12 Kasım 2015, Perşembe 11:23:19

Hostesten profesör eşine 500 bin liralık dava

Emekli hostes, 27 yıllık eşi ünlü cerraha boşanma davası açtı, eşinin kendisini aşağılayıp, dini baskı kurduğunu iddia etti
  • iyi
  • ILK ZAMANLARI ESIM DOKTOR DIYE CART CART HAVA ATANLAR SONUNDA HIPCIYI ISLARLAR
  • Bu yuzden Turk erkeklerden hoslanmiyorum, dikken uzerinde kaliyosun, moralsiz, huysuz, siddetli, agresif ortam yaratirlar. oyle adamlarla ancak inekler gecinebilir. Alman sevgilimi can kurban!
  • Davul bile dengi dengine çalar derler. Ne yazık ki burada davul yine dengi dengine çalmamış. Kabin görevlisi bayanların Sıkça başlarına gelen bir olay daha. Benim tavsiyem , Kabin Görevlileri kendi denklerini arayıp bulurlarsa sıkıntı yaşamazlar.
  • ooo burasi ramazan sahur programina donmus. ne asamsiniz ya. gayet dunyevi bir mevzuya, ortaokul din ogretmeni gibji yaklasmissiniz. sizden havaci olmaz beyler
  • Dört kolluya bindiğinde kafan dank eder.
  • Benim takıldığım mevzu; hem tıp fakültesi profesörü hem de dindar. Ben anlamıyorum bu insanları. Biyoloji/genetik/anatomi okuyup o deli saçması ilkel yalanlara hala nasıl inanılanilir?
  • Dikkat ederseniz atlantik ve pasifikteki kasırgalara sadece kadın isimleri verilir. Katrina, Betty vb. Erkek ismi verilmez. Bunun sebebi şudur: Bu kasırgalar ne var ne yok yıkıp geçer ve arkalarında tam bir enkaz bırakırlar, aynı boşanıp ayrılan kadınların ayrıldıkları kocalarını soğana çevirdikleri ve ellerinde avuçlarında bir şey bırakmadıkları gibi. Özellikle Amerika'daki boşanmalarda kadınlar ne var ne yok alıp götürdükleri için, feci şekilde tahribat yapan kasırgalar boşanan kadınların yaptığı tahribata benzetilmiş ve kadın isimleri ile adlandırılmış ve adlandırılmaktadır. Egoları bir türlü doymayan tipteki kadınlardan erkeklerin korunması dileğimle.
  • Deniz hanım bizim hocalığımızı yaptı.Beraber milli maçları izlerdik.Oldukça kaliteli güzel ve dürüst bir insandır.Bmw aracı 2001-2002 model civarıydı.biz şirkete girdiğimizde vardı.Ve aldığı maaşla çok daha iyisine de sahip olabilir; kimseye ihtiyacı yok.Kendisine selam ve saygılarımı sunuyorum.106. Dönem sizi çok seviyor.
  • Akıllara durgunluk veren yorumlar..Yorumlara baktığımda sanki herkes çok düzgün bir hayat yaşıyor.>>Eminim bu yorumları yazanların çoğu akraba evliliğinin birer nadide meyvesidir.

Emekli hostes, 27 yıllık eşi ünlü cerraha boşanma davası açtı, eşinin kendisini aşağılayıp, dini baskı kurduğunu iddia etti

27 yıllık eşi Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu’na avukatı Çiğdem Okumuş aracılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan emekli hostes Deniz Kurtoğlu “Şiddetli geçimsizlik” iddiasında bulundu. Kurtoğlu dava dilekcesinde “fiziksel ve psikolojik şiddet” gördüğünü ileri sürdü. “Profesör eşim, her ortamda unvanını kullanarak beni aşağılıyor” diyen genç kadın, “Bana ayak uyduramıyorsun, insan biraz doktor eşi gibi davranır. Yanımda çok vasat kalıyorsun, sayemde adam olmaya çalışıyorsun ama beceremiyorsun. Her ortamda varoş olduğunu hatırlatma. Boşanırsam ağzın kokar” gibi sözler sarfettiğini kaydetti.

