30 Ağustos 2016, Salı 09:02:57

Hürkuş'da model uçak heyecanı

Çankaya Belediyesi tarafından nisan ayında açılışı yapılan Ankara’nın ilk model uçak parkı 'Vecihi Hürkuş Hobi Havacılık Parkı' model uçak kullananların yeni eğlence mekanı oldu.
  • Lütfen Kuyrukta bulunan Türk Bayrağını doğru yapıştıralım.Genelde sağ tarafı yanlış yaparlar ama resimden sol tarafınki yanlış yapılmış gözüküyor.Sağ tarafta bayrak dalgalanıyormuş gibi olmalı.Yani yıldızlar her iki taraftada arkaya doğru olmalıdır.
  • Pilot olmak isteyen çocuğu, pilot olmadan soğutur bu maket
  • yahu siz neye ve kime hitap ediyorsunuz. neyin muhalefeti bu. ucmuyorsa nede koyuyorsunuz bir yigin masraf demissin ama bence senin aldigin nefes dunyaya zarar. ilgi ve agaca takilan sana diyecek hic bi sey yok. elestirecek bir sey bulamayip sacmaligin zirvesine cikmissin. sizinkisi kiskanclik... baska da bir sey degil
  • Giddy gore sans old gercek ten guzzle planlanmis bir yer. Turkiyede model ucak konusunda cok yer olmadigi dusunulurse ne kadar iyi bir hizmet oldugu hemen gorulecektir. umarim diger belediyelerimizde modern hobi sosyo kulturel alanlar ile calismalarini surdururler.
  • ucmuyo mu o? ucmuyosa neden koyuyosunuz ki oraya. bir yigin masfaf
  • acayip bir yoğun lgi var dağlat agaç dolmuş!!

Çankaya Belediyesi tarafından nisan ayında açılışı yapılan Ankara’nın ilk model uçak parkı 'Vecihi Hürkuş Hobi Havacılık Parkı' model uçak kullananların yeni eğlence mekanı oldu.

Çankaya Belediyesince, Türkiye’nin ilk uçak tasarımcısı ve üreticisi Vecihi Hürkuş’un adına yapılan Hobi Havacılık Parkı, model uçak meraklılarına hizmet veriyor. Mühye Köyü’nde 7 bin metrekare alan üzerine kurulu olan park, teknik özellikleri ile model uçak meraklılarının ilgisini çekiyor. 100x10 metre boyutlarındaki asfalt uçak pisti, apron alanı, kafes tel çit içerisinde bulunan tribünü ve şarj destek üniteleriyle model uçak meraklılarının tüm isteklerini karşılayan park, Ankara’nın bu alandaki eksiğini kapatıyor.

Özellikle hafta sonları tercih ediliyor

Çevre için güvenli bir noktada bulunması ile de dikkat çeken Vecihi Hürkuş Hobi Havacılık Parkı, özellikle hafta sonları çocuklarıyla birlikte model uçak uçurmanın keyfini yaşamak isteyen vatandaşların gözde mekanı olmayı sürdürüyor. 

Hürkuş'da model uçak heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

seneca3 ~ 8 yıl önce
Lütfen Kuyrukta bulunan Türk Bayrağını doğru yapıştıralım.Genelde sağ tarafı yanlış yaparlar ama resimden sol tarafınki yanlış yapılmış gözüküyor.Sağ tarafta bayrak dalgalanıyormuş gibi olmalı.Yani yıldızlar her iki taraftada arkaya doğru olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 8 yıl önce
Pilot olmak isteyen çocuğu, pilot olmadan soğutur bu maket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YANLIŞ DEĞİL ~ 8 yıl önce
YANLIŞ DEĞİL. DİĞER TARAFTAKİ BAYRAK İLE SİMETRİ OLMASI İÇİN ÖYLE YAPILIR.
umuyomu-aynen ~ 8 yıl önce
yahu siz neye ve kime hitap ediyorsunuz. neyin muhalefeti bu. ucmuyorsa nede koyuyorsunuz bir yigin masraf demissin ama bence senin aldigin nefes dunyaya zarar. ilgi ve agaca takilan sana diyecek hic bi sey yok. elestirecek bir sey bulamayip sacmaligin zirvesine cikmissin. sizinkisi kiskanclik... baska da bir sey degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 8 yıl önce
Giddy gore sans old gercek ten guzzle planlanmis bir yer. Turkiyede model ucak konusunda cok yer olmadigi dusunulurse ne kadar iyi bir hizmet oldugu hemen gorulecektir. umarim diger belediyelerimizde modern hobi sosyo kulturel alanlar ile calismalarini surdururler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olurmu ~ 8 yıl önce
yer güzel ise hemen bir site olarak müteahhite veririz. Model uçak neymiş yaa... !
ucmuyo mu ~ 8 yıl önce
ucmuyo mu o? ucmuyosa neden koyuyosunuz ki oraya. bir yigin masfaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Sende oksijen israfısın...........
AYNEN ~ 8 yıl önce
acayip bir yoğun lgi var dağlat agaç dolmuş!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000