06 Temmuz 2017, Perşembe 09:23:46

İHA'lar için serbest bölge açıklaması

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada insansız hava araçları için serbest uçuş bölgesi olarak belirlenen alanlar açıklandı.
  • - gerekli olan tüm yasal uçuş izinleri alındıktan sonra - kolluk birimine bilgi verilmesine müteakip - sınırlı yer ve sınırlı zaman diliminde - talimatlarda belirtilen hususlar çerçevesinde .. kullandırmayacağız diyin olsun bitsin arkadaş. bu nedir ?
Adıyaman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada insansız hava araçları için serbest uçuş bölgesi olarak belirlenen alanlar açıklandı.

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Adıyaman il Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde kalan alanlarda, amatör ve sportif amaçlı insansız hava araçları (İHA) uçuşlarının yapılabilmesi için uygun görülen sahalar belirlenmiştir.Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün İnsansız Hava Aracı Sistemler Talimatının Uçuş izni, Uçuşa Yasak Bölgeler ve Uçuş Şartları başlıklı 17. maddesine göre gerekli olan tüm yasal uçuş izinleri alındıktan sonra kolluk birimine bilgi verilmesine müteakip, sınırlı yer ve sınırlı zaman diliminde, talimatlarda belirtilen hususlar çerçevesinde müsaade edilecektir.Uçuş yapılacak bölgenin yarıçaplı sahası insansız hava araçları serbest uçuş bölgesi olarak belirlenen alanlarda İHA kalkış adresleri, 0,62 0,62NM, Balkar Beldesi Çelik Rampası, 0,32 NM Hacıhalil Köyü, 0,7 NM Hacıhalil Köyü, 0,78 NM Hacıhalil Köyü, 0,539 NM Yaylımlı Köyü Kıllı Mezrası, 0,539 NM Kaşlıca Köyü, 1,079 NM Yalankoz Köyü, 0,809 NM Yeşilyurt Köyü Pınarlı Mezrası olarak belirlendi. İHA iniş adresleri ise, 0,32 NM Hacıhalil Köyü Kıvırcık Mezrası, 0,7 NM Hacıhalil Köyü Kıvırcık Mezrası, 0.78NM Hacıhalil Köyü Kıvırcık Mezrası, 0,539 NM Yaylımlı Köyü Kıllı Mezrası, 0,539 NM Kaşlıca Köyü, 1,079 NM Yalankoz Köyü, 0,809 NM Yeşilyurt Köyü Pınarlı Mezrası olarak belirlendi" ifadelerine yer verildi. 
İHA'lar için serbest bölge açıklaması

Yorumlar

Bravo.. ~ 7 yıl önce
- gerekli olan tüm yasal uçuş izinleri alındıktan sonra - kolluk birimine bilgi verilmesine müteakip - sınırlı yer ve sınırlı zaman diliminde - talimatlarda belirtilen hususlar çerçevesinde .. kullandırmayacağız diyin olsun bitsin arkadaş. bu nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000