26 Kasım 2015, Perşembe 13:45:08

Hostesin içkisine ilaç katıp tecavüz etti iddiası

İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde yaşayan 65 yaşındaki milyoner iş adamı John Campbell, internet sitesi aracılığıyla tanıştığı bir hostesin içkisine ilaç atıp daha sonra da ona tecavüz etmekten suçlu bulundu.
  • Büyütülecek bir şey değil. Para adamda.İstediğini yapar. 6 ay ilişki yaşayan hostes herhalde istediğini alamadı ki, böyle bir oyun oynuyor. Kendine geldiğinde çıplakmış ta, yok ilaç atılmış ta.....demek ki çıplak olacak bir ortamda bulundun, sonra çok para isteyerek şantaj yaptın, şimdi de bir şey alamayınca adamı suçluyorsun. Bütün dünyada bu tür sektörlerde çalışanların oynadığı ucuz oyunlardan biri.
  • ingilterenin nuri alçosu...
  • Yuh paranla rezil olmuşsun
  • MIKROP
  • Niye hapise gidsin'ki Adamin para si var zaten Para yi ödeycek hapise girmeyecek
  • ADAM TECAVÜZCÜ COSKUN NURİ ALCO KARIŞIMI BİŞEY

Olaydan önce ismi basına açıklanmayan kadınla altı ay ilişki yaşadığını ve söz konusu günde de onunla rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyen Campbell, Amersham Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada jüriyi ikna etmeyi başaramadı.

Kurban verdiği ifadede sanığın ikram ettiği içkiyi içtikten sonra hastalanıp bilincini kaybettiğini ve kendine geldiğinde çıplak olduğunu söyledi.

Campbell'in kendisini gıda zehirlenmesi geçirdiğine ikna etmeye çalıştığını söyleyen hostes, Campbell'in içkisine uyuşturucu karıştırdığından şüphelendiğini ve havayolu çalışanlarına uygulanan rastgele uyuşturucu testlerinde sorun yaşamamak için gidip özel bir kurumda test yaptırdığını söyledi.

Doktorların vücudunda MDMA isimli uyuşturucunun kalıntılarını bulduğunu söyleyen kadın bu bilgiyi edindikten sonra polise gidip şikayetçi olduğunu söyledi.

Hapis cezası alması beklenen Campbell'in kaderinin 18 Aralık'ta yapılacak duruşmada belli olacağı açıklandı. (Hürriyet)

Hostesin içkisine ilaç katıp tecavüz etti iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

B-52 ~ 8 yıl önce
Büyütülecek bir şey değil. Para adamda.İstediğini yapar. 6 ay ilişki yaşayan hostes herhalde istediğini alamadı ki, böyle bir oyun oynuyor. Kendine geldiğinde çıplakmış ta, yok ilaç atılmış ta.....demek ki çıplak olacak bir ortamda bulundun, sonra çok para isteyerek şantaj yaptın, şimdi de bir şey alamayınca adamı suçluyorsun. Bütün dünyada bu tür sektörlerde çalışanların oynadığı ucuz oyunlardan biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alcho ~ 8 yıl önce
ingilterenin nuri alçosu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hohaa ~ 8 yıl önce
Yuh paranla rezil olmuşsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayan ~ 8 yıl önce
MIKROP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hapis mapis yok ~ 8 yıl önce
Niye hapise gidsin'ki Adamin para si var zaten Para yi ödeycek hapise girmeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADAM ~ 8 yıl önce
ADAM TECAVÜZCÜ COSKUN NURİ ALCO KARIŞIMI BİŞEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000