04 Kasım 2017, Cumartesi 09:54:04

İki havayolunun personeli de greve çıktı; 40 bin yolcu mağdur

Aerolineas Argentinas ve Austral Lineas Aereas çalışanlarını temsil eden sendikalar maaşlara yüzde 26 zam talep ederek 24 saatlik grev ilan etti. Kaynak: Arjantin'in iki havayolu şirketi çalışanları grevde
  • Ne kadar basit eylemler ne kadar cozum odaksiz hareketler. calisanlar hic ucus operasyonunu dusunmuyor. Sirketlerini dusunmuyor. Sendika grev ustune grev diyor, tabii ki demeyecegim. Benim sevgili sendikamin ise benim minnos sirketime yaptirimi siffir sifffir siffir. Maaslari gectim, haklarimizi kaybediyorsun eeyyy sendika.

Arjantin'in en büyük iki havayolu şirketi çalışanlarının greve gitmesiyle yüzlerce uçak seferi iptal edildi, on binlerce yolcu mağdur oldu. 

Aerolineas Argentinas ve Austral Lineas Aereas çalışanlarını temsil eden sendikalar, enflasyon oranı doğrultusunda maaşlara yüzde 26 zam talep ederek 24 saatlik grev ilan etti.Arjantin'in resmi haber ajansı Telam'ın haberinde, grevden yaklaşık 40 bin yolcunun etkilendiği, 300 yurt içi ve yurt dışı uçuşun iptal edildiği belirtildi.

Başkent Buenos Aires'teki Jorge Newbery Havalimanı'nda iş durdurma eylemi nedeniyle hareket yaşanmazken, Ezeiza Havalimanı'nın bazı yerlerinin gün ortasında boş kaldığı bildirildi. Aerolineas Argentinas şirketi, sendikaları eleştirerek hukuki yollara başvurabileceklerini bildirdi.

Sendika Genel Sekreteri Ruben Fernandez ise yerel basına yaptığı açıklamada, taleplerinin karşılanmaması halinde sendikaların başka grevler yapabileceğini söyledi.



İki havayolunun personeli de greve çıktı; 40 bin yolcu mağdur

Yorumlar

Hello My Friend ~ 6 yıl önce
Ne kadar basit eylemler ne kadar cozum odaksiz hareketler. calisanlar hic ucus operasyonunu dusunmuyor. Sirketlerini dusunmuyor. Sendika grev ustune grev diyor, tabii ki demeyecegim. Benim sevgili sendikamin ise benim minnos sirketime yaptirimi siffir sifffir siffir. Maaslari gectim, haklarimizi kaybediyorsun eeyyy sendika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 6 yıl önce
Sen kendi konuştuğundan bişey anladınmı kime destek veriyosun onu bi ablatta anlayalım saçma sapan konuş durma.
Tgs ~ 6 yıl önce
Darısı ths ye

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000