03 Aralık 2010, Cuma 08:43:53

İKİ UÇAK GÖNDERDİK

İsrail'in Hayfa kentinde en az 40 kişinin öldüğü yangına müdahale etmek üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'den iki yangın söndürme uçağı gönderildi. Uçaklar, Ankara Güvercinlik Havaalanı'ndan bu sabah saat 06.40 sıralarında yola çıktı.
  • sayın başbakanım barı uçaklar gıderken boş gıtmeseydı. gazze semalarından erzak atardınız.tebrıkler!!!dıyecek soz yok.
  • helal olsun türk hava kurumuna..
  • uçaklar güvercinlikten kalkmış ne thk sı?? güveercinlik askeri bir meydan güldürmeyin...
  • bu uçakları alırken 1 lıra bıle vermeyen yöneticiler ısteklerıne gore nasıl kullanırlar anlamıyorum.(bu ıkıncı el alınan 7 adet yangın sondurme ucagı için devlet 1 lira bıle vermeyıp thk ya verilen yardımlarla 3 yılda zor alınmıstır)
  • Haydar Paşa yanarken nerdeydi Sayın (!) Erdoğan'ın talimatları acaba?
  • haydarpasa cayır cayır yansın degılmı
  • bu resmen siyasi bir manevra,cok ucuz bir kahramanlik gösterisi .Hnai nerde o mavimarmara zamaninda atilan nutuklar lanetler,birde yaralilar icin yardim gönderme teklifi yapmis sayin basbakan,bu ne israil sevgisi birden anlasilmiyor,sen herseyi söyle israillilere katil de sonrada iki ucak gönder orada kahraman ol,lübanana git israile saydir,baska yere git baskasina saydir,millet bunlara nasil kaniyor anlamiyorum.
  • Geyik arkadaşlarım benim, Biz zaten ormanların yada yangında ölen insanların durumuna sevinmiyoruz , kuşbeyinlillik yapmayın, sizde işte bu kadar beyin var, Hiç Allah kelimesini ağzına alan insanın bu yangından sevinebileceğini düşünemiyormusun. Düşünme kabilete olmayan kişilikler. Ben Devlet olarak başlarına gelenlerin daha önce yaptıklarından dolayı Allahın taraflarına verdiği bir ceza bir uyarı gibi gördüğümü söyledim. İnsanların ölmesine sevinmedim tabi ama hiç kimse kusura bakmasın bu şekilde bir olayın başlarına gelmesine sevindim. Ellerini vicdanına koyarlarda öldürdükleri insancıkların pişmanlığını yaşarlar biraz vicdanlarında. Gerçi onlarda vicdan ne arar. Şimdi yorum yapan insanın yorumunu iyice okumadan dalkavuk yorum eklemeyin
  • AK PARTI YE TEBRIKLER!!!! INSANLIK MECBUREYTI TEBRIKLER
  • Izmit depremini onutunuz kaliba,Insanlik yardimi herseye den önce gecer.mecburuz!!!
İsrail'in Hayfa kentinde en az 40 kişinin öldüğü yangına müdahale etmek üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla iki yangın söndürme uçağı gönderilecek. Uçaklar, Ankara Güvercinlik Havaalanı'ndan bu sabah saat 06.30'da kalkacak. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ofisi, Türkiye'nin yardım önerisinden memnuniyet duyduklarını bildirdi. Netanyahu, yangını "korkunç bir felaket" olarak niteledi.

Yerel Kanal 2 televizyonu, Türkiye'nin yanısıra Rusya, Yunanistan, İspanya, Azerbaycan, Fransa, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Mısır'ın da yardım için harekete geçtiğini aktardı. En az 10 yangın söndürme uçağı ve helikopterinin bugün İsrail'de olması bekleniyor.

İsrail'in kuzeyinde yaklaşık 14 saattir devam eden ve giderek genişleyen yangın nedeniyle bölgedeki yerleşim yerlerinden tahliye edilenlerin sayısı 12 bine ulaştı. Yangın nedeniyle şu ana kadar 650 hektar ormanlık alan kül oldu. Bir köyün tamamen yok olduğu belirtildi. Yaşanan afetin, İsrail tarihinin en büyük yangın felaketi olduğu kaydedildi. İsrailli yetkililer, yangında tüm kontrolü kaybettiklerini açıklamıştı.
İKİ UÇAK GÖNDERDİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
sayın başbakanım barı uçaklar gıderken boş gıtmeseydı. gazze semalarından erzak atardınız.tebrıkler!!!dıyecek soz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
helal olsun türk hava kurumuna..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçaklar güvercinlikten kalkmış ne thk sı?? güveercinlik askeri bir meydan güldürmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu uçakları alırken 1 lıra bıle vermeyen yöneticiler ısteklerıne gore nasıl kullanırlar anlamıyorum.(bu ıkıncı el alınan 7 adet yangın sondurme ucagı için devlet 1 lira bıle vermeyıp thk ya verilen yardımlarla 3 yılda zor alınmıstır)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haydar Paşa yanarken nerdeydi Sayın (!) Erdoğan'ın talimatları acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haydarpasa cayır cayır yansın degılmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu resmen siyasi bir manevra,cok ucuz bir kahramanlik gösterisi .Hnai nerde o mavimarmara zamaninda atilan nutuklar lanetler,birde yaralilar icin yardim gönderme teklifi yapmis sayin basbakan,bu ne israil sevgisi birden anlasilmiyor,sen herseyi söyle israillilere katil de sonrada iki ucak gönder orada kahraman ol,lübanana git israile saydir,baska yere git baskasina saydir,millet bunlara nasil kaniyor anlamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geyik arkadaşlarım benim, Biz zaten ormanların yada yangında ölen insanların durumuna sevinmiyoruz , kuşbeyinlillik yapmayın, sizde işte bu kadar beyin var, Hiç Allah kelimesini ağzına alan insanın bu yangından sevinebileceğini düşünemiyormusun. Düşünme kabilete olmayan kişilikler. Ben Devlet olarak başlarına gelenlerin daha önce yaptıklarından dolayı Allahın taraflarına verdiği bir ceza bir uyarı gibi gördüğümü söyledim. İnsanların ölmesine sevinmedim tabi ama hiç kimse kusura bakmasın bu şekilde bir olayın başlarına gelmesine sevindim. Ellerini vicdanına koyarlarda öldürdükleri insancıkların pişmanlığını yaşarlar biraz vicdanlarında. Gerçi onlarda vicdan ne arar. Şimdi yorum yapan insanın yorumunu iyice okumadan dalkavuk yorum eklemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AK PARTI YE TEBRIKLER!!!! INSANLIK MECBUREYTI TEBRIKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Izmit depremini onutunuz kaliba,Insanlik yardimi herseye den önce gecer.mecburuz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000