16 Ağustos 2018, Perşembe 14:47:56

İGA'dan bayram temalı tanıtım

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmecisi İGA, havalimanının bayram temalı yeni videosunu paylaştı.
  • Bayram öncesi maaş verselerdi süper olcakti, Neyse yinede Allah Razı Olsun olana şükür
  • Açılıştan sonraki 1 sene anca alelacele yaptıkları işlerin düzeltmeleri ile geçer.. Öngörülememiş araç trafiği , polis sayılarının yetersizliği, deneyimsiz yeni personel vs vs. sebeplerle 3-4 bilemedin 5-6 sene sonra herşey anca oturur,
  • merak ediyorum 90 günden az bir süre kaldı hala isim açıklanmadı HVL.istanbulun çeşitli yollarında yeni HVL. olarak tabela yapıldı neden ismi henüz belli değil?
  • Evet gerçekten bu İGA nın kurumsal iletişiminde büyük bir sıkıntı var. Başkalarını kötüleyerek reklam yapılmaz. Öyle bir anlatmış ki, sanki İstanbulda nereden çıkarsan çık 5 dakikada oradasın. Ne yazık ki kazın ayağı öyle değil. Nereden gelirseniz gelin en az 2 saatlik yol var. 2 saat önce de havalimanında olmak lazım. Toplam dört saat önce evden çıkmanız gerekiyor. Bence diğer bayram daha da kötü olacak ve SAW bütün yolcuyu toplayacak. Kusura bakma İGA reklamlarınızda gerçekten büyük bir sıkıntı var. Size tavsiyem adam gibi profesyonel bir reklam şirketi ile çalışın ve bu uzaklık ön yargısını silin.
  • “Şey” her zaman ayrı yazılır.
  • Bir iletişimci olarak söylemem lazım. Beğenmedimz dış ses itici, ajanslardan internetten satınalınan görseller alakasız. Metin zayıf. Olmamış.
  • Alirsiniz bambaska olacakmiz
  • dört gözle açılmasını bekliyorum. uçak gürültüsünden kurtulacağızzzzzz... ama bazı bölgeler, uçak sesinden çooook rahatsız olacak çok yazık.
  • Kelimesi..itici geldi sorry bizimle degulsun. .

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmecisi İGA, havalimanının bayram temalı yeni videosunu paylaştı.

Cengiz-MAPA-Limak-Kolin-Kalyon Ortak Girişim Grubu’nun kurduğu İstanbul Grand Airport (İGA) tarafından işletilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına sayılı günler kala İGA, yeni videosunu "Seneye Bayram Gibi Bayram Olacak" mottosu ile izleyicilere sundu.

İGA'dan yapılın açıklamada, "Seneye herşey bambaşka olacak. İstanbul Yeni Havalimanı'nın sahip olacağı teknolojik altyapı ve yolcu deneyimine getireceği benzersiz özelliklerle, gözünüz de gönlünüz de ferahlayacak. Karşılaşacağınız tek kalabalık, gördüğünüz uzak akrabalarınız, komşularınız olacak. İstanbul Yeni Havalimanı ile seneye, bayram gibi bayram olacak" ifadeleri kullanıldı.

İGA'dan bayram temalı tanıtım

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Danyal ~ 6 yıl önce
Bayram öncesi maaş verselerdi süper olcakti, Neyse yinede Allah Razı Olsun olana şükür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delicevat ~ 6 yıl önce
Açılıştan sonraki 1 sene anca alelacele yaptıkları işlerin düzeltmeleri ile geçer.. Öngörülememiş araç trafiği , polis sayılarının yetersizliği, deneyimsiz yeni personel vs vs. sebeplerle 3-4 bilemedin 5-6 sene sonra herşey anca oturur,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 6 yıl önce
merak ediyorum 90 günden az bir süre kaldı hala isim açıklanmadı HVL.istanbulun çeşitli yollarında yeni HVL. olarak tabela yapıldı neden ismi henüz belli değil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 6 yıl önce
Evet gerçekten bu İGA nın kurumsal iletişiminde büyük bir sıkıntı var. Başkalarını kötüleyerek reklam yapılmaz. Öyle bir anlatmış ki, sanki İstanbulda nereden çıkarsan çık 5 dakikada oradasın. Ne yazık ki kazın ayağı öyle değil. Nereden gelirseniz gelin en az 2 saatlik yol var. 2 saat önce de havalimanında olmak lazım. Toplam dört saat önce evden çıkmanız gerekiyor. Bence diğer bayram daha da kötü olacak ve SAW bütün yolcuyu toplayacak. Kusura bakma İGA reklamlarınızda gerçekten büyük bir sıkıntı var. Size tavsiyem adam gibi profesyonel bir reklam şirketi ile çalışın ve bu uzaklık ön yargısını silin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazetecilik? ~ 6 yıl önce
“Şey” her zaman ayrı yazılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pr ~ 6 yıl önce
Bir iletişimci olarak söylemem lazım. Beğenmedimz dış ses itici, ajanslardan internetten satınalınan görseller alakasız. Metin zayıf. Olmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafasini ~ 6 yıl önce
Alirsiniz bambaska olacakmiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tbt ~ 6 yıl önce
dört gözle açılmasını bekliyorum. uçak gürültüsünden kurtulacağızzzzzz... ama bazı bölgeler, uçak sesinden çooook rahatsız olacak çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine Göç ~ 6 yıl önce
Kelimesi..itici geldi sorry bizimle degulsun. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000