‘DİNİ BASKI YAPTI’

En ufak tartışmada eşinin kendisini dövdüğünü ileri süren Deniz Kurtoğlu, gözü şiş ve morluklarla ailesinin yanına sığınmak zorunda kaldığını öne sürdü. Kocasının cimri olduğunu, her fırsatta para konusunu gündeme getirdiğini ifade eden genç kadın hırsızlık suçlamasıyla karşı karşıya kaldığını da ekledi. İlk kez 20 yıl önce umre ve hacca giden kocasının, hacı olduktan sonra kapalı giyinmesi ve namaz kılması yönünde dini konularda sürekli baskı yaptığını iddia eden Deniz Kurtoğlu bu yüzden çıkan tartışmalarda da şiddete uğradığını ifade etti.

Kiloları nedeniyle kocasının “Artık mağazalarda sana göre kıyafet bulunmaz, battal beden mi giyeceksin, göğüslerin sarktı” diye alay etmesinin evliliği bitiren nedenlerden biri olduğunu öne süren Kurtoğlu, eşinin aylık kazancının yaklaşık 400 bin TL olduğunu bildirdi. Genç kadın çok sayıda gayrimenkulu bulunan eşinden aylık 10 bin TL tedbir nafakası ile 200 bin TL manevi, 300 bin TL maddi tazminat talep etti.

KARŞI DAVA AÇTI

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu ise karşı boşanma davası açarak 300 bin TL manevi tazminat istedi. Eşinin dayak iddialarının boşanma davası için uydurulduğunu ileri sürdü.

‘DAİRE VE OTOMOBİL’

40 yıldır kazanımlarını eşi ve ailesiyle paylaştığını belirten Prof. Kurtoğlu, 13 yaş küçük eşinin geleceğini düşünerek, ona lüks semtlerde 2 daire aldığını belirtti. Sadece emekli maaşı olduğunu iddia eden eşinin 7 bin lira kira geliri ve 100 bin dolarlık BMW marka lüks aracının bulunduğunu kaydeden Kurtoğlu, eşinin kendisine bir oyun grubu edinip, Bodurum’da villa kiraladığını da anlattı. İnancı gereği ibadetlerini yerine getirmeye çalıştığını belirten Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu, “Bir baba ve eş olarak dini konularda hatırlatma, bir temenni ve dualardan öteye geçmeyen uyarılardır” dedi. Kurtoğlu eşinin hayat, giyim ve yaşam tarzında özgür olduğunu da kaydetti.

MOBBİNG DAVASI GİBİ

Prof. Kurtoğlu, eğitimli bir kişi olan eşinin 27 yıllık evliliği boyunca dayak iddiaları ile ilgili bir kez bile rapor almadığını ve şikâyette bulunmadığını belirterek “Bu uydurulduğunun ispatı” dedi. (Habertürk)

