27 Ağustos 2011, Cumartesi 08:00:39

"HIRSIZA AMBULANS UÇAK" HABERLERİNE JET YANIT

Sağlık Bakanlığı, hava ambulansı ile bir hırsıza hizmet verildiğine dair basında çıkan haberlerle ilgili olarak," Sağlık hizmeti sunumunda insanların sabıka kaydına bakılmamaktadır" açıklamasını yaptı.
  • Anayasanın 56'ncı maddesi sağlıklı yaşama adı altında Hırsız'a uçak tahsis edilmesine müsade eder, aynı anayasa işi bozulan, işi bozulduğu için çekini ödeyemeyen iş adamını hapse atar. İşsiz kalıp SGK primi yatmayan, yatmadığı için hastanelerde sağlık hizmetinden faydalanamayan, ilaç alamayan, hala rehin kalan milyonlarca insanlar varken, sağlıklı yaşama adı altında bir hırsıza ambulans uçak tahsis etmek sorumsuzluktur, ahlaksızlıktır, vicdansızlıktır. Ne anayasası, hangi yaşam hakkı, kimi kandırıyorlar?.. Hırsız ol sağlıklı yaşa... Namuslu ol, dürüst ol yaşama, geber!
  • adamların bizzat kendisi hırsız olunca tabidir ki hırsıza ambulans ta tahsis eder,limuzin de.KERİZ (pardon deniz)fenerini ,ali diboları bunlar icat etmedi mi?
  • Hırsıza oncelık tanınması saka gıbı gercekten saka gıbı boylelerıne bu kadar yuz tanınırsa bır gun basınız agrıdıgında gorurum yuzlerınızdekı ıfadelerı....Hırsıza,cocuk ıstısmarcısına,tecavuzcuye,uyusturucu kacakcasına,gaspcısına,ve dıger yuz kızartıcı sucları ısleyen ınsanlara muebbet vermedıgın surece agır cezalar vermedıgınız muddettce onlar devletın kasasından mılletın cebınden 4 duvar arasında daha fazla beslenmeye devam aequitasedeceklerdır.
  • hirsiz da diyecek ki ohh ne guzel hem caliyorum hem bakiliyorum hem ceza almiyorum ben de hirsizliga devam ediyorum....her insanin bazi haklari var olmali tabii ama bence hirsizligi ,sucu meslek haline getirmis insan musveddelerinin olmamali...
Sağlıklı yaşama hakkı Anayasamızın 56. maddesi ile devletimiz tarafından teminat altına alınmıştır`` açıklamasını yaptı.

Sağlık Bakanlığı, ``Hırsız, ambulans uçakla kurtarıldı``, ``Hırsıza Özel Ambulans Uçak``, ``Hırsızı devlet uçurdu`` şeklindeki başlıklarla verilen haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.`

`Sağlık Bakanlığı, sağlık hizmeti sunumunda insanların sabıka kaydına bakmamaktadır. Sağlıklı yaşama hakkı Anayasamızın 56. maddesi ile devletimiz tarafından teminat altına alınmıştır`` vurgusu yapılan açıklamada, sağlığın herkesin hakkı olduğuna dikkat çekildi.

``Sağlık hizmeti verilirken kişileri suçlu ya da suçsuz diye ayırmak söz konusu olmadığı gibi sağlık hizmeti sunumunda ırk, dil, din, mezhep, sosyal statü durumlarına bakılmaksızın hizmet verilmektedir`` ifadesine yer verilen açıklamada, medyada yer alan başlıkların, sanık hükmündeki vatandaşların sağlıklı yaşama hakkı yokmuş gibi yanlış bir algı oluşturduğuna işaret edildi.Açıklamada, ``Hasta ve insan haklarının ihlal edilmemesi için büyük bir fedakarlıkla zaman mekan demeden 24 saat hizmet veren sağlık çalışanlarını rahatsız edici bu tür başlıklar atılırken daha dikkatli olunmasını istirham ederiz`` denildi.

(Beyaz Gazete)
"HIRSIZA AMBULANS UÇAK" HABERLERİNE JET YANIT

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Anayasanın 56'ncı maddesi sağlıklı yaşama adı altında Hırsız'a uçak tahsis edilmesine müsade eder, aynı anayasa işi bozulan, işi bozulduğu için çekini ödeyemeyen iş adamını hapse atar. İşsiz kalıp SGK primi yatmayan, yatmadığı için hastanelerde sağlık hizmetinden faydalanamayan, ilaç alamayan, hala rehin kalan milyonlarca insanlar varken, sağlıklı yaşama adı altında bir hırsıza ambulans uçak tahsis etmek sorumsuzluktur, ahlaksızlıktır, vicdansızlıktır. Ne anayasası, hangi yaşam hakkı, kimi kandırıyorlar?.. Hırsız ol sağlıklı yaşa... Namuslu ol, dürüst ol yaşama, geber!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamların bizzat kendisi hırsız olunca tabidir ki hırsıza ambulans ta tahsis eder,limuzin de.KERİZ (pardon deniz)fenerini ,ali diboları bunlar icat etmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hırsıza oncelık tanınması saka gıbı gercekten saka gıbı boylelerıne bu kadar yuz tanınırsa bır gun basınız agrıdıgında gorurum yuzlerınızdekı ıfadelerı....Hırsıza,cocuk ıstısmarcısına,tecavuzcuye,uyusturucu kacakcasına,gaspcısına,ve dıger yuz kızartıcı sucları ısleyen ınsanlara muebbet vermedıgın surece agır cezalar vermedıgınız muddettce onlar devletın kasasından mılletın cebınden 4 duvar arasında daha fazla beslenmeye devam aequitasedeceklerdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hirsiz da diyecek ki ohh ne guzel hem caliyorum hem bakiliyorum hem ceza almiyorum ben de hirsizliga devam ediyorum....her insanin bazi haklari var olmali tabii ama bence hirsizligi ,sucu meslek haline getirmis insan musveddelerinin olmamali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000