13 Kasım 2011, Pazar 08:00:57

İHA İÇİN 12 MİLYON LİRA ÖDENEK

Türk Polis Teşkilatı terörle mücadelede "İnsansız Hava Araçları"ndan (IHA) yararlanmak için ikinci adımı attı
  • Anka'yı Emniyette almayacaksa kim alacak peki? Yine ne oyunlar dönüyor Allah bilir..
  • Her türden saldırıya karşı savunma önlemi de geliştirilir. Önemli olan, işleyen kainat kanunlarını tanımak ve nerede kullanılacağını aramak-bulmak ve yerinde-zamanında gereğince kullanabilmektir. Yeterki yönümüz ilim olsun. 1,5 milyarlık ""güzide"" toplum neden birkaç milyonun tahakkümündedir? Yalnız çocuk ve methiye üretmekle güçlü olunmadığını tarih göstermektedir. Su akar-rüzgar eser- güneş çıkar-madde enerji salar; ben hem anlamam hem ağlarım. Başarılar.
  • bizde para! herseyi aliriz abi. TAI de uyur kulaginin ustune yatip. Hani IHAlar? Hani yapmistiniz? 4000 (Dortbin) teknisyen muhendis kas para maas alir? Tesisi, elektrikgini, gazini, telefonunu ve icerdeki cihazlari saymiyorum daha!!
  • turksh teknik niye böyle bir işe girişmiyor anlamış deyilim hep dışa bahımlılık nereye kadar ülkem bundan çok çekti
  • Polis bizim polisimiz çok şükür: Asker bizim askerimiz çok şükür; niye farklı marka, niye başka İHA? bakımıvar; yedek parçası var! yok artık yani bunda da mı % var?
  • Geçen gün çukurcadan bir mevzi komutanı ile tesadüfem tanıştım ve anlattığına göre ''IHA yı hisseden teröristlerin şemsiye açtıklarını ve onun altında termal kameraların kendilerini göremediğini'' söyledi. Bilen varsa söylesin aslı varmı ?
Kısa süre önce İHA Şube Müdürlüğü kuran polis teşkilatının 2012 bütçesine İHA ve helikopter yedek parça alımı için 12 milyon lira ödenek konuldu.

İHA alımı için çeşitli fuarları gezen müdürlük bünyesindeki ekiplerin en son ABD'deki bir fuarı gezdikleri ve hazırlayacakları rapor doğrultusunda alım yapacakları öğrenildi.

Şartnameden sonra yeni yılın ilk döneminde İHA alımı için ihaleye çıkılacak. En az 8 adet İHA alınması planlanıyor. İHA filosu ayrıca uyuşturucu, silah-mühimmat, akaryakıt, insan kaçakçılığı gibi planlı operasyonlarda da aktif olarak kullanılacak.
İHA İÇİN 12 MİLYON LİRA ÖDENEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Anka'yı Emniyette almayacaksa kim alacak peki? Yine ne oyunlar dönüyor Allah bilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her türden saldırıya karşı savunma önlemi de geliştirilir. Önemli olan, işleyen kainat kanunlarını tanımak ve nerede kullanılacağını aramak-bulmak ve yerinde-zamanında gereğince kullanabilmektir. Yeterki yönümüz ilim olsun. 1,5 milyarlık ""güzide"" toplum neden birkaç milyonun tahakkümündedir? Yalnız çocuk ve methiye üretmekle güçlü olunmadığını tarih göstermektedir. Su akar-rüzgar eser- güneş çıkar-madde enerji salar; ben hem anlamam hem ağlarım. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizde para! herseyi aliriz abi. TAI de uyur kulaginin ustune yatip. Hani IHAlar? Hani yapmistiniz? 4000 (Dortbin) teknisyen muhendis kas para maas alir? Tesisi, elektrikgini, gazini, telefonunu ve icerdeki cihazlari saymiyorum daha!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
turksh teknik niye böyle bir işe girişmiyor anlamış deyilim hep dışa bahımlılık nereye kadar ülkem bundan çok çekti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Polis bizim polisimiz çok şükür: Asker bizim askerimiz çok şükür; niye farklı marka, niye başka İHA? bakımıvar; yedek parçası var! yok artık yani bunda da mı % var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Geçen gün çukurcadan bir mevzi komutanı ile tesadüfem tanıştım ve anlattığına göre ''IHA yı hisseden teröristlerin şemsiye açtıklarını ve onun altında termal kameraların kendilerini göremediğini'' söyledi. Bilen varsa söylesin aslı varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000