02 Eylül 2015, Çarşamba 08:25:24

Hostese eski sevgiliden internet pususu

Hukuk öğrencisi eski sevgili, ‘e-pusu’ kurduğu genç hostesi 26 yerinden bıçaklayıp kaçtı.
  • Bu kabin memuru bayanların kuaför merakı nedir. Yakın bir arkadaşımın uzun süreli ilişkisi bitti bu yüzden kız parayı bulunca kuaförle ilişki yaşayıp nişanlısını terketti. Daldan dala konuyor kız kişiliğini kaybetti. İnsan sonradan görünce çookk sapıtıyor çookk...
  • Arkadaşım anlamıyorum internetten tanıştığın bir adamla nasıl görüşmeye gidersin, hemde bir kere neler olacağını görmüşsün sonra soluğu yine internette almışsın iyi olmuş sana en azından ölmemişsin, bir dahada internette adam kovalamaman gerektiğini öğrenmiş olursun, malesef kadınlarımız da günümüzde en az erkekler kadar ahlak yoksunu olmaya başladı, çeşitli sosyal platformlardan erkek avına çıkılmaya başlandı, akıl fikir..
  • Hukuk ögrencisi bence yanlis fakültede.
  • Erkek Milletin işi başarısızlığı yüzünden kadına siddet uygular. Bu yuzdende sevgili aramiyorum, hepsi aynı. En kisa zamanda tutuklan ceza evinde çukur kızımız da iyilesip hayatında devam eder.
  • Olecek hala gozunde GOZLUK :)))
  • Ya ben mi yanlış anladım, allahaşkına kuaförde randevu nedir? Ayrıca tamam netten tanışma buluşma garipsenecek şey değil, ama nasıl güvenirsin be arkadaşım? Ilk defa görüşeceksin bildiği güvenilir bi mekan belirlesene
  • Al bir timarhanelik daha
  • Her yazanla gorusuyormusun yahu?
  • Maço tiplere pirim vermenin sonu maalesef bu. Sahipleniyor, kıskanıyor diye hoşunuza giden davranışların ardında böyle psikopat kişilik bozukluğu var. Alaturka adamlarla hiç bir şekilde ilişkiye başlamayın, uzak durun. Kontrol edebileceğimizi, adamı duzeltebileceginizi, istediğiniz zaman ilişkiyi bitirebileceğinizi sanatın. En iyisi bu hanzolara hiç bulaşmamak, hiç başlamamak.
  • Kanunun,adaletin olmadigi ve uygulanmadigi ya da sadece zengin ve gucluler icin var oldugu bir ulkede bunlar normal...Bir de sikayetci misin komedisi ve tazminat ,talep eden kisiyi zengin etmemeli diye nefis! bir kanunumuz varken boyle haberleri daha cook gorururz maalesef !

Hukuk öğrencisi eski sevgili, ‘e-pusu’ kurduğu genç hostesi 26 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Özel bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan 25 yaşındaki B.Ç., internet üzerinden T.M. (22) adlı hukuk fakültesi öğrencisi ile tanıştı. İstanbul Kartal’da yaşayan genç kadın ve T.M. kısa süre sonra sevgili oldu, hatta evlilik hayalleri kurmaya başladı. Ancak ilişkileri 1 yılı doldurmadan T.M. bir tartışma sırasında genç kadına yumruk atıp burnunu kırdı. B.Ç. soluğu adliyede aldı, ancak aileler araya girince şikâyetinden vazgeçti. Şiddet devam edince B.Ç., sevgilisini terk etti. T.M. ise ayrılığı kabul etmedi, B.Ç.’nin yolunu kesip ölümle tehdit etti. Genç hostesin başvurduğu Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, koruma kararı aldı.

YİNE İNTERNETTEN BULDU

Genç kadın, bu süreçte sosyal paylaşım sitesinde yeni biriyle tanıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü de aldığı buluşma teklifini kabul etti. Randevu yeri olarak verdiği kuaföre gittiğinde kimseyi bulamadı. Dışarı çıktığı anda ise arkasından koşarak gelen bir kişi tarafından defalarca bıçaklandı. Yere düştüğünde saldırganın eski sevgilisi T.M. olduğunu gördü. Zanlı olay yerinden kaçarken, genç kadın çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyatla dalağı alınan ve vücudunda 26 bıçak yarası bulunan B.Ç. hâlâ hastanede.

KUAFÖRE SAKLANDI

Hukuk fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi T.M.’nin ise buluşma adresi olan kuaförde saklandığı, son anda çıkarak saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Polis her yerde, kuaförden çıkış anı güvenlik kameralarına yansıyan T.M.’yi arıyor.

