14 Ağustos 2018, Salı 09:50:03

Iberia uçağı korkuttu

İspanya'nın ulusal havayolu şirketi Iberia'ya ait Airbus A340 tipi yolcu uçağı, Ekvador'daki Quito Havalimanı'na sert iniş yaptı.
  • KAPtan devrelerinin torpili ile Öğretmen Olmuş...
  • Bu bildiğin telefonda ki extreme landing oyunu
  • Oyunlarında ben de böyle iniyorum.
  • Pas geçme candır
  • Yaklaşma düzgün görünüyor, hava şartlarını bilemiyoruz ama flair manevrasından hemen önce ciddi bi hız kaybı yaşanmış gibi
  • ""uçağın yolcuları büyük panik yaşarken,"" derken siz de kabindemiydiniz.? Kaldi ki asil haber pilotun böyle sert bir inise ragmen ucagi sifir noktasindan kurtarip pisti pas gecme becerisidir. Haber de budur. Yolcular büyük panik yazamis mis.. hadi yaa. bu görüntüyü izleyen bir haber editörü ucagin pas gecme basarisini atlayip görmedigi halde yolcularin panik yasayacagi varsayimi ile buraya odaklanmasi medyamizin icinde bulundugu durumun özetidir. Ne kolay degil mi.. böyle inis yapan ucagin yolculari panik yasar... Yaz kizim.. sürmanset.. ""Yolcular büyük panik yasadi""..

İspanya'nın ulusal havayolu şirketi Iberia'ya ait Airbus A340 tipi yolcu uçağı, Ekvador'daki Quito Havalimanı'na sert iniş yaptı, o anlar havalimanı kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ters rüzgarın etkisiyle piste sert iniş yapan ve kontrolü sağlamakta güçlük çeken uçağın yolcuları büyük panik yaşarken, korkulan bir durumun olmadığı belirtildi.

İşte o anlar:

 

Iberia uçağı korkuttu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

F16 cı Öğretmen ~ 6 yıl önce
KAPtan devrelerinin torpili ile Öğretmen Olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ocean ~ 6 yıl önce
Bu bildiğin telefonda ki extreme landing oyunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simülatör ~ 6 yıl önce
Oyunlarında ben de böyle iniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fxcpt ~ 6 yıl önce
Pas geçme candır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cap ~ 6 yıl önce
Yaklaşma düzgün görünüyor, hava şartlarını bilemiyoruz ama flair manevrasından hemen önce ciddi bi hız kaybı yaşanmış gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Alarko flair gercek konfor
Flair geç ~ 6 yıl önce
Flair 20 feet gibi görünüyor. Quito 8500feet. En gec 50 feet te flair ister heavy burada. Yorgunluk olabilir.
Cengiz ~ 6 yıl önce
""uçağın yolcuları büyük panik yaşarken,"" derken siz de kabindemiydiniz.? Kaldi ki asil haber pilotun böyle sert bir inise ragmen ucagi sifir noktasindan kurtarip pisti pas gecme becerisidir. Haber de budur. Yolcular büyük panik yazamis mis.. hadi yaa. bu görüntüyü izleyen bir haber editörü ucagin pas gecme basarisini atlayip görmedigi halde yolcularin panik yasayacagi varsayimi ile buraya odaklanmasi medyamizin icinde bulundugu durumun özetidir. Ne kolay degil mi.. böyle inis yapan ucagin yolculari panik yasar... Yaz kizim.. sürmanset.. ""Yolcular büyük panik yasadi""..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceviz ~ 6 yıl önce
Kaleminize sağlık. Editörler umarım dikkat çektiğiniz nokta üzerinde kendilerini geliştirirler.
Alkis ~ 6 yıl önce
Harika bir tespit
Gözlüklü şirin ~ 6 yıl önce
Sakin ol şampiyon.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000