23 Şubat 2013, Cumartesi 09:32:56

IBERIA'NIN 5 GÜNLÜK ZARARI NE KADAR?

Iberia çalışanlarının 5 günlük grevi, İspanyol havayolu şirketine pahalıya mal oldu. Hafta başından bu yana yüzlerce uçuş iptal olurken milyonlarca Euro'luk zarar olduğu belirtildi.
  • Birbirine destek vermek bu olsa gerek! Bizimkiler gorsunde utansin.305 den biri degilim
  • Somaliye african express airways ile jubba airways dubaiden ucus duzenliyor istanbul ve dubaiden baska buyuk havalimannlarina ucan yok
  • bilgisi olan var mi,su anda somaliye thy den baska hangi havayollari ucuyor?
  • uzucu haber,iberia ve air france tr-guney amerika rotasinda turklerin vizesiz transit hakkindan dolayi kullandigi sayili havayollarindan biri ,ben sahsen af sevmedigim icin iberia yi scl,santiago de chile hattinda devamli kullaniyorum, bugun sitesinden baktim scl-ist hattinda ucus bile gorunmuyor, belki codesharingleri iptal edildi, guney amerika ucuslari arasinda fiyatlarida uygunlarindan biri (swissair aslinda en uygunu ama tc vatandaslarina transit vize gerekiyor),iberia en ufak sorunda +1800 uzerinden ucretsiz musteri hattindan sorunu skype uzerinden cozuyor, uzun suredir bilancolari kotu geliyordu, umarim isleri rast gider, (konusu acilmisken, thy guney amerikada sadece 2 noktaya ucuyor gru,eze ve fiyatlari 400,500$ daha yuksek )

Hafta başından bu yana en az 415 uçuş iptal edilirken, şirket yaklaşık 20 milyon Euro zarar etti.

Grevin en büyük mağdurları yine yolcular oldu. Madrid Havalimanı'nda mahsur kalan yolcular grevi, "Tabi ki çalışanların haklarını araması lazım. Fakat bu işin bedelini ödeyen hep biz yolcular oluyoruz" şeklinde yorumladı.

Raul Noche adlı bir yolcu da , “Biraz önce Sao Paolo’dan geldik. Öğrendik ki Londra’ya olan uçuşumuz iptal edilmiş. Şu an aslında nasıl eve döneceğimizi pek bilmiyoruz. Tabi bir de bagaj sorunu var” dedi.

İspanyol yetkililerin verdiği bilgilere göre; 5 günlük grevden yaklaşık 70 bin yolcunun etkilendi.

Iberia çalışanları, şirketin yeniden yapılandırılması kapsamında 3 bin 807 işçinin görevine son verileceği, kalanların da maaşlarının azaltacağı kararını protesto ediyor.

Öte yandan Iberia uçuş ve yer hizmetlerinde görev yapan 20 bin kadar işçiyi kapsayan grevlerin diğer takvimleri, 4-8 Mart ve 18-22 Mart olacak.

IBERIA'NIN 5 GÜNLÜK ZARARI NE KADAR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Avrupa olamadik ~ 11 yıl önce
Birbirine destek vermek bu olsa gerek! Bizimkiler gorsunde utansin.305 den biri degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan a ~ 11 yıl önce
Somaliye african express airways ile jubba airways dubaiden ucus duzenliyor istanbul ve dubaiden baska buyuk havalimannlarina ucan yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 11 yıl önce
tesekkurler
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
bilgisi olan var mi,su anda somaliye thy den baska hangi havayollari ucuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baska yok ~ 11 yıl önce
sadece THY ve overbook
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
uzucu haber,iberia ve air france tr-guney amerika rotasinda turklerin vizesiz transit hakkindan dolayi kullandigi sayili havayollarindan biri ,ben sahsen af sevmedigim icin iberia yi scl,santiago de chile hattinda devamli kullaniyorum, bugun sitesinden baktim scl-ist hattinda ucus bile gorunmuyor, belki codesharingleri iptal edildi, guney amerika ucuslari arasinda fiyatlarida uygunlarindan biri (swissair aslinda en uygunu ama tc vatandaslarina transit vize gerekiyor),iberia en ufak sorunda +1800 uzerinden ucretsiz musteri hattindan sorunu skype uzerinden cozuyor, uzun suredir bilancolari kotu geliyordu, umarim isleri rast gider, (konusu acilmisken, thy guney amerikada sadece 2 noktaya ucuyor gru,eze ve fiyatlari 400,500$ daha yuksek )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000