17 Aralık 2015, Perşembe 01:25:12

Hindistan'da feci ölüm: Teknisyen A319 motoruna kapıldı

Hindistan'da korkunç bir kaza meydana geldi. Bombay-Haydarabad seferini gerçekleştirecek Air India uçağının motoru havalimanı personelini içine çekti.
  • Indian Meatball .....
  • gerek yorucu vardıya düzeni sebebiyle gerekse görevli arkadasların ihmalkarlıgı, bişey olmazcılık nedeniyle bu tür feci sonuclara gebedir havacılık. önce kendı canınız.. güvenlikten tasarruf etmemek lazım. iş her zaman yapılır. telafi edilir. kendiniz için değil sizi sevenler için kendinize dikkat etmek zorundasınız.
  • Cok aci cekmemistir umarim. Akillara durgunluk veren cinsten bir hadise. Hadise demisken kanat carpan A320 ve kaptanina ne oldu bilen var mi?
  • Meslektaşımıza allah rahmet eylesin saygıyla anıyoruz. Hepimizin başına gelebilir ailesine sabır diliyorum.
  • BOEİNG olsa daha güvenli mi olacak bir anlık dalgınlık hata her uçakta böyle şeylere sebep olabilir
  • Tgs ye alim varmi?
  • An Air India ground crew member died after being sucked into the running engine of a parked aircraft at the Mumbai airport on Wednesday evening. The aircraft was being prepared for a flight to Hyderabad, sources said, when the victim got sucked into the engine. The accident occurred at 8.40 pm, barely four minutes before the flight was scheduled to take off.
  • insan sasırıyor yahu..biri kıyma oldu yazmıs bir baskası airbus iste demis..digeri yinelemis kendi kendini..siz ne ara insanlıgı kaybettiniz? bu adamin hayalı esi dostu akrabası anası babası vardı hicmi saygınız yok..sizin babanız agabeyiniz dostunuz bu sekilde olse gene kıyma oldu la annem filanmı diyecektiniz..suratınıza tukurulse cok sukur diyecek durumdasınız
  • ölümlü bir kaza sonrasi bir sonraki seferin ne zaman yapildiginin hic önemi yok...
  • Zavallı Ada'mın bir anlık dalgınlığı kıyma olmasına neden oldu.

Hindistan'da dün meydana gelen korkunç kazada havalimanı personeli uçak motoruna kapılarak hayatını kaybetti.

Hindistan'ın ulusal havayolu şirketi Air India'nın AI-619 sefer sayılı Bombay-Haydarabad seferi sırasında gerçekleşen feci kaza sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Olayın, Aır India'nın VT-SCQ kuyruk numaralı Airbus A319 tipi uçağının push-back yapıldığı sırada meydana geldiği belirtildi. Motorun yakınında bulunan kırklı yaşlarında olduğu belirtilen bir teknisyen, motorun içine çekilerek feci çekilde can verdi.

Feci kaza sonrası seferden çekilen VT-SCQ kuyruk numaralı uçak yerine Bombay-Haydarabad seferi başka bir Airbus A319 tipi uçakla yaklaşık 4 saatlik rötarla gerçekleştirildi.

Air India Başkanı Ashwani Lohani, yaşanan felaket nedeniyle derin üzüntü duyduklarını ve konunun derinlemesine araştırılacağını ifade etti. 

Hindistan'da feci ölüm: Teknisyen A319 motoruna kapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Indian Meatball .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 8 yıl önce
gerek yorucu vardıya düzeni sebebiyle gerekse görevli arkadasların ihmalkarlıgı, bişey olmazcılık nedeniyle bu tür feci sonuclara gebedir havacılık. önce kendı canınız.. güvenlikten tasarruf etmemek lazım. iş her zaman yapılır. telafi edilir. kendiniz için değil sizi sevenler için kendinize dikkat etmek zorundasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hizli olmustur ~ 8 yıl önce
Cok aci cekmemistir umarim. Akillara durgunluk veren cinsten bir hadise. Hadise demisken kanat carpan A320 ve kaptanina ne oldu bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok hızlı ~ 8 yıl önce
Sanırım olayın videosunu izlememişsiniz.
Revizyon ~ 8 yıl önce
Meslektaşımıza allah rahmet eylesin saygıyla anıyoruz. Hepimizin başına gelebilir ailesine sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus'a ~ 8 yıl önce
BOEİNG olsa daha güvenli mi olacak bir anlık dalgınlık hata her uçakta böyle şeylere sebep olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
Tgs ye alim varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air India ~ 8 yıl önce
Hindistan'da bir kisilik yer bosalmis, basvuru yap istersen
Dikkat ~ 8 yıl önce
An Air India ground crew member died after being sucked into the running engine of a parked aircraft at the Mumbai airport on Wednesday evening. The aircraft was being prepared for a flight to Hyderabad, sources said, when the victim got sucked into the engine. The accident occurred at 8.40 pm, barely four minutes before the flight was scheduled to take off.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insanlık ~ 8 yıl önce
insan sasırıyor yahu..biri kıyma oldu yazmıs bir baskası airbus iste demis..digeri yinelemis kendi kendini..siz ne ara insanlıgı kaybettiniz? bu adamin hayalı esi dostu akrabası anası babası vardı hicmi saygınız yok..sizin babanız agabeyiniz dostunuz bu sekilde olse gene kıyma oldu la annem filanmı diyecektiniz..suratınıza tukurulse cok sukur diyecek durumdasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce insan ~ 8 yıl önce
ölümlü bir kaza sonrasi bir sonraki seferin ne zaman yapildiginin hic önemi yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce para ~ 8 yıl önce
önce para kardeş. insan çok, para hep az!!!
Kıyma ~ 8 yıl önce
Zavallı Ada'mın bir anlık dalgınlığı kıyma olmasına neden oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000