28 Eylül 2014, Pazar 08:33:23

İKİ PİLOT UÇAKLARIYLA IŞİD'E KATILDI

IŞİD'e karşı operasyon gerçekleştiren ABD öncülüğündeki koalisyonda yer alan S.Arabistanlı iki pilot uçaklarla beraber örgüte katıldı.
  • Iran -Irak savaşının hava muharebesinde, Fransızlar Irak'a uçaklarını kiraya vermişlerdi.Kendi pilotları yerine kısa vadede yetiştirdikleri Iraklı pilotlar Mirage uçaklarıyla Iran'a saldırmışlardı ancak Iran elinde F-4 Phantom, F-14 Tomcat, ve F-16 'larla hava muharebesinde Iraka karşı üstün gelmişlerdir.Yani yeni bir şey değil..
  • Uçak fransızlarınsa pilotlar neden Suudlu, Amerika'ya nispet mi yapıyorlar bir sonraki partide Uçaklar Amerikan , pilotlar Kübalı olup Marx aşkına tevbeye mi gelecekler.. Ya bunlar savaşı'nda suyunu çıkardılar bu kadar geyik de olmazı ama...
  • Uçakla harb edecez, yaz doktor 1) İki adet jet faytır 2) İki pilot 3) İki Rayben gözlük 4) Kaşak :) 5) Para sayma makinesi Yaw gidin allahaşkına yaaa..
  • Daha sonra IŞID militanları ile güle oynaya kucaklaşan pilotlar uçaklara yükledikleri bombalarla münafıklara taaruz ettiler. Hızla yetiştirdikleri müslüman pilotlar dünyanın dört bir yanından gelen yardımsever müslümanların sağladıkları uçaklarla münafıklara dünyayı dar ettiler. Girdikleri bütün hava muharebelerini kazanan IŞID pilotları bölgede yüzyıllarca sürecek IŞID imparatorluğunun kurulmasında öncü oldular. Allah yok etmek istediği milletin önce aklını alırmış, masal da böyle bitmiş...
  • Fransa bayraklı uçak ve içinde Suudi pilot...!!!!!
  • Basrolde Kartal Tibet
  • yaz dostum lay lay lay.... ucagi olmayana mucahit denir mi?? yaz dostum lay lay lay
  • Yıl 760 herhalde.
  • her habere inanmayin boyle

Suudi Arabistanlı iki pilotun kullandıkları savaş uçaklarıyla birlikte IŞID'in kontrolündeki Tabka Havaalanı'na inerek IŞİD saflarına katıldığı iddia edildi. İddia, IŞİD yanlısı bir internet sitesinden son dakika olarak duyruldu. 

Sitede yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı;

"26 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde İslam Devleti'nin Tabka'da Esed rejiminden geçen ay aldığı askeri havaalanına 2 savaş uçağı iniş yaptı. Üzerinde Fransa bayrağı olan uçakların etrafları hızla sarıldı ve roketlerle imha edilmeye hazırlandı. Uçakların pilotları bu esnada sakin bir şekilde uçaklarından inip konuşmaya başladılar: 'Bizler tevbe etmek için geldik. Suud rejimine sizler gibi karşıyız. İslam Devleti bizim kardeşlerimizdir. Sizi asla bombalamak istemedik. İslam Devleti'ne, Emirül Müminin'e biat edeceğiz. Bize istediğiniz kadar mücahid verin onları pilot olarak eğitelim. Artık biz sizin askeriniziz.' Bu sözlerden sonra pilotlarla mücahidler sarıldı ve duygusal anlar yaşandı."

İKİ PİLOT UÇAKLARIYLA IŞİD'E KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

kamyoncu ~ 10 yıl önce
Iran -Irak savaşının hava muharebesinde, Fransızlar Irak'a uçaklarını kiraya vermişlerdi.Kendi pilotları yerine kısa vadede yetiştirdikleri Iraklı pilotlar Mirage uçaklarıyla Iran'a saldırmışlardı ancak Iran elinde F-4 Phantom, F-14 Tomcat, ve F-16 'larla hava muharebesinde Iraka karşı üstün gelmişlerdir.Yani yeni bir şey değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
İran'ın elinde F-16 hiç bir zaman olmadı. Ama F-14 ve F-4'ler doğrudur. Bir de F-5'leri var.
volvo cevap ~ 10 yıl önce
Iran'a F-16'ları savaş sonuna doğru teslim ettiler. 80'li yılların başında .Şu anda Iranın elinde 25 adetten fazla F-16 var,skoplu , buna inan Volvo kardeşim, Vikipedia gibi bilgilere sakın inanma, gözümle gördüm F-16 'ları. kamyoncu.
Volvo ~ 10 yıl önce
F-16'ları gerçekten bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler Kamyoncu kardeşim.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçak fransızlarınsa pilotlar neden Suudlu, Amerika'ya nispet mi yapıyorlar bir sonraki partide Uçaklar Amerikan , pilotlar Kübalı olup Marx aşkına tevbeye mi gelecekler.. Ya bunlar savaşı'nda suyunu çıkardılar bu kadar geyik de olmazı ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Çin'de, Japonya'da, Türkiye'de üretilmiş parçalar ile Fransa'da montajlanmış bir jet uçağını Kuveyt'te imal edilmiş JP8 katıp, İtalyan malı roketler takıyor ve iki Suudi pilot ile ABD adına Irak'taki mevziileri bombalamay gönderiyorsun. Akabinda bu iki Suudi pilot İsrail'in kurdurduğu bir terör grubuna katılıyor. İşte küreselleşme diye buna diyorlara dostum! :-)
liste ~ 10 yıl önce
Uçakla harb edecez, yaz doktor 1) İki adet jet faytır 2) İki pilot 3) İki Rayben gözlük 4) Kaşak :) 5) Para sayma makinesi Yaw gidin allahaşkına yaaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Listede çiklet yok? Yorumun muhteşem olmuş hocam! Ellerine sağlık. :-D
B737 Kaptan ~ 10 yıl önce
Daha sonra IŞID militanları ile güle oynaya kucaklaşan pilotlar uçaklara yükledikleri bombalarla münafıklara taaruz ettiler. Hızla yetiştirdikleri müslüman pilotlar dünyanın dört bir yanından gelen yardımsever müslümanların sağladıkları uçaklarla münafıklara dünyayı dar ettiler. Girdikleri bütün hava muharebelerini kazanan IŞID pilotları bölgede yüzyıllarca sürecek IŞID imparatorluğunun kurulmasında öncü oldular. Allah yok etmek istediği milletin önce aklını alırmış, masal da böyle bitmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suudi pilot.... ~ 10 yıl önce
Fransa bayraklı uçak ve içinde Suudi pilot...!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Basrolde Kartal Tibet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaz ~ 10 yıl önce
yaz dostum lay lay lay.... ucagi olmayana mucahit denir mi?? yaz dostum lay lay lay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıl 760 herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber ~ 10 yıl önce
her habere inanmayin boyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000