25 Kasım 2008, Salı 07:56:53

İflasların ardı arkası kesilmiyor

Finansal kriz ve geçmişten gelen ekonomik sorunlarla boğuşan Rusya’da iflas süreci devam ediyor.
  • Kimi için kötü haber ama bir yandan da Thy'nin yeni Rusya seferlerini düşününce kime niyet kime kısmet lafı aklıma geliyor. Bu arada Aeroflot'un acentası olması bir şeyi değiştirmez gözünüzde büyütmeyin Aeroflot'un hizmet kalitesinde hızla düşüş var, kimse Aeroflot'a binmek istemiyor zaten... Biletlerindenki azıcık fark da ikramdan kısılmış.. Rusya Federasyonuna hiç yakıştıramadığım bir şirket. E böyle kafadaki havayolunun acentası da küresel krizin etkisi de birleşince batmış, yazık olmuş ama THY'ye yarar umarım.

Finansal kriz ve geçmişten gelen ekonomik sorunlarla boğuşan Rusya’da iflas süreci devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Mısır ve Yunanistan ağırlıklı olarak çalışan Voyage Lux’ün iflasından sonra bu kez de hava ve karayolu şirketlerinin biletlerini satan Soby adlı acentanın iflas ettiği açıklandı.

Rusya’daki en büyük havayolu şirketi Aeroflot’un da bilet satış acentesi olan Soby, Rusya genelinde 15 ofise sahipti. 1991’de kurulan şirketin 2 yıl önce de satışı gündeme gelmiş, Intourist ile pazarlıkları sonuçsuz kalmıştı.

İflasların ardı arkası kesilmiyor

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
Kimi için kötü haber ama bir yandan da Thy'nin yeni Rusya seferlerini düşününce kime niyet kime kısmet lafı aklıma geliyor. Bu arada Aeroflot'un acentası olması bir şeyi değiştirmez gözünüzde büyütmeyin Aeroflot'un hizmet kalitesinde hızla düşüş var, kimse Aeroflot'a binmek istemiyor zaten... Biletlerindenki azıcık fark da ikramdan kısılmış.. Rusya Federasyonuna hiç yakıştıramadığım bir şirket. E böyle kafadaki havayolunun acentası da küresel krizin etkisi de birleşince batmış, yazık olmuş ama THY'ye yarar umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000