18 Aralık 2008, Perşembe 08:00:56

İki uçak havada çarpıştı: 2 ölü!

Avustralya'nın Sydney kentinde iki uçağın havada çarpışması sonucu iki kişinin öldüğü bildirildi.
  • Sydneyde yasayan biri olarak haberi duzeltmek gerek: 1.Dusen ucak alev almadi. 2. Ucagin dustugu evde kimse yoktu. Aile Noel icin alisveristeymis. 3.Kazaya karisan ucaklar Cessna olup Bankstown havaalaninda yerlesik iki ayri ucus okuluna ait ucaklar. 4. Avustralya SHGM yani CASA olayi sorusturmaya basladi. Bilginize. Selamlar. Sydney.

Yetkililer, Casula bölgesindeki çarpışmadan sonra bir uçağın güvenli iniş yaptığı, diğer uçağın ise bir evin üstüne düşerek alev aldığını ve bu uçakta bulunan iki kişinin öldüğünü söyledi. Uçağın düştüğü evdeki kişilerin güvenli bir şekilde tahliye edildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Yerel medyanın haberinde, uçakların tipleri hakkında bir bilgi verilmezken, Bankstown Havaalanı sözcüsü, ikinci uçağın havaalanına güvenli iniş yapmasının ardından kısa süreliğine kapanan havaalanının açıldığını belirtti.

İki uçak havada çarpıştı: 2 ölü!

Yorumlar

Sydney ~ 15 yıl önce
Sydneyde yasayan biri olarak haberi duzeltmek gerek: 1.Dusen ucak alev almadi. 2. Ucagin dustugu evde kimse yoktu. Aile Noel icin alisveristeymis. 3.Kazaya karisan ucaklar Cessna olup Bankstown havaalaninda yerlesik iki ayri ucus okuluna ait ucaklar. 4. Avustralya SHGM yani CASA olayi sorusturmaya basladi. Bilginize. Selamlar. Sydney.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000