilgileri kabullenmisin, biz kabullenmedik boyle seylere uzuluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence o yunanlı kardeşleride THY ye diğer yunanlıların yanına hemen işe alalım bu Türklerden kurtulmuş oluruz. Sayın Temel beyin dediği gibi milliyetci ilkel düşüncelerden kurtulalım artık. Bırakalım ne istiyorlarsa yapsınlar boşuna ağlamayalım o ihlal etti bu sınırı geçti diye zaten bizden çok çalışan yunanlı var havacılık sektöründe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doverim ~ 10 yıl önce
Canim genelkurmayim soyle bana ben doverim onlari, aglama canim bak doverim ben onlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Oooo... Yunan bi yerden para bulmuş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aglama ~ 10 yıl önce
genelkurmayımızda o kitlendı bu kitlendı . ne güzel ya valla gözlerim yasardı vatan kımlere emanet :) ee dagdaki 3 5 bin capulcunn kökünü kazıyamayan dan ne umucazkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aglamam merak etme ~ 10 yıl önce
çıkta temizle ozaman aslan planın varsa paylaş.(benimle değil gereken kişiyle)
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bravo, sonunda çok uluslu Millet olduk. Bizim Avrupa topluluğuna girmemize gerek yok, onlar Ülkemize girmiş zaten,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sürekli taciz ediliyor bi türlü bitiremediler işi.bunlar işi bilmiyor madem taciz yapıyorsun geçirmesini de bileceksin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
Suriye sınırı ihlal ettiğinde kaldırıp iki tane uçağı vurduruyorlar Yunanistan sınırı ihlal edince neden bir şey yapılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kilit ne kilidi... ~ 10 yıl önce
kilitlenmiş miş de , şu olmuş, vursaydınız o zaman, emir mi gelmedi malum yerlerden, ne yapmanız gerektiğini ben mi söyleyeceğim size, yazık... "kilitlendiği için malum tehlike olarak algılanmıştır ve vurulmuştur"... oyun oynamayın bu milletle, vurursunuz burada ahkam keserler vurmazsınız ağlama duvarına dönersiniz de bir allahın kulu bunun gerçeğini söylemez bu millete... gidin işinize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Her şey ticarete ve güçlü ekonomiye odaklı. İlk yorumcunun düşüncesine katılıyorum. Sera

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000