05 Mayıs 2016, Perşembe 09:55:49

IFTE için rekor davetiye alındı

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE, yarın ziyaretçilerine kapılarını açacak.
  • Sadece Antalya'da hotel doluluk oranları %20 olan oteller kendilerini çok başarılı görüyor bu sene.Dünya kadar otel zaten hiç açılmadı.ISID ve PKK 'yı zaten hiç saymıyorum bile.Turizmin en kötü olduğu bu zamanda, turistin olmadığı bir zamanda siz hala pilot açığı yalanına inanıp pilot olmaya kalkıyorsanız aklınızı peynir ekmekle yemişiniz demektir.
  • Üstüne eğitimde para almayıp, para verseniz de artık güvenirliliğinizi Türkiye'de yitirdiniz.Aday olarak ya zengin bebeleri, ya da aptallar bu işe girer.
  • Yalanlarla dolu bir fuara merhaba. Turkiyede pilot olunmaz. Cok pahali ve okullarin egitim kaliteleri cok dusuk. Hem dunyanin parasini öder, hem it muamelesi gorur hem de işsiz kalırsınız
  • Çok önemli hatırlatma. Bugün SHGM tarafından yayımlanan PPL eğitim yönergesine göre öğrenci /öğretmen oranı 6/1 olacak. Kapasite üzerinde öğrenci kaydı yapılamayacak. Görüşmelerinizde sözleşmelerinizde bu hususu arayın. Uçuş veya yer eğitimine ne zaman başlayacaklarını taahüdünü alın. Para kolay kazanılmıyor. Kolayca teslim etmeyin emeğinizi.
  • Artık EASA lisansının dışında başka lisans almayınız. JAA yada FAA lisansı peşinde koşmayınız. Amerika'daki okullardan EASA lisans alsanız bile PIC uçuşları Eurocontrol sahasında uçun. Türkiye'deki okullarda EASA lisansı verilmediğini(THY akademi hariç) unutmayın. Fuarda Pilvak standına uğramayı unutmayın. Harika bir kampanya var. Sürpriz
  • Şu anda bir tek Sunexpress in F/O ilanı açık. Onlarinda sartlari malum. Hadi diyelim sartlari sagladik mulakatindan cok az sayida adayin gectigi rivayet ediliyor. Hadi gectik diyelim 30k € pesin istiyor. Hadi verdik diyelim en erken Kasim da diyor. Suan alim yapan baska sirket varsa paylasin ogrenelim. Nerede bu pilot acigi ? Fuarda bu sorunun cevabi mi verilecek?
  • Fuar adresi nerde
  • Parayı verdikten ve o sıcak çay bitene kadar çok güzel olur,ondan sonra selamun aleyküm tanımazlar sizi:) Onlara sorsan binlerce pilot ihtiyacı var:))
  • ATPL için kayıt yaptırdım, son anda PPL alıp oturdum. THY nin iş garantili okulları haricindeki tüm okullar para tuzağı kardeşim. Okulu bitirmek zor bitirsen bile 30.000 Euro luk tip eğitiminden kimse bahsetmiyor. Gittiğin kursa ne olacak tip eğitimi dediğinde ooooo onu şimdiden düşünme deyip geçiştirirler.
  • Dünyada bir iş ancak bu ülkede bu kadar abartılır!! Herkese pilot açığı var deyip para için hayallere sürükleyen okullara artık birilerinin dur demesi gerekiyor!!! Bu kadarda olmaz günahtır...İşsiz pilot dolu ortalık parası olmadığı için type alamıyor,ama siz parası olanlarla iş yapmayı seçiyorsunuz...Allah hak yiyenlerin yanına bırakmasın

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE, yarın ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda Türkiye’nin Tek Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2016, yarın başlıyor. Şu ana kadar 15 binin üzerinde online davetiyenin alındığı ve geçtiğimiz yıllara oranla daha büyük ilginin gösterildiği fuar 6-7-8 Mayıs tarihlerinde WOW Convention Center’da gerçekleştirilecek. Havacılık alanında kariyer yapmak isteyenlerin her türlü soru ve sorunlarına cevap bulabilecekleri fuar 110 civarında profesyonel katılımcının yanı sıra binlerce ziyaretçi için de iyi bir fırsat olacak.

SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi, DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım ile birlikte sektörün üst düzey yöneticileri de katılacak.
Fuarın ilk günü olan Cuma saat 15:00- 17:00 saatleri arasında SHGM ve DHMİ üst düzey yetkililerinin katılımı ile  “Türkiye’de Havacılık Eğitimleri, Sorunları ve Çözümleri Çalıştayı” da yapılacak.

Aynı gün saat 14:30- 16:30  arasında Solo Türk Kurucu ve THY Pilotu  Yalın Ahbab, 7 Mayıs Cumartesi saat 13:30 -15:00 arasında ise “Türk Yıldızları  pilotları ile Söyleşi” ve yine ikinci günde 15.30 ile 17.00 arasında Solotürk’ün halen görev yapan pilotları ile söyleşiler programda yer alacak.

