16 Kasım 2018, Cuma 15:29:39

İGA'dan "Havalimanını su bastı" haberlerine yanıt

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA Airport, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine olaya esprili bir şekilde yanıt verdi.
  • Aman bi kerede muhalifler yalan haber yapsın ne olacak? Hayatınız yalan iken, bi tanecik haberi dert etmeyin. İlerde olacak olumsuzlulara karşı ne yalanlar hazırlamışsınızdır kim bilir. He pardon onları görebilceğimiz basın yayın organı kaldıysa tabi...
  • Yalan değil yağmurdan yeni havalimanını su bastı. Herşey ortada. Hatalı iş yapın sonra üstünü örtmek için yalan söyleyin. Ne de olsa hesap soran yok. Yandaşlar da koro halinde avukatlık yapmaya başlamış yine ama boşuna, neyin ne olduğunu iga'daki herkes biliyor. Bu ülkede ne zaman birisi hata yapınca yaptım diyecek, hesap sorulması gerekiyorsa da soracak, sorulacak acaba?
  • Beyler ben bolgede yasıyorum 32 yıldır, buranın kısı edırne iklimidir zordur engebelidir kısın avcılar 4x4 ile gelir macera arar karda kalır olmadı camura saplanır, ruzgarını iklimini bilmeden sallamayın. zordur buralar. İşiniz çok zor gercekten. mantıksızlık yapıp ev falan alıp oturmaya kalkmayın. bizim tercihimiz yoktu geldik. zaten imarsız arazilerdeyiz kacak gocek takılıyoruz.
  • Atatürk havalimanindan Business ve İÇ HAT uçuşları devam etmeli. Yolcu Anadoludan istanbula geliyorsa yurtdışına devam etmeyecekse Atatürk e inmeli. Yolcu Anadoludan gelip yurtdışına devam edecekse İstanbul yeni havalimanına inecek olan seferi kullanabilmeli. ATATÜRK havalimanı gibi bir büyük yatırım heba edilmemeli. Kargo taşımacılığı da Atatürk de bırakılmayıp yeni havalimanına taşınmalı.
  • 1975 DE DÜŞEN VE HALA FLORYA DA 75M DERİNDE İÇİNDE 40 KİŞİ İLE BEKLEYEN THY BURSA UÇAĞI NE ZAMAN ÇIKARILACAK? ÖNCELİKLERİ ŞAŞIRDILAR.
  • Dünya ile dalga geçiyorlar yazdıkları yazıya bak böyle yada değil yazılacak yazımı
  • Kardeşim biz de muhalifiz ama yalan haber yapmayın orda öyle bir durum yok
  • Mizahi yaklaşımı sevdim. Böyle olsunlar mümkün oldukça
  • yeni yapılan her tesis te böyle sorunlar normaldir. sen su tesisatını bağlarsın ama ufak bir yerden boru tam oturmamıştır sızdırıyodur. suyu verirsin o su damlaya damlaya birikir sonra bir yerden sızar. sonra bunları not alırsın toptan tamirata girersin.
  • İETT 24 SAAT HER İLÇEDEN BELEDİYE OTOBÜSÜ SEFERİ KOYSUN , BUNUN DIŞINDA ÖZEL OTOBÜSLERDE 24 SAAT HER İLÇEDEN RİNG YAPSIN !!! ÇOK YAYGARA KOPARDILAR 1 OCAK 2019 İTİBARİ İLE ORADAN BAŞLASIN TÜM OPERASYON ARTIK YETER BU NEDİR ARKADAŞ YAAA... 31 ARALIK-01 OCAK 24 SAATTE BİTSİN BU İŞ SADECE UÇAKLAR GİDECEK ZATEN ONLARIN İNMESİ KALKMASI 1 GÜN SÜRSE 01 OCAK GÜNÜ YENİ HAVALİMANINDA TÜM FİRMALAR BAŞLATSIN ARTIK SEFERLERİ , THY DIŞINDAKİ TÜM FİRMALARI 25 ARALIK TARİHİNE KADAR TAŞIYIN 01 OCAK TARİHİNE KADARDA THY TÜM UÇAKLARINI TAŞIR OLUR BİTER ... HADİ HAYIRLI OLSUN ...

İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA Airport, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine olaya esprili bir şekilde yanıt verdi.

İstanbul'da 2 gündür etkili olan yağışlı hava nedeniyle İGA Airport tarafından işletilen İstanbul Havalimanı'nı su bastığı iddia edilerek paylaşılan görüntülere yanıt gecikmedi.

İGA Airport'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan paylaşımda, "Bir yolcumuzun yanlışlıkla yere döktüğü su dışında terminalimizde ıslak bir yer yok" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda hem aprondan hem de terminal içerisinden görüntülere de yer verildi.

