12 Ekim 2016, Çarşamba 12:40:23

İGA havacılık yöneticilerini ağırladı

İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki gelişmeleri aktarmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla İGA, IATA ve AOC üyesi havayolu ve havayollarına hizmet veren şirketlerin yöneticilerini ağırladı
  • Mezunlarımız Fakültemiz, 242 yıllık bir üniversitenin ilk ve Türkiye’nin en büyük İnşaat Fakültesi olarak, verdiği mezunlarla şimdiye dek hem siyasi hem de bilim-teknoloji alanında ülkenin altyapısına imzasını atmış, kendini kanıtlamış ve mezunları ile olduğu kadar öğrencileriyle de gurur duyan bir fakültedir. Mezunlarımız kalitemizin göstergesi, geleceğimizin güvencesidir. ​Mezunlarımızın anılarını/röportajlarını okumak için resimleri üzerine tıklayınız... suleymandemirel Süleyman DEMİREL, 1949 mezunu SezaiTurkes Sezai TÜRKEŞ, 1932 Mezunu fezvi akkaya Feyzi AKKAYA, 1932 Mezunu bülent demiren Bülent DEMİREN, 1945 Mezunu sedat üründül Sedat ÜRÜNDÜL, 1946 Mezunu NecdetSemker Necdet SEMKER, 1947 Mezunu OrhanYavuz Orhan YAVUZ, 1949 Mezunu aydukkoray H. Ayduk Esat KORAY, 1949 Mezunu SARIKTARA1 Şarık TARA, 1954 Mezunu TARHANERDEM1 Tarhan ERDEM, 1954 Mezunu CahitIdil Cahit İDİL, 1955 Mezunu ertugrulkurdoglu Ertuğrul KURDOĞLU, 1956 mezunu ERGUNERUNAL1 Ergün ERÜNAL, 1956 Mezunu erol üçer Erol ÜÇER, 1957 Mezunu HASIMMGURDAMAR1 Haşim GÜRDAMAR, 1958 Mezunu NAHITKUMBASAR1 Nahit KUMBASAR, 1958 Mezunu YucelErdem Yücel ERDEM, 1959 Mezunu GonulTALU Gönül TALU, 1961 Mezunu ErsinARIOGLU Ersin ARIOĞLU, 1963 Mezunu UlkuARIOGLU Ülkü ARIOĞLU, 1963 Mezunu oral büyüköztürk Oral BÜYÜKÖZTÜRK, 1963 Mezunu hüseyin faruk karadoğan Faruk KARADOĞAN, 1966 Mezunu eser tümen Eser TÜMEN, 1967 Mezunu HILMIDEMIRAY1 Hilmi DEMİRAY, 1967 Mezunu IrfanBalioglu İrfan BALİOĞLU, 1968 Mezunu Mithat YENIGUN Mithat YENİGÜN, 1969 Mezunu VEYSEL EROGLU1 Veysel EROĞLU, 1971 Mezunu HUSAMETTİN KAVI1 Hüsamettin KAVİ, 1972 Mezunu tamer özmen Tamer ÖZMEN, 1984 Mezunu CemSoysal Cem Soysal, 1987 Mezunu BulentGurcan Bülent GÜRCAN, 1988 Mezunu BurakTALU Burak TALU, 1992 Mezunu YusufAkcaoglu Yusuf AKÇAOĞLU, 1992 Mezunu BERKGURDOGAN1 Berk GÜRDOĞAN, 1992 Mezunu
  • Ben sadece Leventten 15 kişinin gittiğini biliyorum.Kendi araçlarınızla gelmeyin biz sizi alıcaz demişler nedense.1,5 saatte Leventten gitmeyi başarmışlar.Duyduğumuz yorumlar ise mangal yapılıp denize girmek için ideal bir yer olduğu.Ben görmedim neden böyle bir yorum yaptılar bilemem ama daha yapılacak çok şey olduğu ve ulaşımın problem olduğu şimdiden kesin bir gerçek.
  • Hangi şirketlerin yetkilileri katıldı acaba ? bilgi eksik bence
  • ceo olmıyan bir insanı şirket ceo su gibi gösterip düzgün giden bir işte işleri karıştırıp , huzuru bozup işi geri bırakmak isteyen bir grup var .kimdir bunlar ? amaçları ne ? kimse anlıyamıyor, herkes kendi görevinde aldığı ünvanda değerli işler yapıyor zaten, çekin elinizi iga dan
  • CEO Huseyin Beyi kutluyoruz.
  • Hacı sende yelek yok? Aklın nerde...
  • H. Keskin TK'da iken bi pastaneden hepimize sabah sandiwichi ısmarlıyordu. Bütün yer işletme personeli ve pastaneci amca çok mutluydu. Aynı geleneği sürdürüyor mu acaba?

Türkiye’nin havacılık sektöründeki yükselişini ivmelendirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın işletmesini 25 yıllığına üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. IATA ve AOC üyesi havayolu ve havayollarına hizmet veren şirketlerin 150’ye yakın temsilcisi ile İstanbul’da ilk kez bir araya geldi.