Hostesten profesör eşine 500 bin liralık dava

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

okan ~ 8 yıl önce
iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVASIZ OLSUN ~ 8 yıl önce
ILK ZAMANLARI ESIM DOKTOR DIYE CART CART HAVA ATANLAR SONUNDA HIPCIYI ISLARLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dl-tr ~ 8 yıl önce
Bu yuzden Turk erkeklerden hoslanmiyorum, dikken uzerinde kaliyosun, moralsiz, huysuz, siddetli, agresif ortam yaratirlar. oyle adamlarla ancak inekler gecinebilir. Alman sevgilimi can kurban!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cucumbers ~ 8 yıl önce
Alman erkekleri ve "cucumbers" Turk erkeklerinden daha iyidir.
dl-tr ~ 8 yıl önce
sen herhalde ufaklarindansin
Yalaza ~ 8 yıl önce
Davul bile dengi dengine çalar derler. Ne yazık ki burada davul yine dengi dengine çalmamış. Kabin görevlisi bayanların Sıkça başlarına gelen bir olay daha. Benim tavsiyem , Kabin Görevlileri kendi denklerini arayıp bulurlarsa sıkıntı yaşamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaza£ya ~ 8 yıl önce
Yorumunuzu begendim ama doktor bey oğlumuzunda bu konuda suçu yokmu? sırf güzel diye yada sahte sarışın diye bir kadınla evlenılmez ki ilerde patlarsın mutlaka.insan bir bütündür aklı kalbi ve en son dışı çünkü güzellik 40 günde doyuluyor...doktorla hostes kafa olarak zaten birbirine denk değiller..bunu doktor beyfendinin anlamış olması gerekirdii
aynı fikirdeyim ~ 8 yıl önce
genel cerrahi profesörü adamın çay-kahve servisi yapan hostesle ne işi varmış?
masallah ~ 8 yıl önce
ooo burasi ramazan sahur programina donmus. ne asamsiniz ya. gayet dunyevi bir mevzuya, ortaokul din ogretmeni gibji yaklasmissiniz. sizden havaci olmaz beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lvo ~ 8 yıl önce
Dört kolluya bindiğinde kafan dank eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözde bilim insanı ~ 8 yıl önce
Benim takıldığım mevzu; hem tıp fakültesi profesörü hem de dindar. Ben anlamıyorum bu insanları. Biyoloji/genetik/anatomi okuyup o deli saçması ilkel yalanlara hala nasıl inanılanilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özde bilim insanı ~ 8 yıl önce
Seni aşar bu konu. Takılma böyle şeylere.
12345 ~ 8 yıl önce
Biz de inançlı bilim insanı adayları olarak sizin kafanızdaki insanlara anlam veremiyoruz.Allah'ın DNA 'yı yaratacağına inanamıyorsunuz. Nasıl bir referanssınız ki deli saçması diyebiliyorsunuz? Saçma sapan konuşmayın ya.
ercan ~ 8 yıl önce
canlının oluşumunu görüp te Allaha inanmayanın bir yanı eksiktir.Doktorların ve bilim adamlarının inanmaması daha büyük sorun bence
İNANÇ ~ 8 yıl önce
İNANÇ ÖZGÜRLÜKLERİNİ AŞAĞILAYARAK İYİ HALT ETMİŞSİN, SEN ÖLDÜĞÜNDE TEKRAR DİRİLECEĞİNE İNANMIYORSAN KUR-AN İLE TANIŞMANI DİLERİM, EN GÜZEL YOL GÖSTERİCİ O . SAPITMIŞ BEYNİNLE KİMSEYE DERS VERMEYE KALKMA. NE DEMİŞ ÜNLÜ ATEİST DOĞDUM,YAŞIYORUM,ÖLECEĞİM; SANKİ BİR YARATICI VAR GİBİ !!! HERKESE İNANÇLI GÜNLER DİLERİM
Aka197 ~ 8 yıl önce
Bu konu hakkında deli saçması biley varsa onda sensin
Kasırga ~ 8 yıl önce
Dikkat ederseniz atlantik ve pasifikteki kasırgalara sadece kadın isimleri verilir. Katrina, Betty vb. Erkek ismi verilmez. Bunun sebebi şudur: Bu kasırgalar ne var ne yok yıkıp geçer ve arkalarında tam bir enkaz bırakırlar, aynı boşanıp ayrılan kadınların ayrıldıkları kocalarını soğana çevirdikleri ve ellerinde avuçlarında bir şey bırakmadıkları gibi. Özellikle Amerika'daki boşanmalarda kadınlar ne var ne yok alıp götürdükleri için, feci şekilde tahribat yapan kasırgalar boşanan kadınların yaptığı tahribata benzetilmiş ve kadın isimleri ile adlandırılmış ve adlandırılmaktadır. Egoları bir türlü doymayan tipteki kadınlardan erkeklerin korunması dileğimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kasırgaya ~ 8 yıl önce
El nino'yu da bu tezinizle açıklar mısınız?Çok bilimselmiş. Bu arada bilginiz olsun fırtına isimleri maskülen isiler de içeren bir listeden seçilir ve rotasyonel olarak kullanılır.
Steward ~ 8 yıl önce
Deniz hanım bizim hocalığımızı yaptı.Beraber milli maçları izlerdik.Oldukça kaliteli güzel ve dürüst bir insandır.Bmw aracı 2001-2002 model civarıydı.biz şirkete girdiğimizde vardı.Ve aldığı maaşla çok daha iyisine de sahip olabilir; kimseye ihtiyacı yok.Kendisine selam ve saygılarımı sunuyorum.106. Dönem sizi çok seviyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumlar ~ 8 yıl önce
Akıllara durgunluk veren yorumlar..Yorumlara baktığımda sanki herkes çok düzgün bir hayat yaşıyor.>>Eminim bu yorumları yazanların çoğu akraba evliliğinin birer nadide meyvesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000