İşte İGA Airport'un o paylaşımı

İGA'dan "Havalimanını su bastı" haberlerine yanıt

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Tr ~ 5 yıl önce
Aman bi kerede muhalifler yalan haber yapsın ne olacak? Hayatınız yalan iken, bi tanecik haberi dert etmeyin. İlerde olacak olumsuzlulara karşı ne yalanlar hazırlamışsınızdır kim bilir. He pardon onları görebilceğimiz basın yayın organı kaldıysa tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 5 yıl önce
Yalan değil yağmurdan yeni havalimanını su bastı. Herşey ortada. Hatalı iş yapın sonra üstünü örtmek için yalan söyleyin. Ne de olsa hesap soran yok. Yandaşlar da koro halinde avukatlık yapmaya başlamış yine ama boşuna, neyin ne olduğunu iga'daki herkes biliyor. Bu ülkede ne zaman birisi hata yapınca yaptım diyecek, hesap sorulması gerekiyorsa da soracak, sorulacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caferinho ~ 5 yıl önce
Beyler ben bolgede yasıyorum 32 yıldır, buranın kısı edırne iklimidir zordur engebelidir kısın avcılar 4x4 ile gelir macera arar karda kalır olmadı camura saplanır, ruzgarını iklimini bilmeden sallamayın. zordur buralar. İşiniz çok zor gercekten. mantıksızlık yapıp ev falan alıp oturmaya kalkmayın. bizim tercihimiz yoktu geldik. zaten imarsız arazilerdeyiz kacak gocek takılıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk havalimanı kapatılmamalı ~ 5 yıl önce
Atatürk havalimanindan Business ve İÇ HAT uçuşları devam etmeli. Yolcu Anadoludan istanbula geliyorsa yurtdışına devam etmeyecekse Atatürk e inmeli. Yolcu Anadoludan gelip yurtdışına devam edecekse İstanbul yeni havalimanına inecek olan seferi kullanabilmeli. ATATÜRK havalimanı gibi bir büyük yatırım heba edilmemeli. Kargo taşımacılığı da Atatürk de bırakılmayıp yeni havalimanına taşınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne demek ~ 5 yıl önce
Cahil olduğunuzu zannetmiyorum, okuyup bilgi edinmenize ihtiyaç var, neden hub&spoke network yapısını kullanıyor, neden point-to-point network yapısını kullanmıyoruz? neden bir uçakta, hem kargo hem Anadolu çıkış ist varış yolcu, hem y.dışı varış yolcu olabiliyor? nasıl oluyor da bu yorum , tüm yorumların içinde üst sıraya çıkıyor?
FLORYA ~ 5 yıl önce
1975 DE DÜŞEN VE HALA FLORYA DA 75M DERİNDE İÇİNDE 40 KİŞİ İLE BEKLEYEN THY BURSA UÇAĞI NE ZAMAN ÇIKARILACAK? ÖNCELİKLERİ ŞAŞIRDILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAÇMALAMIŞSIN ~ 5 yıl önce
THY KARLILIKTA REKOR KIRMIŞ , SEFERLERDE BOŞ KOLTUK YOK , YILBAŞINDA YENİ HAVALİMANINA GEÇİLECEK SEN DE DİYORSUN Kİ 1975 TE UÇAK DÜŞTÜ DENİZİN 75 METRE ALTINDA ÇIKARALIM , ÇIKARIP NE YAPACAKSIN O UÇAĞI BAKIN 40 SENE ÖNCE UÇAĞIMIZ DÜŞTÜ DİYE DÜNYAYAMI SERVİS EDECEKSİN , TÜM DÜNYADA UÇAK KAZASI GEÇİREN FİRMALAR BUNUN UNUTULMASI İÇİN MİLYONLARCA DOLAR HARCAR SENDE GELMİŞSİN DÜŞEN UÇAĞI GÜN YÜZÜNE ÇIKARTALIM DİYORSUN ARKADAŞ BASINÇTAN OLUYOR YADA EVDE BOŞ OTURMAKTAN AKLINIZA GELİYOR HERHALDE BÖYLE ŞEYLER . . .
Kartal ~ 5 yıl önce
Sacmalamissin diyen sacmalamis asil, bir de o.ucagin icinde yakinlari olanlari dusun bakalim, ates dustugu yeri yakar...
Koko kemal ~ 5 yıl önce
Dünya ile dalga geçiyorlar yazdıkları yazıya bak böyle yada değil yazılacak yazımı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalif ~ 5 yıl önce
Kardeşim biz de muhalifiz ama yalan haber yapmayın orda öyle bir durum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mizahi ~ 5 yıl önce
Mizahi yaklaşımı sevdim. Böyle olsunlar mümkün oldukça

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mühendiz ~ 5 yıl önce
yeni yapılan her tesis te böyle sorunlar normaldir. sen su tesisatını bağlarsın ama ufak bir yerden boru tam oturmamıştır sızdırıyodur. suyu verirsin o su damlaya damlaya birikir sonra bir yerden sızar. sonra bunları not alırsın toptan tamirata girersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 5 yıl önce
Mühendis Haklı. Bizde tam o yüzden diyordukki operasyon tam anlamı ile yazın başlasın bütün sistemler test edilsin elektriki,elektronik, altyapı tesisatları vb...
HADİ BİSMALLAH ~ 5 yıl önce
İETT 24 SAAT HER İLÇEDEN BELEDİYE OTOBÜSÜ SEFERİ KOYSUN , BUNUN DIŞINDA ÖZEL OTOBÜSLERDE 24 SAAT HER İLÇEDEN RİNG YAPSIN !!! ÇOK YAYGARA KOPARDILAR 1 OCAK 2019 İTİBARİ İLE ORADAN BAŞLASIN TÜM OPERASYON ARTIK YETER BU NEDİR ARKADAŞ YAAA... 31 ARALIK-01 OCAK 24 SAATTE BİTSİN BU İŞ SADECE UÇAKLAR GİDECEK ZATEN ONLARIN İNMESİ KALKMASI 1 GÜN SÜRSE 01 OCAK GÜNÜ YENİ HAVALİMANINDA TÜM FİRMALAR BAŞLATSIN ARTIK SEFERLERİ , THY DIŞINDAKİ TÜM FİRMALARI 25 ARALIK TARİHİNE KADAR TAŞIYIN 01 OCAK TARİHİNE KADARDA THY TÜM UÇAKLARINI TAŞIR OLUR BİTER ... HADİ HAYIRLI OLSUN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
1 Ocak saçma bir tarih olmaz mı uçuş yoğunluğu yılbaşı dolayısıyla olacaktır illa ki yılbaşından 4 5 gün sonrası olması daha iyi olacaktır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000