05 Şubat 2019, Salı 11:54:58

İki dev havayolu şirketi anlaşma yaptı

Emirates, Çin’in en büyük havayolu şirketi China Southern Airlines ile Çin’deki iç hat uçuş noktalarıyla birlikte Ortadoğu ve Afrika destinasyonlarına yönelik 18 uçuş noktasını kapsayan ortak uçuş anlaşması yaptı.
  • THY anca mudur kadrosu acsin, Malezya yi da boyle kacirdilar simdi A330 gonderiyoruz
  • Bizim de pekin ve sangaya en az iki sefer yapmamız lazım günde.

Emirates ve China Southern Airlines şirketi, Çin, Ortadoğu ve Afrika arasında seyahat eden yolculara yönelik yeni destinasyonlar açmak üzere, kapsamlı bir ortak uçuş anlaşması imzaladılar. Merkezi Guangzhou’da bulunan şirketle yapılan bu ortaklık sayesinde global ağına sekiz yeni destinasyon ekleyen Emirates yolcularının, Çin’deki iç hat uçuşlarla, kusursuz bir bağlantı imkanından yararlanmalarına imkân tanıyor. Bu ortak uçuş anlaşması kapsamındaki şehirler, Fuzhou, Chongqing, Kunming, Qingdao, Xiamen, Chengdu, Nanjing ve Xi oldu.

Çin’den seyahat eden yolcular, Emirates ağındaki, Riyad, Cidde, Dammam, Muskat, Kuveyt ve Kahire gibi Ortadoğu destinasyonlarına uçarken, daha fazla seçme şansına sahip olabilecek ve seyahatlerini, minimum bağlantı süreleri ile kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Ortak uçuş anlaşması ayrıca, Emirates tarafından, Seyşeller ve Lagos, gibi Afrika destinasyonlarına gerçekleştirilen uçuşları da içeriyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin, Çinli ziyaretçilere vize uygulamama politikası ile yolcular, ayrıca, son varış noktalarına uçmadan önce, Dubai’de, rahat bir bekleme süresi geçirerek, şehri keşfetmenin keyfini yaşıyorlar. Uçuş ortaklığı, yolculara, bağlantı uçuşlarını, tek bir rezervasyonla bilet satın alma, check-in, uçağa biniş ve bagaj kontrolü konusunda kolaylıklar sağlayacak.

Emirates Stratejik Planlama, Gelir Optimizasyonu & Aeropolitik İlişkiler Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Adnan Kazım konuya dair yaptığı açıklamada: “China Southern Airlines ile yapılan anlaşma, Emirates yolcularına, Guangzhou’dan bağlantı ile Çin’de bulunan farklı şehirlere olan ulaşım kolaylığı, arttırılmış seçme imkânı ve esneklik sağlıyor. Başlangıç aşamasında, sekiz iç hattın eklenmesi, Çin’deki, üç merkezi Çin kenti olan Pekin, Şanghay ve Guangzhou’ya yönelik olan varlığımızı daha da genişletti. Küresel ağımızı geliştirmenin yanı sıra, China Southern Airlines şirketinin yolcularını da Ortadoğu ve Afrika’daki destinasyonlara, tek bir biletle, zahmetsiz bir seyahat imkanından yararlanması sağlanmış olacak” dedi.

Kazım, ayrıca: “Bugün atılan imza, Emirates için özellikle büyük bir öneme sahip, çünkü, Emirates ve Çin merkezli bir havayolu şirketi arasında yapılan ilk ortak uçuş anlaşması. Southern Airlines ayrıca, yolcu sayıları bakımından, Çin’deki en büyük havayolu şirketi ve anlaşmanın getireceği imkanlar konusunda heyecan duyuyoruz. Bu, Emirates’in Çin’deki varlığını derinleştirmeye yönelik çabalarımız arasında, önemli bir kilometre taşı olacak” ifadelerini kullandı.

China Southern Air Holding Company Baş İşletme Direktörü Han Wensheng ise: “İşbirliklerinin güçlendirilmesi, China Southern’ın uzun süredir uyguladığı bir strateji. Emirates, bizim, Ortadoğu’daki ilk çift yönlü uçuş ortağımız ve Emirates’le bir ortak uçuş anlaşması yapmış olmaktan dolayı, oldukça memnunuz. China Southern için, yeni uluslararası ortaklıklar inşa etme sürecinde, önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Ortak uçuş anlaşması, işbirliğimiz için sadece bir başlangıç, ancak gelecekte, kargo, sık uçanlara sağlanan faydalar, loungelara giriş ve havaalanı işbirlikleri gibi, daha geniş alanlarda da fırsatları keşfedeceğiz,” şeklinde konuştu.

Emirates şu anda, dünyadaki 23 ortağı ile ortak uçuş anlaşması yapmış durumda. China Southern Airlines ile yapılan ortak uçuş anlaşması ile Emirates yolcuları, Asya Pasifik’teki 160’tan fazla noktaya olan bağlantı imkanlarının keyfini sürebilecek. Emirates, günlük olarak, ikonik Emirates A380 uçakları ile Pekin ve Şanghay’a iki, Guangzhou’ya ise bir uçuş gerçekleştiriyor.

İki dev havayolu şirketi anlaşma yaptı

Yorumlar

MBA USA ~ 5 yıl önce
THY anca mudur kadrosu acsin, Malezya yi da boyle kacirdilar simdi A330 gonderiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Bizim de pekin ve sangaya en az iki sefer yapmamız lazım günde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000