8 Mayıs Pazar 12:30 -13:30 arasında  “Sn. Dr. Üner BEKÖZ ile Söyleşi” ile konuklara seslenecek. Aynı gün 14:00 -16:00 arasında da   Türk Yıldızları Eski Lideri ve THY Pilotu Evren Ayna söyleşisi gerçekleştirilecek.

Katılımcı çekilişleri ile sürpriz hediyelerin verileceği fuarda simulatörde uçuş deneyimi yaşamak isteyenler de bir fırsat yakalamış olacak.

IFTE için rekor davetiye alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Ne Pilot Açığı!!! ~ 8 yıl önce
Sadece Antalya'da hotel doluluk oranları %20 olan oteller kendilerini çok başarılı görüyor bu sene.Dünya kadar otel zaten hiç açılmadı.ISID ve PKK 'yı zaten hiç saymıyorum bile.Turizmin en kötü olduğu bu zamanda, turistin olmadığı bir zamanda siz hala pilot açığı yalanına inanıp pilot olmaya kalkıyorsanız aklınızı peynir ekmekle yemişiniz demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş işler ~ 8 yıl önce
Üstüne eğitimde para almayıp, para verseniz de artık güvenirliliğinizi Türkiye'de yitirdiniz.Aday olarak ya zengin bebeleri, ya da aptallar bu işe girer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. Kirk ~ 8 yıl önce
Yalanlarla dolu bir fuara merhaba. Turkiyede pilot olunmaz. Cok pahali ve okullarin egitim kaliteleri cok dusuk. Hem dunyanin parasini öder, hem it muamelesi gorur hem de işsiz kalırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklı selim ~ 8 yıl önce
Son zamanlarda gördüğüm en doğru yorum olmuş.
EAsA pilots ~ 8 yıl önce
Çok önemli hatırlatma. Bugün SHGM tarafından yayımlanan PPL eğitim yönergesine göre öğrenci /öğretmen oranı 6/1 olacak. Kapasite üzerinde öğrenci kaydı yapılamayacak. Görüşmelerinizde sözleşmelerinizde bu hususu arayın. Uçuş veya yer eğitimine ne zaman başlayacaklarını taahüdünü alın. Para kolay kazanılmıyor. Kolayca teslim etmeyin emeğinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EAsA pilots ~ 8 yıl önce
Artık EASA lisansının dışında başka lisans almayınız. JAA yada FAA lisansı peşinde koşmayınız. Amerika'daki okullardan EASA lisans alsanız bile PIC uçuşları Eurocontrol sahasında uçun. Türkiye'deki okullarda EASA lisansı verilmediğini(THY akademi hariç) unutmayın. Fuarda Pilvak standına uğramayı unutmayın. Harika bir kampanya var. Sürpriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Şu anda bir tek Sunexpress in F/O ilanı açık. Onlarinda sartlari malum. Hadi diyelim sartlari sagladik mulakatindan cok az sayida adayin gectigi rivayet ediliyor. Hadi gectik diyelim 30k € pesin istiyor. Hadi verdik diyelim en erken Kasim da diyor. Suan alim yapan baska sirket varsa paylasin ogrenelim. Nerede bu pilot acigi ? Fuarda bu sorunun cevabi mi verilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÇIK ~ 8 yıl önce
Açık maçık yok arkadaşım.O paraya 2 kritik yerde dükkan al ve kiraya ver FO'dan fazla aylık getirin olur.
SZ ~ 8 yıl önce
Fuar adresi nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 8 yıl önce
Parayı verdikten ve o sıcak çay bitene kadar çok güzel olur,ondan sonra selamun aleyküm tanımazlar sizi:) Onlara sorsan binlerce pilot ihtiyacı var:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Tabela adları değişir ucuş okullarının ama zihniyet hiç değişmez.Siz sağılcak inek onlar çiftçi.
PPL ~ 8 yıl önce
ATPL için kayıt yaptırdım, son anda PPL alıp oturdum. THY nin iş garantili okulları haricindeki tüm okullar para tuzağı kardeşim. Okulu bitirmek zor bitirsen bile 30.000 Euro luk tip eğitiminden kimse bahsetmiyor. Gittiğin kursa ne olacak tip eğitimi dediğinde ooooo onu şimdiden düşünme deyip geçiştirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Dünyada bir iş ancak bu ülkede bu kadar abartılır!! Herkese pilot açığı var deyip para için hayallere sürükleyen okullara artık birilerinin dur demesi gerekiyor!!! Bu kadarda olmaz günahtır...İşsiz pilot dolu ortalık parası olmadığı için type alamıyor,ama siz parası olanlarla iş yapmayı seçiyorsunuz...Allah hak yiyenlerin yanına bırakmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000