19 Aralık 2018, Çarşamba 15:56:59

İGA'dan su baskını açıklaması

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den (İstanbul Havalimanı) yapılan açıklamada, şiddetli yağışın Arnavutköy ilçesinde bulunan Akpınar ile İGA ana yerleşkesindeki otopark alanını olumsuz etkilediği bildirildi.
  • Houston'da Harvey Hurricane'i sirasinda metrekareye 15800 kg yagmur yagmisti ama IAH (Houston) havaalanını su basmamisti.
  • Açıklamaya direk bahane gösterilerek başlanmış. Bahanelerin arkasına sığınmak başarısızlığa götürür
  • Şu habere yazılan yorumları okuyorum, bizzat kendi memleketinde, kendi şehrinde yapılmış bir yatırımın kötülüğünden zevk alan, nasıl çamur atsam diye hazır bekleyen bu kadar çıldırmış insan olması ne hazin... o havalimanı yıkılsa memnun olacaklar, o kadar akıllarını yitirmişler. Nefret gözlerini bürümüş.
  • Kendi gozlerimle apronda 2 farkli yerde su baskini gordum.
  • Süpersiniz devam edin yeni inşaat çok iyi olmuş mühendisler çok akıllıca yapmışlar :) :) :) :)
  • Bakırköy’den deniz otobüsü kaldırılsa bogazdan geçip buraya yanaşsa hem trafige takılma olmaz hemde metroya ihtiyaç olmaz bence !
  • kıskanıyorlar. bu da dış odakların kirli bir oyunu. türbülans olalım diye yapıyorlar. hedef reis, hedef güçlü maliye ve eniştemiz. ya Amerika ya da İngiltere nin parmağı var bu yağmurda. akıllı olun millet reisimize sahip çıkalım. önce dolar la uğraştıar şimdide yağmurla uğraşıp bizi yıkmak güçlü ekonomimizi çökertmek istiyorlar. bu oyunlara gelmeyelim millet. reise iyice sahip çıkalım. haaa çok kar yağdırabilir bunlar o zaman dışarı çıkıp hep beraber şemsiye tutalım havalimanı üzerine lütfeeeeen
  • Bu kadar vatan hainin olduğu yerde altından yapsan yine yaranamazsın
  • TAV gümbür gümbür geliyor arkadaşlar merak etmeyin!
  • Otoparki su bastiysa bisey olmaz ya. Bende apronu terminali su basti zannettim. Tmm o zaman ya. Bu aciklamayi yapan ALIK in arabasi orda olsaydi yada yakinlarinin boyle bos ve umarsiz konusurmuydu. Midem bulaniyor sizden. HEPINIZ GIDECEKSINIZ TEKRAR GELMEMEK UZERE.egerki hakka hukuka inaniyorsaniz inaninki ilahi mahserde yakaniza yapisacagim. Emek hirsizlari. Usulsuz avane takimi adamlari.

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den (İstanbul Havalimanı) yapılan açıklamada, şiddetli yağışın Arnavutköy ilçesinde bulunan Akpınar ile İGA ana yerleşkesindeki otopark alanını olumsuz etkilediği bildirildi.

Açıklamada, kentte en fazla yağışın Arnavutköy'e düştüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da en fazla yağışın (24 saatte toplam 80,6 mm) düştüğü bölgemizde, yağıştan dolayı Akpınar ve İGA ana yerleşkemizin sadece otopark alanları olumsuz etkilenmiştir. Su baskını sonrasında İSKİ ve İGA yetkilileri tahliye işlemlerini ivedilikle başlatmış ve şu saat itibarıyla tamamlanmıştır. İşçilerin yatakhanelerinde ise herhangi bir su baskını gerçekleşmemiştir. Akpınar yerleşkemiz, İstanbul Havalimanı'na 9 kilometre, İGA ana yerleşkeye ise 6 kilometre mesafede bulunmaktadır. Su baskınının yaşandığı bölge ile İstanbul Havalimanı'nın terminal binası ve apron bölgesinin herhangi bir ilişkisi yoktur. İstanbul Havalimanı'ndaki seferler aksamadan başarılı bir şekilde gerçekleşmektedir."

İGA'dan su baskını açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Airman ~ 5 yıl önce
Houston'da Harvey Hurricane'i sirasinda metrekareye 15800 kg yagmur yagmisti ama IAH (Houston) havaalanını su basmamisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahane ~ 5 yıl önce
Açıklamaya direk bahane gösterilerek başlanmış. Bahanelerin arkasına sığınmak başarısızlığa götürür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇILDIRMIŞSINIZ ~ 5 yıl önce
Şu habere yazılan yorumları okuyorum, bizzat kendi memleketinde, kendi şehrinde yapılmış bir yatırımın kötülüğünden zevk alan, nasıl çamur atsam diye hazır bekleyen bu kadar çıldırmış insan olması ne hazin... o havalimanı yıkılsa memnun olacaklar, o kadar akıllarını yitirmişler. Nefret gözlerini bürümüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erhan ~ 5 yıl önce
İşini bilen yapsa bu konu çıkmaz. Ancak fazla para gidecek diye gerekli işler yapılmazsa ( daha başka alanlarında da var ) tabii ki sesimizi çıkaracağız. Çürük iş yaptığı diye sizin gibi şakşakcılık yapmayız.
O zaman ~ 5 yıl önce
Kendilerinden Nefret ettirmesinler, Kendilerini sevdirsinler
Apron ~ 5 yıl önce
Kendi gozlerimle apronda 2 farkli yerde su baskini gordum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şevket ~ 5 yıl önce
Süpersiniz devam edin yeni inşaat çok iyi olmuş mühendisler çok akıllıca yapmışlar :) :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz otobüsü ~ 5 yıl önce
Bakırköy’den deniz otobüsü kaldırılsa bogazdan geçip buraya yanaşsa hem trafige takılma olmaz hemde metroya ihtiyaç olmaz bence !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRUMP ~ 5 yıl önce
kıskanıyorlar. bu da dış odakların kirli bir oyunu. türbülans olalım diye yapıyorlar. hedef reis, hedef güçlü maliye ve eniştemiz. ya Amerika ya da İngiltere nin parmağı var bu yağmurda. akıllı olun millet reisimize sahip çıkalım. önce dolar la uğraştıar şimdide yağmurla uğraşıp bizi yıkmak güçlü ekonomimizi çökertmek istiyorlar. bu oyunlara gelmeyelim millet. reise iyice sahip çıkalım. haaa çok kar yağdırabilir bunlar o zaman dışarı çıkıp hep beraber şemsiye tutalım havalimanı üzerine lütfeeeeen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operation ~ 5 yıl önce
Bu kadar vatan hainin olduğu yerde altından yapsan yine yaranamazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAVın ayak sesleri ~ 5 yıl önce
TAV gümbür gümbür geliyor arkadaşlar merak etmeyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki o zaman. ~ 5 yıl önce
Otoparki su bastiysa bisey olmaz ya. Bende apronu terminali su basti zannettim. Tmm o zaman ya. Bu aciklamayi yapan ALIK in arabasi orda olsaydi yada yakinlarinin boyle bos ve umarsiz konusurmuydu. Midem bulaniyor sizden. HEPINIZ GIDECEKSINIZ TEKRAR GELMEMEK UZERE.egerki hakka hukuka inaniyorsaniz inaninki ilahi mahserde yakaniza yapisacagim. Emek hirsizlari. Usulsuz avane takimi adamlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000