31 Temmuz 2015, Cuma 12:05:51

HNA Swissport'u satın aldı

HNA Group'un Swissport'u satın aldığı duyuruldu.
  • Durum buysa ülkemiz ve ülkemizin yöneticilerinden hep birlikte gurur duymamız gerekmiyor mu? Onlarca havacılık üniversitesinden mezun olanlar ve mevcut boşta gezen havacılar da sosyete pazarlarında dongömlek satacaklar.
  • Dikkatinizi çekerim aynı HNA iki yıldan beri tüm çabalarına rağmen shgm ve ulaştırma bakanlığı engelini aşıp ta Ankara'da hava yolu şirketi kuramadı. Bu engellemelere sebep olanların Anlaranın girişine heykellerinin yapılmasını öneriyorum.
  • Valla senin basina gelen gelmis zaten, gelecegini dusun, Cinlilerde korkunc miktar para var, kafalari calisiyor, siyasi ve mali istikrara sahip. Devlet olarak cok guclu. Dolayisi ile devamli ileri gidiyorlar.
  • Inşallah şu Çinlilerin başına bişey gelir de ekonomik olarak dünyayı isgalleri durur. Yoksa bunlar tüm insanligin belası olmaya hızla devam edecek.

HNA Group'un Swissport'u satın aldığı duyuruldu. Swissport Group tarafından yapılan açıklamada, PAI Partners SAS ve Çin merkezli HNA Group’un, Swissport’un satışı konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. 

Bu satınalma ile, dünyanın en büyük yer ve kargo hizmetleri şirketi olan Swissport, HNA’nın süregelen havacılık, havalimanı işletmeciliği, lojistik ve turizm alanındaki aktivitelerine eklenerek, HNA Group içinde ayrı bir birim olarak varlığını sürdürmeye devam edecek.

Swissport, HNA’nın çatısı altında, en yüksek kalite ve katma değerli hizmetlerini müşterilerine sunmaya ve bu alandaki küresel başarısını arttırmaya devam edecek. Swissport’tan yapılan açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Thomas Staehelin bu satınalma ile ilgili; “ HNA Group’un bir parçası olarak, sunduğumuz hizmetleri ve küresel ağımızı daha da güçlendirerek çalışmaya devam edecek olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

HNA Group Başkanı Adam Tan konuyla ilgili olarak  “Havayolu endüstrisine ve yolcularına en yüksek kalitede hizmet vermeye devam eden  Swissport’un dünya çapındaki yönetim ekibine destek olmaktan ötürü çok mutlu ve heyecanlıyız. HNA olarak, Swissport’un küresel havacılık pazarında gelecekte elde edeceği başarılara destek vereceğiz” dedi.

PAI Partners’ın ortaklarından Ricardo de Serdio, “Swissport’un, HNA tarafından satın alınması, şirketin havaalanı hizmet sektöründe en iyi konsolidasyon platformu olduğunu göstermekte ve alanında dünya lideri bir firma olarak stratejik değerini bir kere daha kanıtlamaktadır.  PAI’nin uluslararası büyüme potansiyeli olan Avrupa firmalarını takip ederek belirleme konusunda uzun yıllardır deneyimi bulunmaktadır” dedi.

Şirketin %100 işlem değeri 2.73 milyar CHF. Satınalma işleminin gerekli yasal otorite ve rekabet kurumunlarının değerlendirmelerini takiben bu senenin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Swissport International Ltd, havacılık sektöründe, 700 müşteri-firması adına, dünya çapında yaklaşık 224 milyon yolcu ve 4.1 milyon ton kargo için yer hizmetleri sağlıyor.  60.000 çalışanı, 3.0 milyar CHF’lik operasyonel cirosu ile, Swissport, 5 kıtada, 48 ülkede, 270’ten fazla istasyonda aktif olarak hizmet veriyor.

HNA Swissport'u satın aldı

Yorumlar

Durum buysa ~ 9 yıl önce
Durum buysa ülkemiz ve ülkemizin yöneticilerinden hep birlikte gurur duymamız gerekmiyor mu? Onlarca havacılık üniversitesinden mezun olanlar ve mevcut boşta gezen havacılar da sosyete pazarlarında dongömlek satacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 9 yıl önce
Dikkatinizi çekerim aynı HNA iki yıldan beri tüm çabalarına rağmen shgm ve ulaştırma bakanlığı engelini aşıp ta Ankara'da hava yolu şirketi kuramadı. Bu engellemelere sebep olanların Anlaranın girişine heykellerinin yapılmasını öneriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aglama ~ 9 yıl önce
Valla senin basina gelen gelmis zaten, gelecegini dusun, Cinlilerde korkunc miktar para var, kafalari calisiyor, siyasi ve mali istikrara sahip. Devlet olarak cok guclu. Dolayisi ile devamli ileri gidiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Inşallah şu Çinlilerin başına bişey gelir de ekonomik olarak dünyayı isgalleri durur. Yoksa bunlar tüm insanligin belası olmaya hızla devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000