25 Haziran 2014, Çarşamba 08:30:22

HOSTESLERE DÖVÜŞ DERSİ

Çin'de hosteslere savunma sporu olan kungfu dersi veriliyor.
  • 98 kilosun ve 12 yaşında bir çocuk seni indirdi öyle mi? Hımmm. Durumun pek vahim. Hangi sporu yapıyodun sen? Biraz boşa geçmiş zamanın gibi :)))) vah vah vah.
  • Valla helal olsun. Şu haber bile dönüp dolaştırılıp pilotlara getirilmiş. Yorum yazanın gerçekten pilot olup olmadığı da meçhul. Ona rağmen.... Bravo doğrusu. Bu nasıl bir ezikliktir.
  • Ahahaha :) koca koca 21 bin saatlik pilotlara bak. Ben onu döverim, o seni döver muhabbeti yapıyor la :)
  • dostum sen hostes demişsin ama bunlar bildiğin Steven Seagal...
  • La atın adamın kafasına bi standart unit bi drawer beyninin pekmezi akar zaten gerek yok aksiyona..
  • O zaman sen 98 kiloluk bir çuvalsın veya 12 yaşındaki yeğenini nüfusa 12 sene geç yazdırdınız!!! Ben 38 senelik siyah kuşaklı karateci ve aynı zamanda 21 bin uçuş saatli kapt.Pilot
  • Ne komik yazana cevap; Ben 98 kilo sportif biriyim 12 yaşındaki yeğenim öğrendiği hareketlerle beni yere düşürüp etkisiz hale getirebildi. Bilgine
  • Yaa işte... Gecenin bi yarısı uykun kaçıpta TV karşısında zap yapmaya başladığında karşılaştığın ve burun kıvırıp seyretmediğin üstadımızın (Bruce Lee) filmlerine biraz bakaydın şimdi bunları yazıyor olmazdın. İnşallah bu hosteslerden birine denk gelirde bi atarlanırsın da onlarda sana üstadın "böğürten(!) tekme" tekniğini üzerinde uygulayıverirler. :-))
  • Thy biz de istiyoruz yaaa fena mi olur bi kung fu bilaek
  • ....demek cinliler "binlerce km yüksekte" ucuyor !! Kizlar kürdan gibi ve herhalde ortalama 45 kg agirliginda, gözü dönmüs birini nasil etkisiz hale getireceklerini merak ediyorum !?

ÇİN’DE hosteslere savunma sporu olan kungfu dersi veriliyor.

Siçuan eyaletindeki Çengdu şehrindeki bir üniversitede 20 bin kabin görevlisi öğrenciye kendilerini nasıl savunabilecekleri, “tehlikeli” gördükleri kişileri nasıl etkisiz hale getirebilecekleri öğretilecek.

Hostesleri “mini Bruce Lee’ye (savunma sanatı ustası, aktör) çevirdiği” söylenilen eğitmen Tu Tengyao, “Terör tehdidi artıyor, hostesler binlerce km yüksekte ölüm kalım meselelerinde kendilerini donatmalılar. Uçak gibi dar kapalı yerlerde ateşli silahlar kullanmak imkansız olduğu için kung-fu daha uygun bir savunma yöntemi” dedi. (Hürriyet)

HOSTESLERE DÖVÜŞ DERSİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
98 kilosun ve 12 yaşında bir çocuk seni indirdi öyle mi? Hımmm. Durumun pek vahim. Hangi sporu yapıyodun sen? Biraz boşa geçmiş zamanın gibi :)))) vah vah vah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Valla helal olsun. Şu haber bile dönüp dolaştırılıp pilotlara getirilmiş. Yorum yazanın gerçekten pilot olup olmadığı da meçhul. Ona rağmen.... Bravo doğrusu. Bu nasıl bir ezikliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ahahaha :) koca koca 21 bin saatlik pilotlara bak. Ben onu döverim, o seni döver muhabbeti yapıyor la :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)))) ~ 10 yıl önce
dostum sen hostes demişsin ama bunlar bildiğin Steven Seagal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puaaaaaaa ~ 10 yıl önce
La atın adamın kafasına bi standart unit bi drawer beyninin pekmezi akar zaten gerek yok aksiyona..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O zaman sen 98 kiloluk bir çuvalsın veya 12 yaşındaki yeğenini nüfusa 12 sene geç yazdırdınız!!! Ben 38 senelik siyah kuşaklı karateci ve aynı zamanda 21 bin uçuş saatli kapt.Pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne komik yazana cevap; Ben 98 kilo sportif biriyim 12 yaşındaki yeğenim öğrendiği hareketlerle beni yere düşürüp etkisiz hale getirebildi. Bilgine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEEEEE ?? ~ 10 yıl önce
Eger tarif ettigin gibi birisi isen ve 12 yasindaki bir cocuk seni "hashat" edebiliyorsa hayatinda pek cok seyi dogru yapmamissin demektir !!!!...BILGINE
Volvo ~ 10 yıl önce
Yaa işte... Gecenin bi yarısı uykun kaçıpta TV karşısında zap yapmaya başladığında karşılaştığın ve burun kıvırıp seyretmediğin üstadımızın (Bruce Lee) filmlerine biraz bakaydın şimdi bunları yazıyor olmazdın. İnşallah bu hosteslerden birine denk gelirde bi atarlanırsın da onlarda sana üstadın "böğürten(!) tekme" tekniğini üzerinde uygulayıverirler. :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Cevap "Ne komik" rumuzlu arkadaşaydı.
ne kom..CEVAP ~ 10 yıl önce
...bu kizlar senin "üstadinin" torunlari degil !! Vaktin oldugunda Bruce Lee`nin degilde Ucak kabinleri ile ilgili belgesel seyret, sonra bir hesap yap bakalim o dar alanda o fantasinde kurdugun savas taktikleri nasil uygulanir diye !! seni Kücük terminatör seni !!!
Bende istiyorum!!! ~ 10 yıl önce
Thy biz de istiyoruz yaaa fena mi olur bi kung fu bilaek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne komik ~ 10 yıl önce
....demek cinliler "binlerce km yüksekte" ucuyor !! Kizlar kürdan gibi ve herhalde ortalama 45 kg agirliginda, gözü dönmüs birini nasil etkisiz hale getireceklerini merak ediyorum !?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000