02 Mart 2010, Salı 08:44:39

HOSTESLER UÇAKTA BİRBİRİNE GİRDİ!

Rochester'dan Atlanta'ya gitmek üzere olan Amerikan Pinnacle Havayolları'na yolcu uçağındaki iki hostes kavgaya tutuşunca, uçuş iptal edildi.
  • kesın 114 dur:)
  • biri 114 digeri 116 mış :)
  • Bu isler takim isi. Yolcusunun onunde birbirini yiyecekmis gibi bakan, hirlamaya hazir cok kabin ekibi gordum ben - ozellikle uzun menzil ucuslarda. Insanlik hali iste.

İki hostesin hararetli bir kavgaya tutuşması üzerine kaptan pilot, uçuşu iptal edip, yolcuları uçaktan indirmek zorunda kaldı.

Mynet'in haberine göre; Yolculardan Steve Mazur, "Görünüşe göre kavga şiddetlendi ve hostesler uçakta yumruklaşmaya başladılar. Bunun üzerine pilot herkesi uçaktan indirme kararı aldı" derken, bir başka yolcu Corey Minot, "Hostesler kavga ettiği için bize inmemizi söylediler" dedi.

Amerikan Pinnacle Havayolları sözcüsü, kavganın bir yolcunun kötü hissetmesinin ardından çıktığını, iki kadın arasında fiziksel temas olmadığını ve 'sözlü bir anlaşmazlık' olduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken iki hostes açığa alındı. Uçaktan indirilen yolcular da başka bir uçağa yönlendirildi.

HOSTESLER UÇAKTA BİRBİRİNE GİRDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kesın 114 dur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biri 114 digeri 116 mış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu isler takim isi. Yolcusunun onunde birbirini yiyecekmis gibi bakan, hirlamaya hazir cok kabin ekibi gordum ben - ozellikle uzun menzil ucuslarda. Insanlik hali iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000