“Dünya’nın Yeni Havacılık Merkezi’ne Hoş geldiniz” konseptli buluşmada konuşan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin; “İGA olarak, İstanbul’un kuzeyine sadece yeni bir havalimanı inşa etmiyoruz. Gelecekte havacılık sektörünün dengelerini, aksını değiştirecek bir yatırıma imza attığımızı düşünüyoruz. ACI’ın (Airports Council International) Eylül 2016’da açıkladığı verilere göre 2033 yılında bizim de içinde bulunduğumuz Avrupa bölgesi, uluslararası hava trafiğinde en büyük dilime sahip olacak. İstanbul ise 2033’te günlük 50 bin kapasiteli uzun menzilli uçuşun kalkış-varış noktası haline gelecek.” dedi.

Konuşmasında yolcu deneyiminin dijitalleştiğine değinen Keskin, sözlerine şöyle devam etti: “Kişiselleştirme, uçuş düzeni, hızlı çözüm geliştirme, güvenilirlik ve tesisin sunduğu olanaklar yolcu beklentisini oluşturuyor. Artık bu beklentinin ötesine geçen bir müşteri deneyimi, havalimanlarının tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor. Robotlar, yapay zeka, yüz tanıma ya da diğer kişisel bilgilerle işlem yapılabilecek makinelerin, check-in ya da bagaj teslim noktalarında kullanımı diğer havalimanlarında olduğu gibi İstanbul Yeni Havalimanı’nda da kullanılabilecek.”

Metrekare fiyatları belirlenecek!

46 farklı şirketten yaklaşık 150 katılımcının yer aldığı toplantıda, İstanbul Yeni Havalimanı’nın işletme ve inşaat aşamalarına ilişkin en güncel veriler, havayolu ve havayollarına hizmet veren şirketlerin temsilcileri ile paylaşıldı. Şirketlerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamaya yönelik olarak toplantı sonunda katılımcılara oluşturulan talep formu hakkında bilgi verilirken, ayrıca havalimanındaki kiralamalara dönük fiyat listesinin de bu hafta tamamlanmadan açıklanacağı belirtildi.

