09 Ağustos 2016, Salı 13:55:37

İGA Hüseyin Keskin'i resmen açıkladı

Havacılık sektöründe birbirinden önemli projelere imza atan Hüseyin Keskin, İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanlığı’na getirildi.
  • IGA` daki CEO boslugu icin dogru kisi. basarilar.
  • İşte Türkiyedeki son durum.Torpiller böyle çalışıyor. Siyasi ol yeter. İş bilgisi mi ? Kazanılır canım o da... Kervan yolda düzülür.
  • Türk insanındaki en büyük oroblem insanlara takılmış olmasındadır. Üçüncü havalimanı gibi projeler sistem projeleridir. Türk insanı olsada olmasada biter. Zaten Türk insanı sistem tarafında değil çimento-demir-taş ve hafriyat kısmındadır. Bu nedenledir ki böyle bir projede devamlı yapılan hafriyat ile öğünme gibi teknik olmayan unsurlara rastlamak pek mümkündür.
  • Senin temenin bumudur. Mutlaka Ekmegini yemissindir , Haydi bakalim.
  • El attığı her işte başarılı olmuş 10 parmağında 10 marifet 10 Numara bir insan.. İGA İcra Kurulu Başkanı olarak da çok iyi işler çıkaracağından eminim.. Türkiyenin en önemli projelerinden birisi olan İGA'ya çok şeyler katacaktır Hayrlı olsun ALLAH yardımcısı olsun
  • Kacinci seferdir yaziyorum biyik meselesi hal olmamis
  • BU HABERDE, HABERİN İÇERİĞİNDE VE YORUMLARDA SEBEBİNİ BİLEMEDİĞİM BİR SIKINTILAR VAR. HÜSEYİN KARDEŞİMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI , BAHTININ AÇIK OLMASINI DİLİYORUM.
  • kendisini çok iyi tanırım. çok doğru karar . Allah utandırmasın , başarılarının devamını dilerim.
  • Allah mahcup etmesin inşAllah...
  • Geldikleri gibi giderler...

Geçtiğimiz gün TGS ve TAV Havalimanları'nda görev yapan Hüseyin Keskin'in, İstanbul Grand Airport (İGA) İcra Kurulu Başkanlığı'na getirildiğini AirportHaber olarak okuyucularımıza duyurmuştuk.

İGA, az önce yaptığı açıklama ile birlikte Hüseyin Keskin'in 8 Ağustos itibariyle İGA İcra Kurulu Başkanı olduğunu resmen açıkladı.

İşte İGA'dan yapılan açıklama;

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanı, havacılık sektörünün deneyimli ismi Hüseyin Keskin oldu. 8 Ağustos itibari ile göreve başlayan Hüseyin Keskin, havacılık sektöründe önemli projelerde yer aldı.

Türk Hava Yolları’nda Yer İşletme Başkanı olarak çalışan ve Türkiye’nin en büyük yer işletme şirketi TGS’de Kurucu Genel Müdürlük yapan Keskin, İGA Havalimanına atanmadan önce sırası ile; TAV Park Genel Müdürlüğü, İDO Genel Sekreteri, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu’nun Havacılık ve Yer İşletmeden sorumlu danışmanlığı görevlerinde bulundu. Hüseyin Keskin, TAV’ın yapımını gerçekleştirdiği Medine Havalimanı projesinde yönetim adına görev yaparak, Havalimanı İşletmesininin hayata geçirilmesine katkı sağladı.

Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Keskin, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı. Yine aynı üniversitede finansman alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

 

İGA Hüseyin Keskin'i resmen açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

CEO ~ 8 yıl önce
IGA` daki CEO boslugu icin dogru kisi. basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum ~ 8 yıl önce
İşte Türkiyedeki son durum.Torpiller böyle çalışıyor. Siyasi ol yeter. İş bilgisi mi ? Kazanılır canım o da... Kervan yolda düzülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.Havalimanı ~ 8 yıl önce
Türk insanındaki en büyük oroblem insanlara takılmış olmasındadır. Üçüncü havalimanı gibi projeler sistem projeleridir. Türk insanı olsada olmasada biter. Zaten Türk insanı sistem tarafında değil çimento-demir-taş ve hafriyat kısmındadır. Bu nedenledir ki böyle bir projede devamlı yapılan hafriyat ile öğünme gibi teknik olmayan unsurlara rastlamak pek mümkündür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen oylemi diyorsun ~ 8 yıl önce
Senin temenin bumudur. Mutlaka Ekmegini yemissindir , Haydi bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYli ~ 8 yıl önce
El attığı her işte başarılı olmuş 10 parmağında 10 marifet 10 Numara bir insan.. İGA İcra Kurulu Başkanı olarak da çok iyi işler çıkaracağından eminim.. Türkiyenin en önemli projelerinden birisi olan İGA'ya çok şeyler katacaktır Hayrlı olsun ALLAH yardımcısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedense ~ 8 yıl önce
Nedense yazıyı kimse beğenmemiş. Demek ki doğruları yansıtmıyor
Izmir ~ 8 yıl önce
Kacinci seferdir yaziyorum biyik meselesi hal olmamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 8 yıl önce
BU HABERDE, HABERİN İÇERİĞİNDE VE YORUMLARDA SEBEBİNİ BİLEMEDİĞİM BİR SIKINTILAR VAR. HÜSEYİN KARDEŞİMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI , BAHTININ AÇIK OLMASINI DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 8 yıl önce
kendisini çok iyi tanırım. çok doğru karar . Allah utandırmasın , başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avcı ~ 8 yıl önce
Allah mahcup etmesin inşAllah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilin babası.. ~ 8 yıl önce
Geldikleri gibi giderler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil ~ 8 yıl önce
Hem de nasıl.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000