13 Mayıs 2017, Cumartesi 09:24:20

İHA yarışmasında Eskişehir başarısı

Bursa'da düzenlenen insansız hava aracı yarışmasına katılan Eskişehir'deki lise takımları birincilik ve ikincilik kazandı.
  • Ödül miktarı çok az artırmak gerek en az 30 bin veya 50 bin olsa güzel olur yinede herkese emeği geçen Allah razı olsun.

Bursa'da 3. sü düzenlenen insansız hava aracı yarışmasında sabit kanat kategorisinde 28 takım yarıştı. Yarışmanın konsepti tıbbi malzeme taşıyan ve bırakan bir hava aracı tasarlamaktı.

Yarışmadaki görevler ise 140 metre pistte bayraklar arası 3 tur boş uçuş yapmak, 140 metre pistte 3 tur tıbbi malzeme görünümlü ahşap blokları en fazla taşımak ve 140 metre pistte 1 tur uçulup 2. turda belirlenen yerlere 3 adet tıbbi malzeme görünümlü ahşap blokları bırakmaktı.

İnsansız hava aracı yarışmasına Eskişehir'den katılan 5 okul arasında Eskişehir Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye birincisi olurken, Eskişehir Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'de Türkiye ikincisi oldu.



İHA yarışmasında Eskişehir başarısı

Yorumlar

Ödül ~ 7 yıl önce
Ödül miktarı çok az artırmak gerek en az 30 bin veya 50 bin olsa güzel olur yinede herkese emeği geçen Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amin ~ 7 yıl önce
Amin hacım amin.
CPT ~ 7 yıl önce
3+1 de ev versinler mi ??
ödülsüz olmaz ~ 7 yıl önce
50bin fazla ama 4bin az. Takimda 2 kişi olsa birer bilgisayar parası. Okullarına da para kazandırması lazım ki okullar da teşvik etsin. Okul+öğrencilere verilen para 30-50bin bandında olabilir. Thy/Thk ne güne duruyor, sponsor olsa ya. Elin Messi'sine Ronaldo'suna milyon milyon dolarlar veriyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000