24 Şubat 2016, Çarşamba 08:40:14

Hollandalı heyet Havaalanı sordu

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Hollanda heyetiyle AYTO üyeleri için işbirliği imkanlarını görüştü.
  • Bakıyorum son zamanlarda bir aydın dır gidiyor..? Ne iş çeviriyorsunuz arkadaş siz..? Proje osmanı geçtiniz.. Yapın kendi paranızla ne yapacaksanız onuda devlete gazlamaya uğraşmayın.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Hollanda heyetiyle AYTO üyeleri için işbirliği imkanlarını görüştü.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, heyetin kendilerine şehirde aktif bir havaalanı olup olmadığını sorduklarını söyledi.

Hollanda Büyükelçiliği Ekonomik ve Ticari Müşaviri Jeroen Kelderhuis, Hollanda İş Destek Ofisi Baş Temsilcisi Faruk Uçar Hollanda Büyükelçiliği Tarım Müşavir Yardımcısı Uğur Işın, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti. AYTO’da gerçekleşen ziyarette iki ülke arasındaki ortak yatırım imkanları ve sektörel işbirlikleri gündeme geldi.

Aydın’da aktif çalışan bir havaalanı olup olmadığını öğrenmek isteyen Hollanda Büyükelçiliği Ekonomik ve Ticari Müşaviri Jeroen KelderhuiS’e AYTO Başkanı Ülken “Kesme çiçek ihracatında kargo taşımacılığı çok önemli, Aydın’da mevcutta pilot eğitimi için kullanılan bir havaalanı bulunmakta, AYTO olarak Aydın’a neden havaalanı gerektiği konusunda geçtiğimiz hafta bir rapor yayınladık, 2017 - 2018 yıllarında Aydın’da havaalanının hem yolcu hem de kargo taşımacılığına açılacağı konusunda ümitliyim.” diye konuştu.

Hollandalı heyet Havaalanı sordu

Yorumlar

Neyin filmi bu..? ~ 8 yıl önce
Bakıyorum son zamanlarda bir aydın dır gidiyor..? Ne iş çeviriyorsunuz arkadaş siz..? Proje osmanı geçtiniz.. Yapın kendi paranızla ne yapacaksanız onuda devlete gazlamaya uğraşmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000