25 Şubat 2009, Çarşamba 18:02:29

Hollandalı Yetkililer: "3 PİLOT HALA UÇAĞIN İÇİNDE"

Hollandalı yetkililer yaptığı açıklamada 3 pilotun hala uçağın içinde olduğunu ve hayatlarını kaybettiğini açıkladı...
  • hiçbirşeyin kesinleşmediğini ve sadece gördüklerini aktaran hollandalı yetkililere teşekkürler, keşke bizim yöneticilerimizde onlardan birşeyler öğrenseler.
  • Tüm Türkiye\\\'nin ve THY camiasının başı sağolsun,ölenlere ALLAH\\\'tan rahmet yaralılılarımız da acil şifalar diliyorum. THY Yönetimi bu günkü açıklama rezaletiyle bir kez daha basiretsizliklerini göstermiş oldular aslında.Bu kadar hassas bir konuda bile beceriksizliklerini ortaya koydular.
  • YÖNETİMİN TASARRUF POLİTİKASI BENCE UÇAĞI DÜŞÜRDÜ .... YÖNETİMİN İSTİFASINI BÜTÜN TÜRKİYE BEKLİYOR
  • Pilotların hayatı için soru soruldu ve net bilgi vermedi... Ancak nasıl bir şeydir bu? 3 Crew uçağın içinde tutulutor.. Ne biçim şey bu.. Uçak infilak mı edecek ki; acik kokpitte işiniz var? Çok acımasız ve insafsızca bir düşüncesizlik bu.. İçim sızlıyor resmen..
  • hala kaptanların cesedi çıkarılmamış ve nedei kokpiti araştıryorlarmış onların çıkartması günler surmez yarım saat veya bı saat içinde çıkardıktan sonra araştırmaya devam edebılıler kokpit mürettebatın ailesi kafayı yemıştır ne demek hala çıkarılmadı kaç saatır cansız bedenlerı uçakta o 3 kaptan turk kaptan ve onların o şekılde olması benı cok uzıyo aillerine sabır diliyorum yazık çok yazık

Hollandalı yetkililer kazaya ilişkin yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler: “Uçağın etrafı boşaltıldı ama 3 mürettebat hala uçağın içinde ve ne yazık ki hayatlarını kaybettiler. Çevredeki otoyollar da trafiğe kapatıldı. Kazada toplam 9 kişi hayatını kaybetti ve 6’sı ağır olmak üzere 80 dolayında yaralı var. Yaralılar 11 farklı hastaneye kaldırıldı ve tedavileri en iyi şekilde yapılıyor. Kurtulan yolculara psikolojik destek de veriliyor. Biz de çok üzgünüz. Taziyelerimiz sunuyoruz. Ölenlerin kimlikleri konusunda net bir bilgi henüz yok. Yolcu listesinin detaylı olarak analizi gerekiyor. Ayrıca kazanın sebebini de tam olarak bilemiyoruz. O nedenle net birşey söylememiz mümkün değil. Çok üzgünüz” dediler.

Hollandalı Yetkililer: "3 PİLOT HALA UÇAĞIN İÇİNDE"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
hiçbirşeyin kesinleşmediğini ve sadece gördüklerini aktaran hollandalı yetkililere teşekkürler, keşke bizim yöneticilerimizde onlardan birşeyler öğrenseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tüm Türkiye\\\'nin ve THY camiasının başı sağolsun,ölenlere ALLAH\\\'tan rahmet yaralılılarımız da acil şifalar diliyorum. THY Yönetimi bu günkü açıklama rezaletiyle bir kez daha basiretsizliklerini göstermiş oldular aslında.Bu kadar hassas bir konuda bile beceriksizliklerini ortaya koydular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YÖNETİMİN TASARRUF POLİTİKASI BENCE UÇAĞI DÜŞÜRDÜ .... YÖNETİMİN İSTİFASINI BÜTÜN TÜRKİYE BEKLİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pilotların hayatı için soru soruldu ve net bilgi vermedi... Ancak nasıl bir şeydir bu? 3 Crew uçağın içinde tutulutor.. Ne biçim şey bu.. Uçak infilak mı edecek ki; acik kokpitte işiniz var? Çok acımasız ve insafsızca bir düşüncesizlik bu.. İçim sızlıyor resmen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hala kaptanların cesedi çıkarılmamış ve nedei kokpiti araştıryorlarmış onların çıkartması günler surmez yarım saat veya bı saat içinde çıkardıktan sonra araştırmaya devam edebılıler kokpit mürettebatın ailesi kafayı yemıştır ne demek hala çıkarılmadı kaç saatır cansız bedenlerı uçakta o 3 kaptan turk kaptan ve onların o şekılde olması benı cok uzıyo aillerine sabır diliyorum yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000