30 Nisan 2012, Pazartesi 19:54:27

HIRVATİSTAN GÖZÜNÜ TÜRKİYE'YE DİKTİ

Hırvatistan havayolları, daha fazla Türk turist çekmek amacıyla Türkiye'ye yönelik tanıtımlarını artırdı
  • biraz önce yazdığım yoruma ek olarak, istanbul-zagreb uçuşları 20 kişilik pırpır pervaneli uçaklar ile yapılıyor, inanılmaz rahatsız; dubrovnik-zagreb arası ise kendi iç hatları oldukça büyük airbus uçakları kullanıyorlar, yokluktan değil, uçağın boş olma durumu da yok, tamamen doluydu.. uçakta soğuk makarna ve tatlı veriyorlar.. gidiş-dönüş aynı.. Bunları bilerek binseydik bu kadar hayal kırıklığı olmazdı..
  • Hırvatlar atağa geçti ama pırpır uçakları ile, yağlı bagajları ile cantalarımızı yağ içinde bırakmaları konusunda ne yapacaklar ? Havaalanında extra kg bedeli almak için 2 kişilik aile olarak 29 + 10 kg gelen cantalarımızdan 6kg fazla para istemeleri, diğer çantaya aktardığımızda kalan 1,4kg için de extra bagaj bedelinde ısrar etmeleri, ters davranışları, taksilerinin aynı mesafeye x3 para almaları konusunda ne yapacaklar ? Avrupa birliğine gireceklermiş ? Hadi kolay gelsin, 4 şehrini araba ile dolaştık, araba firması nakit aldığı GPS parasını da kartımızdan çekmiş, defalarca nakit alınan 85 € fatura edilmeyeceği için teyid aldık, yine de çekmişler! Güzel ülke, atağa da devam etsinler ama gidenler birbirini dikkatli olması konusuda uyarsın mutlaka..
  • Seneye Ab ye girdikten sonra Hırvatistan bize vize koymazsa daha çok turistimizi çeker.İşin içine vize girerse o iş yaş.

 

İstra Yarımadasının turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla Zagreb'te yapılan toplantıda konuşan Hırvatistan Havayolları Satış ve Pazarlama Müdürü Boris Kolka, artan talep nedeniyle İstanbul-Zagreb uçuşlarında yüzde 100'e yakın artış beklediklerini söyledi.

Geçen yıl Türkiye 'de Dubrovnik'in turizm potansiyelini tanıttıklarını kaydeden Kolka, bu yıl İstra ve Dalmaçya bölgesinin tanıtımlarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Türk turistlerin yoğun ilgisi sonucu 25 Mayıs'tan itibaren İstanbul- Dubrovnik destinasyonunda direk uçuslara başlayacaklarını açıklayan Kolka, uçuş planlarında Türkiye'de Antalya gibi önemli turizm merkezlerini de ilave edeceklerini de söyledi.

Türkiye'den ek uçuşlar için talepler geldiğini belirten Kolka, "2013 yılında yeni uçak alımlarıyla Türkiye ve Hırvatistan arasında daha fazla uçuş yapacağız" dedi.

Kolka, türkiye uçuşlarında yüzde 75 doluluk oranı ile çalıştıklarını kaydetti.

HIRVATİSTAN GÖZÜNÜ TÜRKİYE'YE DİKTİ

Yorumlar

zynp ~ 12 yıl önce
biraz önce yazdığım yoruma ek olarak, istanbul-zagreb uçuşları 20 kişilik pırpır pervaneli uçaklar ile yapılıyor, inanılmaz rahatsız; dubrovnik-zagreb arası ise kendi iç hatları oldukça büyük airbus uçakları kullanıyorlar, yokluktan değil, uçağın boş olma durumu da yok, tamamen doluydu.. uçakta soğuk makarna ve tatlı veriyorlar.. gidiş-dönüş aynı.. Bunları bilerek binseydik bu kadar hayal kırıklığı olmazdı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zynp ~ 12 yıl önce
Hırvatlar atağa geçti ama pırpır uçakları ile, yağlı bagajları ile cantalarımızı yağ içinde bırakmaları konusunda ne yapacaklar ? Havaalanında extra kg bedeli almak için 2 kişilik aile olarak 29 + 10 kg gelen cantalarımızdan 6kg fazla para istemeleri, diğer çantaya aktardığımızda kalan 1,4kg için de extra bagaj bedelinde ısrar etmeleri, ters davranışları, taksilerinin aynı mesafeye x3 para almaları konusunda ne yapacaklar ? Avrupa birliğine gireceklermiş ? Hadi kolay gelsin, 4 şehrini araba ile dolaştık, araba firması nakit aldığı GPS parasını da kartımızdan çekmiş, defalarca nakit alınan 85 € fatura edilmeyeceği için teyid aldık, yine de çekmişler! Güzel ülke, atağa da devam etsinler ama gidenler birbirini dikkatli olması konusuda uyarsın mutlaka..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vize koymasınlar da ~ 12 yıl önce
Seneye Ab ye girdikten sonra Hırvatistan bize vize koymazsa daha çok turistimizi çeker.İşin içine vize girerse o iş yaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000