09 Kasım 2012, Cuma 09:19:58

IBERIA'DA ÇALIŞANLARA SOĞUK DUŞ!

İspanyol şirket Iberia'da işgücünü yüzde 25 azaltma kararı alındı. Bu nedenle 5 bin kişi işten çıkarılacak...
  • Arkadaş bu nedir böyle. Bahtsız bedeviden daha bahtsız olduk. İş yok. Torpil yok. Sayısaldan para da çıkmıyor. Bari üç çocuk yapayım da birinin adını Tayyip vereyim. Bakarsın oradan birşey tuttururuz.
  • hadi bakalım ekonoımik kriz geldi ibearia da hadi neredesin sendika neredesin işçi sendikası kurtar havayolu şirketini paran var gücün var destek ol hep iyi zamanda mı asacaksın keseceksin şimdi de sıra sende elini taşın kayanın altına sokacaksın ama yerse geç bunları sendikalar avrupa ekonomik yönden bitmiş sendikalar da seyrediyor 5 kuruşu alıyorlar nane limonu ve şeyleri de...
  • Hemen ıskartaya çıkan pilotları Türkiye'ye getirin. Getirin de burdaki çocukların "hayır duaları"nı alın...
  • desenize biz yine issiz kaldik. Turkiye ye saldirir bunlar yine
  • hemen orayı alıp ufak bir üs kurmak lazım ispanyaya...oradan amerika uçuşları...hem maliyet düşer hemde yolcu trafiği artar...erken davranmak lazım...personelleride gelsin bizde çalışsın...
  • Harika! Pilotlari simdi karaborsa en hizli davranan sirket kapar, benden soylemesi...
  • Devlet desteği alamdan acaba Avrupa'da kaç tane havayolu ayakta kalabilir?Iberia, Alitali, TAP, Olympic çoktan batmıştı. Bu firmalar sanki havayolu değil, iş bulma kurumu gibi çalışıyorlar(dı).

El-Mundo gazetesinin haberine göre  İspanyol havayolu şirketi Iberia'nın ana ortağı International Consolidated Airlines Group SA'nın (IAG) yönetim kurulu, Iberia'da işgücünü yüzde 25 oranda azaltarak 5 bin kişinin işten çıkarılmasına ilişkin bir planı onayladı.
    
Konuya yakın kaynaklara dayandırılan habere göre bu işten çıkarma planı, hali hazırda günde 1 milyon Avro zarar ettiği ifade edilen İberia'nın yaşamaya devam edebilmesi için son şans olarak görülüyor.
    
Plan, maaşlarda indirim ve karsız rotaların kapatılmasını da içeriyor. (Thelira)

IBERIA'DA ÇALIŞANLARA SOĞUK DUŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İşsizzzzz ~ 11 yıl önce
Arkadaş bu nedir böyle. Bahtsız bedeviden daha bahtsız olduk. İş yok. Torpil yok. Sayısaldan para da çıkmıyor. Bari üç çocuk yapayım da birinin adını Tayyip vereyim. Bakarsın oradan birşey tuttururuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 11 yıl önce
hadi bakalım ekonoımik kriz geldi ibearia da hadi neredesin sendika neredesin işçi sendikası kurtar havayolu şirketini paran var gücün var destek ol hep iyi zamanda mı asacaksın keseceksin şimdi de sıra sende elini taşın kayanın altına sokacaksın ama yerse geç bunları sendikalar avrupa ekonomik yönden bitmiş sendikalar da seyrediyor 5 kuruşu alıyorlar nane limonu ve şeyleri de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Hemen ıskartaya çıkan pilotları Türkiye'ye getirin. Getirin de burdaki çocukların "hayır duaları"nı alın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
desenize biz yine issiz kaldik. Turkiye ye saldirir bunlar yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
hemen orayı alıp ufak bir üs kurmak lazım ispanyaya...oradan amerika uçuşları...hem maliyet düşer hemde yolcu trafiği artar...erken davranmak lazım...personelleride gelsin bizde çalışsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Harika! Pilotlari simdi karaborsa en hizli davranan sirket kapar, benden soylemesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa'nın dinazoru ~ 11 yıl önce
Devlet desteği alamdan acaba Avrupa'da kaç tane havayolu ayakta kalabilir?Iberia, Alitali, TAP, Olympic çoktan batmıştı. Bu firmalar sanki havayolu değil, iş bulma kurumu gibi çalışıyorlar(dı).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000