25 Şubat 2009, Çarşamba 16:45:51

HOLLANDA BASINI: "2 PİLOT ÖLDÜ"

Hollanda basını kazayla ilgili olarak yeni bir bilgi geçti...
  • kaza üzerinden bu kadar zaman geçtiği halde hala ölenlerin isimleri belli değil bu teknoloji çağında , bir avrupa ülkesinde, derli toplu diyebileceğimiz bir enkazda ve çok şükür ki bu kadar az bir kayıpta isimlerin açıklanmasında niye bu kadar geç kalındı anlamakta güçlük çekiyorum ayrıca pek zarar görmeyen bir kokpit te üç pilotun birden kaybı ve cesetlerin halen kokpitten çıkartılmaması bana çok anlamsız geliyor . anlayamıyorum.. bu kadar gecikme bizim ülkemizde bir KLM uçağı için olsaydı tepkileri ne olurdu acaba ? karakutular'dan çıkacak sonuca nasıl güveneceğiz?
  • Ancak resmi açıklamada böyle birşey belirtilmiyor. Deli olacağım... Kimse pilotların hayatları hakkında resmi bir açıklama yapmadı...

Hollanda basını kazayla ilgili olarak son dakika bilgisi geçti. Yapılan haberde ölen 9 kişiden 2'sinin pilot olduğu söylendi.

Kesin olmayan bilgiye göre 2 pilotun hayatını kaybettiği, ancak hangi pilotların öldüğünün belli olmadığı açıklandı.

HOLLANDA BASINI: "2 PİLOT ÖLDÜ"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
kaza üzerinden bu kadar zaman geçtiği halde hala ölenlerin isimleri belli değil bu teknoloji çağında , bir avrupa ülkesinde, derli toplu diyebileceğimiz bir enkazda ve çok şükür ki bu kadar az bir kayıpta isimlerin açıklanmasında niye bu kadar geç kalındı anlamakta güçlük çekiyorum ayrıca pek zarar görmeyen bir kokpit te üç pilotun birden kaybı ve cesetlerin halen kokpitten çıkartılmaması bana çok anlamsız geliyor . anlayamıyorum.. bu kadar gecikme bizim ülkemizde bir KLM uçağı için olsaydı tepkileri ne olurdu acaba ? karakutular'dan çıkacak sonuca nasıl güveneceğiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ancak resmi açıklamada böyle birşey belirtilmiyor. Deli olacağım... Kimse pilotların hayatları hakkında resmi bir açıklama yapmadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000