Toplantının ardından tüm şirket temsilcileri, İstanbul Yeni Havalimanı şantiye sahasını ziyaret ederek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İGA havacılık yöneticilerini ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ceo, itü,best ~ 7 yıl önce
Mezunlarımız Fakültemiz, 242 yıllık bir üniversitenin ilk ve Türkiye’nin en büyük İnşaat Fakültesi olarak, verdiği mezunlarla şimdiye dek hem siyasi hem de bilim-teknoloji alanında ülkenin altyapısına imzasını atmış, kendini kanıtlamış ve mezunları ile olduğu kadar öğrencileriyle de gurur duyan bir fakültedir. Mezunlarımız kalitemizin göstergesi, geleceğimizin güvencesidir. ​Mezunlarımızın anılarını/röportajlarını okumak için resimleri üzerine tıklayınız... suleymandemirel Süleyman DEMİREL, 1949 mezunu SezaiTurkes Sezai TÜRKEŞ, 1932 Mezunu fezvi akkaya Feyzi AKKAYA, 1932 Mezunu bülent demiren Bülent DEMİREN, 1945 Mezunu sedat üründül Sedat ÜRÜNDÜL, 1946 Mezunu NecdetSemker Necdet SEMKER, 1947 Mezunu OrhanYavuz Orhan YAVUZ, 1949 Mezunu aydukkoray H. Ayduk Esat KORAY, 1949 Mezunu SARIKTARA1 Şarık TARA, 1954 Mezunu TARHANERDEM1 Tarhan ERDEM, 1954 Mezunu CahitIdil Cahit İDİL, 1955 Mezunu ertugrulkurdoglu Ertuğrul KURDOĞLU, 1956 mezunu ERGUNERUNAL1 Ergün ERÜNAL, 1956 Mezunu erol üçer Erol ÜÇER, 1957 Mezunu HASIMMGURDAMAR1 Haşim GÜRDAMAR, 1958 Mezunu NAHITKUMBASAR1 Nahit KUMBASAR, 1958 Mezunu YucelErdem Yücel ERDEM, 1959 Mezunu GonulTALU Gönül TALU, 1961 Mezunu ErsinARIOGLU Ersin ARIOĞLU, 1963 Mezunu UlkuARIOGLU Ülkü ARIOĞLU, 1963 Mezunu oral büyüköztürk Oral BÜYÜKÖZTÜRK, 1963 Mezunu hüseyin faruk karadoğan Faruk KARADOĞAN, 1966 Mezunu eser tümen Eser TÜMEN, 1967 Mezunu HILMIDEMIRAY1 Hilmi DEMİRAY, 1967 Mezunu IrfanBalioglu İrfan BALİOĞLU, 1968 Mezunu Mithat YENIGUN Mithat YENİGÜN, 1969 Mezunu VEYSEL EROGLU1 Veysel EROĞLU, 1971 Mezunu HUSAMETTİN KAVI1 Hüsamettin KAVİ, 1972 Mezunu tamer özmen Tamer ÖZMEN, 1984 Mezunu CemSoysal Cem Soysal, 1987 Mezunu BulentGurcan Bülent GÜRCAN, 1988 Mezunu BurakTALU Burak TALU, 1992 Mezunu YusufAkcaoglu Yusuf AKÇAOĞLU, 1992 Mezunu BERKGURDOGAN1 Berk GÜRDOĞAN, 1992 Mezunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket Yetkilileri ~ 7 yıl önce
Ben sadece Leventten 15 kişinin gittiğini biliyorum.Kendi araçlarınızla gelmeyin biz sizi alıcaz demişler nedense.1,5 saatte Leventten gitmeyi başarmışlar.Duyduğumuz yorumlar ise mangal yapılıp denize girmek için ideal bir yer olduğu.Ben görmedim neden böyle bir yorum yaptılar bilemem ama daha yapılacak çok şey olduğu ve ulaşımın problem olduğu şimdiden kesin bir gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katılanlar ~ 7 yıl önce
Hangi şirketlerin yetkilileri katıldı acaba ? bilgi eksik bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garip şeyler ~ 7 yıl önce
ceo olmıyan bir insanı şirket ceo su gibi gösterip düzgün giden bir işte işleri karıştırıp , huzuru bozup işi geri bırakmak isteyen bir grup var .kimdir bunlar ? amaçları ne ? kimse anlıyamıyor, herkes kendi görevinde aldığı ünvanda değerli işler yapıyor zaten, çekin elinizi iga dan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip derken? ~ 7 yıl önce
Adam zaten ceo olarak atandı. Nasil ceo olmuyan biri diyorsun anlamadim. Isler düzgün gidiyor hala. Ama su kiskanclik islerini bırakın artik. Lise mezunu yada acikogretim okuyup da boyle okumuş insanlara laf atmayin kardesim artik.
H. Keskin ~ 7 yıl önce
CEO Huseyin Beyi kutluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceo ~ 7 yıl önce
H.Keskin öyle bir tiptir ki, hemen kalemşörleri devreye girer, buraya yazar da yazar, yağ bal akıtır. Hüseyin bey de Hüseyin bey. Abartılır, artırılır. Neymiş çok başarılı bir yöneticidir vs. Emin olun abileri, ablaları sayesinde sadece bir matematik öğretmeni olan bu zat büyük işletmeci, büyük yönetici olarak oraya buraya pazarlanır, aradan üç beş ay geçer, takke düşer, kel görünür, Hüseyin beye bir tekme. Yerlerde, sonra yeniden küllerinden doğar. Bu kadar macera ve stresle uğraşacağına git meleğini yap be Hüseyin. Seni ben B kapısından içeri arabayla girmek için harcadığın çabayla hatırlarım. Açın kapıyı ben buraya müdür oldum diye debelenmiştin. Polislerde önce bir tereddüt geçirmişlerdi, bir yerleri aradılar vs. Şaşıyorum vallahi sen bu İGA ya ne verebileceksin. Gece gündüz kafa yorsan da kabiliyet ortada. Yıllarca dalga geçmiş bir adam böyle ciddi bir işte ne yapabilir.
Komik ~ 7 yıl önce
Belli ki bu havacilik denen camianin icindesin. Keske seni buraya ceo yapsalardi. Sen ne okudun acaba merak ediyorum. Yoksa isletme mi? Yuksek ihtimalle anadolu universitesi acik ogretim :) Sen ucak mühendisliği mi okudun? Boeing de calisip mit de ders mi verdin? Bu arada sen bilmezsin mit massachusetts institute of technology diye bir acilima sahiptir. Gel seni havacilik bakani yapalim. Nede olsa b kapısında herkesin giriş çıkışını takip etmis bir tecrubeye sahipsin. Bu tecrubeyi cv ne yaz. Birakin artik kıskançlığı fesatligi
CEO ~ 7 yıl önce
Siyasi ceo lar bugün var yarın yok. Zaten iş bilgisi de yok. Bırakın bu işi gerçek tecrübeli insanlar yapsın. Siyasiler değil.
Avcimehmed ~ 7 yıl önce
Hacı sende yelek yok? Aklın nerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keskin ~ 7 yıl önce
H. Keskin TK'da iken bi pastaneden hepimize sabah sandiwichi ısmarlıyordu. Bütün yer işletme personeli ve pastaneci amca çok mutluydu. Aynı geleneği sürdürüyor mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepiniz kimler ~ 7 yıl önce
Hepiniz dediğin birkaç arazi tip. Görüyordum sizleri. İş saatinde lak lakla geçiyordu ömrünüz. Zaten başka bir şeyden de anlamıyordunuz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000