28 Ağustos 2017, Pazartesi 18:30:13

İki uçağın arasındaki GPU cihazı alev aldı

Dublin Havalimanı'ndan dün sabah Terminal 2 apronunda bir güç ünitesinin alev alması kısa süreli paniğe neden oldu.
  • bu yangın turkiyede bir havalimanında olsa vay memleketin haline hakaret diz boyuna ulaşırdı resmen ama gavurda olursa olabilir maalesef denir..bu ekipmanın bakım yapılmamasından kaynaklanıyordur..elektriksel ekipman olduğu için ve sürekli kullanımdadır o zaman kontrol sürekli..
  • Benim yeğen houston uçağına alınmadı kaldı orada sorumlusu sizlersiniz
  • Bak geçen dedim ki size dublinde yeğenim var acil inen houston uçağı ile onu alın dedim beni dinlemediniz çocuğa birşey olursa sizinle görüşmek var biz bremınnn

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki havalimanında harici takat cihazı (Ground Power Unit -GPU) alev aldı.

Havalimanı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Terminal 2 apronunda GPU cihazının alev alması sonucunda küçük çaplı bir yangın çıktığı ve itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldüğü belirtildi.

Ryanair ve KLM uçaklarının arasında yaşanan yangın kısa süreli bir paniğe yol açarken, yaşanan olayda kimsenin yaralanmadığı bir hasar oluşmadığı rapor edildi.

Yaşanan olay nedeniyle Ryanair ve KLM uçaklarının yapacağı iki uçuşun da 30 dakikalık rötar yaşadığı, diğer seferlerin ise olağan seyrinde devam ettiği belirtildi.

İki uçağın arasındaki GPU cihazı alev aldı

Yorumlar

camarothy ~ 7 yıl önce
bu yangın turkiyede bir havalimanında olsa vay memleketin haline hakaret diz boyuna ulaşırdı resmen ama gavurda olursa olabilir maalesef denir..bu ekipmanın bakım yapılmamasından kaynaklanıyordur..elektriksel ekipman olduğu için ve sürekli kullanımdadır o zaman kontrol sürekli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Benim yeğen houston uçağına alınmadı kaldı orada sorumlusu sizlersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Bak geçen dedim ki size dublinde yeğenim var acil inen houston uçağı ile onu alın dedim beni dinlemediniz çocuğa birşey olursa sizinle görüşmek var biz bremınnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000