Kapısında polisin nöbet tuttuğu B.Ç. yaşadıklarını Habertürk’e şöyle anlattı: “Bana 300 metreden fazla yaklaşması yasaklandı. İşe gidip gelirken hep çevremi kontrol ediyordum. Koruma kararına rağmen bana bunu yaptı. Korkuyorum. O elini kolunu sallayarak geziyor. Bir an önce yakalanmasını ve ağır bir cezaya çarptırılmasını istiyorum.” (Habertürk)

Hostese eski sevgiliden internet pususu

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Kabin ~ 9 yıl önce
Bu kabin memuru bayanların kuaför merakı nedir. Yakın bir arkadaşımın uzun süreli ilişkisi bitti bu yüzden kız parayı bulunca kuaförle ilişki yaşayıp nişanlısını terketti. Daldan dala konuyor kız kişiliğini kaybetti. İnsan sonradan görünce çookk sapıtıyor çookk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnternet ~ 9 yıl önce
Arkadaşım anlamıyorum internetten tanıştığın bir adamla nasıl görüşmeye gidersin, hemde bir kere neler olacağını görmüşsün sonra soluğu yine internette almışsın iyi olmuş sana en azından ölmemişsin, bir dahada internette adam kovalamaman gerektiğini öğrenmiş olursun, malesef kadınlarımız da günümüzde en az erkekler kadar ahlak yoksunu olmaya başladı, çeşitli sosyal platformlardan erkek avına çıkılmaya başlandı, akıl fikir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 9 yıl önce
Hukuk ögrencisi bence yanlis fakültede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berna ~ 9 yıl önce
Erkek Milletin işi başarısızlığı yüzünden kadına siddet uygular. Bu yuzdende sevgili aramiyorum, hepsi aynı. En kisa zamanda tutuklan ceza evinde çukur kızımız da iyilesip hayatında devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 9 yıl önce
Olecek hala gozunde GOZLUK :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 9 yıl önce
Bir terbiyesiz....
00 ~ 9 yıl önce
Gözlüğü tanınmamak için takmış olamaz mı? Bir düşün o kapasite varsa tabi...
Kuaför? ~ 9 yıl önce
Ya ben mi yanlış anladım, allahaşkına kuaförde randevu nedir? Ayrıca tamam netten tanışma buluşma garipsenecek şey değil, ama nasıl güvenirsin be arkadaşım? Ilk defa görüşeceksin bildiği güvenilir bi mekan belirlesene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne diyorsun? ~ 9 yıl önce
Ne demek "tamam netten tanışma buluşma garipsenecek şey değil" Sapına kadar garip, sonuna kadar yanlış. Sonu bu olur işte.
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Al bir timarhanelik daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
Her yazanla gorusuyormusun yahu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feminist de geç ~ 9 yıl önce
Bu sonuca nasıl vardınız hayret doğrusu, hemen etiket! Anlayacağınız dilden söyleyeyim: "sana bi yazsa var yaa, soluksuz..."
Mülayim Sert ~ 9 yıl önce
Maço tiplere pirim vermenin sonu maalesef bu. Sahipleniyor, kıskanıyor diye hoşunuza giden davranışların ardında böyle psikopat kişilik bozukluğu var. Alaturka adamlarla hiç bir şekilde ilişkiye başlamayın, uzak durun. Kontrol edebileceğimizi, adamı duzeltebileceginizi, istediğiniz zaman ilişkiyi bitirebileceğinizi sanatın. En iyisi bu hanzolara hiç bulaşmamak, hiç başlamamak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 9 yıl önce
Psikopatın tekiyle, kıskanıp sahiplenme duygusunu nasıl bir tutabiliyorsunuz? Erkeğin sahiplenmesi, kadının sahiplenilmek istemesi eski çağlardan bu yana gelmiş doğal bir içgüdüdür. Psikopatlık ise başka birşey. Adam psikopatmış, ve emin olun hasta olduğunun belirtilerini, sahiplenmek ve kıskanmaktan çok daha öte şekillerde göstermiştir ilişki süresince. Bu olaya karışan psikopatı hariç tutuyorum, kıskanan sahiplenen adama "hanzo" diyerek sanırım siz de başka bir hanzoluk yapmış oluyorsunuz. Sevgiler.
alt komşu ~ 9 yıl önce
pas pasın olayımm çigne beni mulayiiiim
yazik ~ 9 yıl önce
Kanunun,adaletin olmadigi ve uygulanmadigi ya da sadece zengin ve gucluler icin var oldugu bir ulkede bunlar normal...Bir de sikayetci misin komedisi ve tazminat ,talep eden kisiyi zengin etmemeli diye nefis! bir kanunumuz varken boyle haberleri daha cook gorururz maalesef !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
Kanun he :) sen internetde sayfa aç pisko nun teki ile gez eglen hediyeler al sonra kapiya koy. Devlet sana korumayi evine yaklaşmasın diye vermiş. Sen yinr bilinmeyene yelken aç. 26 darbe ile ucuz kurtulmus. Daha dikkatli olun. Diyarbakırli fenomen gibi herşeyi devletten beklemeyin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000