21 Şubat 2013, Perşembe 10:33:02

IFTE EYLÜL’DE KAPILARINI AÇACAK

Havacılık alanında iş gücü ihtiyacı gün geçtikçe artarken sektöre işgücü yetiştiren eğitim kurumları Eylül ayında İstanbul’da düzenlenecek Türkiye’nin ilk havacılık eğitim fuarında buluşacak.
  • Umut, uyanık adamın rüyasıdır.
  • "Umut" asla eskimeyen ve değerini yitirmeyen bir üründür. Her zaman ve zeminde satılabilir. Bilginize.
  • Oklu falan iyi guzel ve tabiki gerekli...Fakat egitim bittikten sonra..? Yani isi meslek haline getirmek isteyenler nasil ilerleyecekler? Bolgesel havacilik yok, tip egitimi pahali, bos gezen hazir bircok pilot var...Tabiki bu fuar duzenlenmeli fakat sadece ogrenci avina cikacaklarsa pek ise yarayacak degildir...
  • Tek bir soru: Neden Uçuş Öğretmeni, Yer Dersi Öğretmeni sayısı verilmemiş ayrıca bunların akıbetleri nedir? Kaldı ki bazı okullar bunları fırsat bulsa bedavaya bile çalıştıracak ''Bilginize''.
  • Turkiye de ilk olacaksa katilimin basarili olacagina inaniyorum. Okullar ile de ikili gorusme yapilabilecekse, bu biz pilot adaylar icin bir firsat olsa gerek. Tesekkurler Airporthaber, tesekkurler Mavi Fuarcilik ve yetkilileri.
  • Tum dunyadan ucuş okullari katiliyor mu ozellikle USA daki okullarda egitim almak isteyen ogrenciler icin iyi olur.turkiyeden egitim almak isteyenler de tum okullarla tanisma firsati yakalayacak anlasilan
  • çok güzel bir olay bu umarım başarılı olur yeterli sayıda katılıma ulaşır. kimler katılıyor acaba firma olarak bilgisi olan var mı?

Türkiye’nin ilk havacılık eğitim fuarı İFTE 2013, 27-28 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.


Havacılık eğitim kurumlarının yanı sıra, bu kurumlara hizmet sağlayıcı tüm şirketleri bir arada getirecek olan fuar, WOW Otel’de gerçekleştirilecek.

Türkiye’de faaliyet gösteren eğitim kurumlarının dışında yurtdışından da profesyonellerin katılacağı fuarda, havacılık sektöründe yer almak isteyenler kendilerine yol haritası çizme konusunda görüş alışverişinde bulunabilecek.
Daha önce Türkiye’de benzeri hiç yapılmamış olan havacılık eğitim fuarını düzenleyen Mavi Fuarcılık yetkilisi, henüz fuar zamanına uzun bir süre olmasına rağmen oldukça yoğun ilgi ile karşılaştıklarını kaydetti. 

20 ÜLKEDEN 80 KATILIMCI BEKLENİYOR

27-28 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye’nin İlk Havacılık Eğitim Fuarı IFTE, doğrudan hedef kitleye -10.000 yeni pilot adayına- hitap etme imkânının yanı sıra, 20 farklı ülkeden 80 katılımcı; FTO ve TRTO şirketleri, yedek parça tedarikçileri, bakım - onarım şirketleri, piston motorlu uçak üreticileri, simülatör üretim şirketleri, havacılık akademisi kurumları, uçuş ekipman sağlayıcıları, havacılık basın yayın kuruluşları, broker şirketleri ve havacılık sektöründeki birçok şirketi bir araya getirecek.

İşte Türkiye’deki havacılık sektörüne ait işgücü istatistikleri:

IFTE EYLÜL’DE KAPILARINI AÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

umuta ~ 11 yıl önce
Umut, uyanık adamın rüyasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umut... ~ 11 yıl önce
"Umut" asla eskimeyen ve değerini yitirmeyen bir üründür. Her zaman ve zeminde satılabilir. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Oklu falan iyi guzel ve tabiki gerekli...Fakat egitim bittikten sonra..? Yani isi meslek haline getirmek isteyenler nasil ilerleyecekler? Bolgesel havacilik yok, tip egitimi pahali, bos gezen hazir bircok pilot var...Tabiki bu fuar duzenlenmeli fakat sadece ogrenci avina cikacaklarsa pek ise yarayacak degildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FI ~ 11 yıl önce
Tek bir soru: Neden Uçuş Öğretmeni, Yer Dersi Öğretmeni sayısı verilmemiş ayrıca bunların akıbetleri nedir? Kaldı ki bazı okullar bunları fırsat bulsa bedavaya bile çalıştıracak ''Bilginize''.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot adayi ~ 11 yıl önce
Turkiye de ilk olacaksa katilimin basarili olacagina inaniyorum. Okullar ile de ikili gorusme yapilabilecekse, bu biz pilot adaylar icin bir firsat olsa gerek. Tesekkurler Airporthaber, tesekkurler Mavi Fuarcilik ve yetkilileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İfte ~ 11 yıl önce
Tum dunyadan ucuş okullari katiliyor mu ozellikle USA daki okullarda egitim almak isteyen ogrenciler icin iyi olur.turkiyeden egitim almak isteyenler de tum okullarla tanisma firsati yakalayacak anlasilan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖĞRENCİ PİLOT ~ 11 yıl önce
çok güzel bir olay bu umarım başarılı olur yeterli sayıda katılıma ulaşır. kimler katılıyor acaba firma olarak bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000