24 Ekim 2009, Cumartesi 14:46:06

IBERIA'DA GREV HAVASI VAR!

İspanya’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi olarak bilinen Iberia'da Pazartesi ve Salı günü işçiler greve gidecek.
  • Greve gidecek olabilir ama binlerce yolcunun bu grev yüzünden mahsur kalması,yolcular için eziyet değilmi? Bu grevin yapılması sonucunda ekonomiye vereceği zararı herhalde İspanya hükümeti iberia yetkilileri düşünmüşlerdir
  • BLUEANGEL nikli arkadaş sen madem iyi biliyorsun ozaman bana bi söylesene bizde bilelim thy de ve türkiye deki özel şirketler dahil kaçtane türk pilotla uçuyolar ve açıkta iş bulamayan pilotların bana sayısını versene bizde bilelim yav kardeşim bir şeyi eleştirirken biraz haklılık payı olması gerekir insanın sırf çamur at izi kalsın politikası artık bu ülkede tutmuyor haberin olsun onun için eleştirirken biraz bilgi sahibi ol öyle eleştir inan bana çok ama çok gülünç durumlara düşersin bu habere yazdıgın yazı gibi
  • İSPANYOL PİLOTLARIN NERDEYSE HEPSİ TÜRKİYEDE UÇUYOR PARAYA İHTİYAÇLARI YOKKİ. MEMLEKETİ SATTIK ARAZİ KALMADI ŞİMDİDE YABANCILARI YERLEŞTİRİYORUZ HER ŞİRKETE ULAŞTIRMA BAKANI SAYIN BİNALİ NİN DEDİĞİ GİBİ.NE KADAR İHTİYAÇ VARSA O KADAR ALIRIZ.. GERİZEKALI IBERIA LILAR NE GREVİNE GİDİYORLARKİ T.H.Y STICKERINI YAPIŞTIRIN UÇMAYA DEVAM EDİN..
  • Iberia bu işin altından zor kalkar. Sendika ile anlaşsa bu maliyetlerini iyice etkiler. Yakında satılık uçak piyasasında yeni gelişmeler olur.
  • grev hakkı iscinin ve calısanın en tabii hakkıdır,hakkettigi verilmiyorsa hakkını arayacaktır

İspanya’nın en büyük havayolları şirketi olan Iberia Havayolları, yaptığı açıklamada Pazartesi ve Salı günleri için planlı olan 400 uçuşu grevden dolayı iptal ettiklerini belirtti.

İberia Havayolları çalışanları, CTA ve SITCPLA sendikalarının grev çağrılarıyla Pazartesi ve Salı günleri iş bırakma kararı aldılar. Geçtiğimiz günlerde yenilenen toplusözleşmelerden memnun olmayan sendikalar, grev kararı aldı.

Öte yandan, Iberia Havayolları yönetimi kararlarında diretirse, 10 ve 11 Kasım yeniden greve gidilebileceği belirtiliyor.

IBERIA'DA GREV HAVASI VAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Greve gidecek olabilir ama binlerce yolcunun bu grev yüzünden mahsur kalması,yolcular için eziyet değilmi? Bu grevin yapılması sonucunda ekonomiye vereceği zararı herhalde İspanya hükümeti iberia yetkilileri düşünmüşlerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BLUEANGEL nikli arkadaş sen madem iyi biliyorsun ozaman bana bi söylesene bizde bilelim thy de ve türkiye deki özel şirketler dahil kaçtane türk pilotla uçuyolar ve açıkta iş bulamayan pilotların bana sayısını versene bizde bilelim yav kardeşim bir şeyi eleştirirken biraz haklılık payı olması gerekir insanın sırf çamur at izi kalsın politikası artık bu ülkede tutmuyor haberin olsun onun için eleştirirken biraz bilgi sahibi ol öyle eleştir inan bana çok ama çok gülünç durumlara düşersin bu habere yazdıgın yazı gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İSPANYOL PİLOTLARIN NERDEYSE HEPSİ TÜRKİYEDE UÇUYOR PARAYA İHTİYAÇLARI YOKKİ. MEMLEKETİ SATTIK ARAZİ KALMADI ŞİMDİDE YABANCILARI YERLEŞTİRİYORUZ HER ŞİRKETE ULAŞTIRMA BAKANI SAYIN BİNALİ NİN DEDİĞİ GİBİ.NE KADAR İHTİYAÇ VARSA O KADAR ALIRIZ.. GERİZEKALI IBERIA LILAR NE GREVİNE GİDİYORLARKİ T.H.Y STICKERINI YAPIŞTIRIN UÇMAYA DEVAM EDİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iberia bu işin altından zor kalkar. Sendika ile anlaşsa bu maliyetlerini iyice etkiler. Yakında satılık uçak piyasasında yeni gelişmeler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
grev hakkı iscinin ve calısanın en tabii hakkıdır,hakkettigi verilmiyorsa hakkını arayacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000